Köszi kereke!
igen most azt keresem hogy hol a tűrő képességem határa de a 6400-6500 ös szigeten csücsülök egy árva gyerekkel (aboden baby) lehet hogy rosszul írtam le..
De soha nem azt teszem esésben amit kellene ..most már tudom hogy longosnak születtem:))
Alul a másik bizonyíték. Az alitta5 nevű hozzá nem értő dilettáns,szarnak nevezte az adatot, pedig jobb oldalt a bét hírekben még ki is volt hangsúlyozva ,a két várva várt adat az Usából, hogy Jó hír . Ezt nem lehetett félreértelmezni !
Csak arra tudok következtetni, hogy alitta5 vagy nagyon ostoba vagy szándékos manipulátor .
És ezután már bekövetkezett a birka effektus ami a többi marslakó hivatásos maffia paráztató csak jobban generált .
(#504177) Re: .................
Értékelés: 0
előzmény (#504172: MagicFly) | válasz erre | Ma, 14:16
Szar az adat
alitta5
ez jó:
"Nem tudom pontosan mit mondott Kósa úr, nyilván átgondolta, amit mondott. De az nem áll távol a valóságtól" - nyilatkozta a Népszabadságnak Varga Mihály.
Ilyet már más is mondott:
"az kizárt dolog mert nem tudom" link
szerintem holnap elfelejtik a mai hírt,ha USA plusos lesz ma,akkor honapi otp nyitó 5600.onnan felfelé.a kik meg ijedtek ezek ma eladták.külföldön nem veszik komolan a hírt.lásd. DAX.
Sajnos a FIDESZ még mindig ott tart, hogy ki tud nagyobb rémisztőt mondani. Csak sajnos ezt már lehozzák a nyugati lapok, még ha ilyen Kósa félék mondják is.
Semmi gond , én is ülök a sz@rban.
Ha hülyére idegeskedem magam atlól még nem lesz jobb nekem.Csak próbálok pesszimista kijelentések mögött optimista gondolatokat találni:)
Az is lehet, hogy már el volt döntve az esés, csak most linkeltek is mellé Kósa-szöveget. Minden nap nyilatkoztak ilyeneket, de épp ma hatott. Mindegy is. a lényegen nem változtat.
Hogy tudjatok aludni perspektíva:
stratégia kell, átgondolni, hogy mennyi bukót bírtok bevállalni mennyi nyereség reményében. Tárgyilagosan, ha a bukó felé billen, azt nem érzelmileg, hanem racionálisan kell kezelni, lehetőleg nem a pánikba dönteni, hanem már a vásárláskor át kell gondolni, milyen helyzetekben mit fogtok lépni.
Most én kivárnám, hogy a nagyoknál betelt-e a pohár, tartanak-e a támaszok. Részemről, ha én támasztanám, megvárnám, hogy mennyire befektetőbarátok, az őszinteséget biztos, nem büntetném. Próba vétel támaszon lehet, de ha a nemzetközi helyzet rosszabra fordulna, akkor akár bukóban is dobnám. (Az oldalazás nem baj). Jó pihenést!
OTP részvényesek ide!