Topiknyitó: hekki 2026. 01. 13. 20:46

USA - Irán háború  

Tik-tak, tik -tak
Start 2026 január 18 hajnali 3?
https://oroszhirek.hu/cnn-trump-iran-elhagyasara-szolitotta-fel-az-amerikaiakat/
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
vigkrisz kedd, 18:13
"Oroszország nem segíti hírszerzési és felderítési adatokkal Iránt, erről személyesen biztosította Donald Trump amerikai elnököt Vlagyimir Putyin orosz vezető tegnap – mondta Steven Witkoff amerikai csúcsdiplomata a CNBC-nek."
Váratlan fordulat a háttérben: Putyin személyesen tett hatalmas ígéretet Trumpnak, magára hagyták a bajba jutott szövetségest - Portfolio.hu
keeper kedd, 18:07
Előzmény: #1068  MrSomm

"Par nappal ezelott biztosra allitod, hogy lelottek 2 F-15-t, bar ha jol emlekszem"
"Elegge a fele tendalnak az allitasaid, hogy eloszeretettel allitasz be finoman szolva is feligaszsagokat, mint valos tenyeket."
-
Tehát ha szerinted féligazságokat állítok, akkor egyet mégis lelőttek? :D
-
A válaszokat korábban belinkeltem, de arra se voltál hajlandó, hogy megnézd, mint ahogy vigkrisz  is belinkeli a szaúdi vörös tenger történetet, amikor már reggel régen bepostoltam, el se olvastok semmi, akkor minek szenvedjek veletek, ha kell keressétek ki vagy olvassátok el korábbról nekem 8.
ronaldinyo kedd, 15:26
Előzmény: #1075  vigkrisz
érdekes a másik oldalon pont az ellenkezőjét propagandázzák.
vigkrisz kedd, 14:15
Előzmény: #1076  Eisenburgprofesszor
"Napokon belül megindulnak a Saudi Aramco olajszállításai a Vörös-tengeri Yanbu kikötőjéből. Az 5m hordó napi kapacitás a normál szaúdi export kb 70%-át teszi ki. Ez tovább fogja hűteni az olajárak emelkedését (vagy segíti a csökkenést)."
Eisenburgprofesszor kedd, 14:09
Előzmény: #1074  vigkrisz
Nagyszerű. 
vigkrisz kedd, 14:04
Előzmény: #1062  keeper
"Tegnap bejelentették, hogy mostantól minimum 1T+ robbanófejjel szerelt rakétákat lőnek csak ki... érdekes lesz....." - álmodj, királylány....
Hatalmasak a veszteségek, teljesen összeomlottak az iráni rakétaerők - Neokohn
Eisenburgprofesszor kedd, 13:53
Előzmény: #1072  vigkrisz
Ebben teljes mértékben igaza van. 
vigkrisz kedd, 13:43
Trump újságíróknak azt mondta, hogy Putyin "segítőkész akar lenni" az iráni konfliktusban, ő azonban azzal reagált az orosz elnöknek: "Még hasznosabb lenne, ha az orosz–ukrán háborút fejezné be."
Putyin békét akart teremteni a konfliktusban, de amit Trumptól kapott, azt nem teszi zsebre - Portfolio.hu
Borisz kedd, 12:53
Előzmény: #1069  Padre47
Igen, de azt minden eszközzel exportálni igyekeznek. Ha csak otthon akarnának eszerint élni, nem annyira zavarná a világ többi részét.
OnoB0215 kedd, 11:56
Nagy a csend, vihar előtti csend?
Padre47 kedd, 10:58
Előzmény: #1064  Endre1968
Nem egy komplett orszagot kell megsemmisiteni hanem a maradék haderőt es a maradék morált. De azt elhiszem ha már csak balták maradnak a kezükben akkor is hadonászni fognak vele. 
Náluk a kép fordított az egész világ hitetlen és hülye, csak az iráni rezsim nézetei a normálisak.
MrSomm kedd, 10:09
Előzmény: #1061  keeper
Ezt nem ertem. 
