Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka péntek, 10:09
Előzmény: #7137  kenyeres2
Nem dolgozni kellene inkább ilyenkor Kenyeres Úr.Jómagam is már kihúztam a kukát, megetettem a cicát, meg lekentem már egy virágtartót 1 szer.....szárad...ja...csak rossz az ido.......de ezert mérgemben...kevertem 1 adagot azt iszogatom s olvasok....holnapra csak megszárad majd lekenem újra.... azt legalább holnap is lesz munkám......
R00
R00 péntek, 10:08

Jó reggelt mikró ellenzék!
Holnap a vezír kihírdeti az "ellenállását" vagyis magát :-)))
rookie654
rookie654 péntek, 10:04
Költözz el, ha annyira rossz itt neked, de ne a hanyatló nyugatra menj, kelet az igazi, főleg a moszkvai demokráciát tudnám ajánlani! Mi egyre jobban szeretünk itt élni és végre élet költözött a parlamentbe is, nem csak a megsavanyodott kövér bácsit kell nézni. Van egy olyan mondás, h megszoksz v. megszöksz. Rajtad áll ;) Ha utóbbi mellett döntesz, hidd el, nem sokan fognak marasztalni.
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 09:58
Figyeljétek POLOSKA LÁBÁNÁL A GOMBOT, azzal jelez Forsthoffer Ágnesnek ha neki nem tetszőt hall az Országházban!MI EZ?HOL ÉLÜNK????
rookie654
rookie654 péntek, 09:44
Előzmény: #7135  kenyeres2
Én meg tegnap hívtam Orbán Viktor és megkérdeztem tőle, h mennyi lóvét keresett rajtatok azzal, h 16 évig hülyített titeket. Azt mondta senki másnak nem mondja el, de nekem igen, mert jófej vagyok, h betegre kereste magát az egész családdal, pereputtyal együtt, mert olyan hülyék voltak a hívek, h mindent elhittek neki, így hát azt mondta, h hülye lett volna nem kihasználni. Most elbohóckodik még egy kicsit, aztán elmegy nyugdíjba és röhög tovább a megtévesztetten. A lelkemre kötötte, h nehogy elmondjam vkinek, meg is ígértem neki, úgyhogy légyszi ne add tovább, mit mondott nekem a főni, mert baj lesz!
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 09:39
Az egyik kérdésem az volt a képviselő úrhoz,
hogy meddig játsszátok ezt 131 KÓLÁS FLAKON SZEREPET!
Válasz!!
POLOSKA azzal eteti őket ha hagyják itt GARÁZDÁLKODNI,10 ÉV MÚLVA,itt SVÁJC LESZ!
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 09:15
Előzmény: #7132  sasa44
NEM!
rookie654
rookie654 péntek, 09:13
Előzmény: #7132  sasa44
Azért mondjuk ez a mondat is megér egy misét, pont az ő szájából, aki napi szinten erőlködik még mindig itt a propagandával:
"A szöveg amit PARANCSRA NYOMATNOTOK KELL MÁR NEM HATÁSOS"
sasa44 péntek, 09:09
Előzmény: #7130  kenyeres2
"Tegnap 2 órát beszélgettem egy tiszás országgyűlési képviselővel!
Azt mondta elgondolkoztató az sok jó amit mondtam neki."
A "képviselő" aztán eltakarta a száját a kezével és elfordulva fuldokló nevetésben tört ki...
Ez lemaradt Kenyeres.
Végetek van ÉHES A NÉP!
rookie654
rookie654 péntek, 08:54
Előzmény: #7130  kenyeres2
Ezzel vígasztalod magad? Hááát....A látottak alapján nagyon nem ez a helyzet, az ország 3/4-e támogatja, amit lát. Lehet tagadni, ahogy tagadtátok ápr.12 előtt is, de ott is szembe jött a valóság, és látjuk hová jutottatok. Egyébként jók ezek a hasra bemondott ezzel-azzal beszéltem v. mint most nem is tudom melyik okos mondta nálatok, h félnek a fideszesek és nem merik vállalni a véleményüket. Vicc. Nagyon gyengék ezek a kifogások, de hát ugye vmibe kapaszkodni kell egy ilyen gyors, hegyomlásszerű amortizálódást látva. 
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 08:40
Előzmény: #7128  rookie654
Végetek van ÉHES A NÉP!
A szöveg amit PARANCSRA NYOMATNOTOK KELL MÁR NEM HATÁSOS.LOPÁS ELSZÁMOLTATÁS ilyen magasságokban már nem segít.
Tegnap 2 órát beszélgettem egy tiszás országgyűlési képviselővel!
Azt mondta elgondolkoztató az sok jó amit mondtam neki.
DE A tiszának nincs más választása csak POLOSKA PETI.Ha elzavarnák 1 héten belül feloszlana!
error péntek, 08:29
Előzmény: #7102  kenyeres2
Az elmúlt 16 évben ellopott ezer milliárdokból nem futja a lakájmédiára? Senkit sem hagynak az út szélén, mi?
rookie654
rookie654 péntek, 08:24
Előzmény: #7127  kenyeres2
A végén még igazad lesz, h figyelni kell a novembert. 3 hónap alatt sikerült lefeleznetek a támogatottságotokat. Ha ilyen rohamtempóban fogytok, novemberre (újabb 3 hónap múlva) már 10% körül lesztek csak a mostani 19 után, jövő tavaszra pedig meglehet az 5%-os küszöbérték is talán. 1 szintre kerültök a mihasznákkal, helyére kerül a fityisz. Vágjuk a cetlit, hűtjük a pezsgőket, jó az irány. 
rookie654
rookie654 csütörtök, 09:11
Előzmény: #7121  gazmber
Pontosan azért tülekednek, amit írsz is, mert eddig nem lehetett kérdezniük sem, pláne élőben nem, nincs hová bújnia annak, akitől kérdeznek, mint ahogy eddig volt. Az, h kit mennyire érdekel a bukott állampárt, irreleváns a sajtó szempontjából. Ők tájékoztatnak és folyamatosan hírt adnak arról, h hogyan tűnik el a 16 évig teljhatalommal rendelkező hatalom "percek alatt" a pöcegödörben, mert hogy ilyen gyors összeomlásra senki nem számított, az fix. Nem csak az a hír, amikor rabruhában vannak, hanem az odavezető út is. Ez, aminek jelenleg szemtanúi vagyunk, be fog kerülni a történelem könyvekbe, így minél részletesebben dokumentálva van minden lépés, történés, annál jobb az utókornak. 
Schmidt
Schmidt szerda, 20:32
Előzmény: #7122  R00
Orban az uj Gyurcsany.
R00
R00 szerda, 19:39

Szétesett az óbudai Fidesz-frakció

Mintegy 900 ezer választót veszíthetett a Fidesz a választások óta
Ezzel párhuzamosan a Fidesz súlyos, a rendszerváltó pártok egykori összeomlásához hasonló válságot él át. A szakértők szerint szertefoszlott a párt verhetetlenségének mítosza, a hiteles arcok háttérbe szorultak, a helyzetet pedig tovább rontják az előző kormányzathoz köthető sorozatos korrupciós botrányok. Hann Endre úgy fogalmazott, hogy a jobboldali táborban jelenleg a "vesztestől való menekülés" zajlik, miközben a párt semmilyen érdemi önreflexiót nem mutat, és továbbra is a régi, már hatástalan üzeneteket ismételgeti. Bár a megmaradt Fidesz-szavazók 94 százaléka kitart Orbán Viktor mellett, az a stratégia, amely a hibák beismerése helyett kizárólag külső körülményeket okol a kudarcért, hosszú távon fenntarthatatlan.

A politikusok személyes megítélése drasztikusan átalakult a választások óta. A válaszadók 72 százaléka látja szívesen meghatározó szerepben Magyar Péter miniszterelnököt, miközben Orbán Viktor esetében a megkérdezettek 69 százaléka ellenezné ezt a jövőben.

Sőt, 65 százalékuk szerint a volt kormányfőnek bíróság előtt kellene felelnie a tetteiért.
Majd OTT ELLENÁLLHAT :-)))
A MAFFIA SZÉTESEIK DARABOKRA.
JÓ KIS FIDESZ :_))))
KÜLDÖK NEKI 141 KOLAS FLAKON A SITTRE :-))
gazmber szerda, 18:10
Előzmény: #7115  rookie654
azok a médiák amelyeket eddig be se engedtek a fülkés bindzsi qrmány sajtótájékoztatóira, most vajon mire fel tülekednek ott a Lendvay utcánál, hogy a mindig is össze-vissza hazudozó, még szabadlábon lévő bukott bindzsi maffia vezére ott miket hablatyol össze... eddig se érdekelt... most meg aztán pláne nem...☺
akkor tudósítsanak róla legközelebb, ha csikos rabruhában osztja bent az észt és 'frakciózik' a rabtársaival...☺? szvsz

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek