Különösen undoritó pl, hogy Ahmedi Nejad ot, aki kb Obamábal egyidőben volt Irán választott elnöke, majd 2 elnöki ciklusa lejártával visszavonult a politikából és sima egyetemi tanárként él tovább, a zsidók meg akarták ölni a háború első hetében. Mégis milyen jogon? Kb mintha valaki lelövetné Obamát. És még büszke is lenne rá, ahelyett hogy élete végéig bujkálna vagy rárohadna a műanyag lakat.
Zsidóknak mindent lehet. Komolyan mondom, 50 évig nem voltam antiszemita, a mi családunkban a zsidó szó el se hangzott, ezt afféle pesti úri huncutságnak tartottam, de ami népirtást, etnikai tisztogatást, erőszakos terjeszkedést, cinikus gyilkolászást Izrael megenged magának, illetve a világ neki, már én is azt kell lássam, a világban működik egy zsidó háttérhatalom, amit meg kell dönteni.
Zsidóknak mindent lehet. Komolyan mondom, 50 évig nem voltam antiszemita, a mi családunkban a zsidó szó el se hangzott, ezt afféle pesti úri huncutságnak tartottam, de ami népirtást, etnikai tisztogatást, erőszakos terjeszkedést, cinikus gyilkolászást Izrael megenged magának, illetve a világ neki, már én is azt kell lássam, a világban működik egy zsidó háttérhatalom, amit meg kell dönteni.
USA - Irán háború
Start 2026 január 18 hajnali 3?
https://oroszhirek.hu/cnn-trump-iran-elhagyasara-szolitotta-fel-az-amerikaiakat/