Belinkelsz egy videot, amit 3 percig se tudtam nezni, mert rogton az elejen bedob egy ilyet. Par nappal ezelott biztosra allitod, hogy lelottek 2 F-15-t, bar ha jol emlekszem az OSINTdefender is megosztotta, de azota sem lattam semmi bizonyitekot. Aztan bedobod, hogy valakik nyereszkedtek Afganisztanban is, mikor rakerdezek annyit irsz, hogy keressem meg a valaszt.
Elegge a fele tendalnak az allitasaid, hogy eloszeretettel allitasz be finoman szolva is feligaszsagokat, mint valos tenyeket.
Murdoch kedd, 10:05
Előzmény: #1066  disco
Nem Trump mondja magától, hanem a tanácsadói. Különben olyan helyzetbe lavírozza magát, hogy bedönti a világgazdaságot, kiszállni meg nem fog tudni. Aztán novemberben bukta.
Engem meg nem kell meggyőzni, ez egy mezei agresszió volt, na de láthatod, hogy ez nagyjából a kutyát nem érdekli nyugaton, a nemzetközi joggal csak kelet fele szoktak mutogatni.
disco
disco kedd, 09:56
Előzmény: #1065  Murdoch
kit érdekel? trump a messziről jött ember. azt mond, amit csak akar. össze-vissza hadovál. nemcsak golfozik, de pókerezik is. lehet, hogy ő élvezi, de közben civileket gyilkolnak tömegre.
állítólag az iráni lányiskolát egy tomahawkal intézte el hegszett MI-t használva célmeghatározáshoz ... majd tegnap beleböfögték a médiába h az irániak a hibásak, mert nem frissítették az interneten az adatokat h az már nem a forradalim gárda bázisa, ahnem 5 éve egy lányiskola ...
Irán meg aszondja h bibit elintézték még március 2-án.
szerintem ha ez megtörténne (t) volna, akkor lezárható lenne a háború, mivel az irániak is megölték izrael vezetőjét, ahogy azok megölték Irán vezetőjét.
oszt usa hazamehetne oszt trump is fókuszálhatna már arra h odahaza rendbe tegye a dolgokat.
Murdoch kedd, 09:50
Előzmény: #1064  Endre1968
Mindegy is, rosszul sült el valószínűleg ez a buli, a fő célok sem teljesültek.
https://www.wsj.com/world/middle-east/trump-advisers-urge-him-to-find-iran-exit-ramp-fearing-political-backlash-562fef1e?mod=WSJ_home_mediumtopper_pos_1
"President Trump said he was eyeing a quick end to the war in Iran, as some of his advisers privately urged him to look for an exit plan amid spiking oil prices and concerns that a lengthy conflict could spark political backlash." 
Endre1968 kedd, 09:35
Előzmény: #1056  Padre47
Ha az ott lévő+oda tartó amcsi hajókat összeadod és megszorzod tízzel, az is kevés lenne egy 1,6 millió négyzetkilométeres és 90 milliós ország ellen.
keeper kedd, 09:28
https://iran.liveuamap.com/en/2026/10-march-07-saudi-aramco-we-will-work-to-bring-the-eastwest
A szaúdiak azt hiszik, hogy nem fogják lerakétázni a vezetéket vagy az állomásokat... optimista csapat.
keeper kedd, 09:08
Előzmény: #1059  MrSomm
Minden lehet. :)
"Iranian Air Force Commander: Missile range will expand in the coming period"
Tegnap bejelentették, hogy mostantól minimum 1T+ robbanófejjel szerelt rakétákat lőnek csak ki... érdekes lesz.....
keeper kedd, 09:03
Előzmény: #1051  MrSomm
LOL még mindig itt tartasz...

Topik gazda

hekki
hekki
3 2 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek