Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Phylaxa szombat, 20:18
Előzmény: #5798  signal2
Azt kellene elkerülni, hogy ha valakinek bért emelnek, akkor kevesebb pénzt kapjon kézhez. Erre sajnos nem figyeltek a Bokrosék. Tehát nem úgy működött midig is. Kemény korszak volt és nagyon sokan emlékeznek rá. A svéd napilapok címoldalon hozták.
signal2
signal2 szombat, 19:44
Előzmény: #5789  Phylaxa
Mindig is úgy működött a sávos adózás.
Az adórendszert egyébként sürgősen át kell alakítani, mert szélsőségesen torz.
A minimum, hogy a teljes adómentességet megszüntetik. A béreket és a tőkejövedelmet tekintve is. Ilyen költségvetési helyzetben nonszensz, hogy egyesek semmivel nem járulnak hozzá a közös kiadásokhoz.
Valamit kezdeni kell az elszabaduló magas nyugdíjakkal is. Egyrészt nyugdíjsapka, másrészt járulékplafon visszavezetése, és ugyanott egy azzal megegyező SZJA kulcs bevezetése.
A tőkejövedelmekre a 15% egy korrekt adómérték. Nincs TBSZ, nincs kedvezmény állampapírra.
Ezek amolyan minimumok normális adórendszer felé.
Toka szombat, 19:42
Előzmény: #5796  Toka
Toka szombat, 19:42
Ezzel a dallal búcsúzzunk Kenyeres Úr.
signal2
signal2 szombat, 19:37
Előzmény: #5752  badsector1
Minden adófizető.
Toka szombat, 19:13
Előzmény: #5788  kenyeres2
Alakitsa át az oldal címét:Magyar Péter kedvelők-re Kenyeres Úr.
R00
R00 szombat, 18:46

https://youtu.be/-zt7u1dI69E?t=88
Legyen végre MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!
offshort
offshort szombat, 18:34
"kolostormalac" ? 
az tapintatos dicséret volt! :)) 

az igazi neve az önkontroll nélkűl zabáló hizódisznó volt, 
akit, mint m.o. legtöbbet lopo tolvaját életfogytiglanra kell itélni! 
lölövel, matoval, tiborccal, .... meg a többivel együtt, ..... szijj, garancsi, jászai, rogán, lázár .... stb! 
bigyula szombat, 18:19
Nem értek egyet! A tisztelet nem jár, hanem ki kell érdemelni. És el lehet játszani.
.
Én is tiszteltem orbáncot 1994-1995-ig. De az első köpönyegforgatásával eljátszotta a bizalmamat.
Schmidt
Schmidt szombat, 18:04
És megrazkódik a taj valami véget ért Valami faj...
Phylaxa szombat, 18:02
Előzmény: #5752  badsector1
Tökéletesen leírtad az adóterveket. Bokros úr alatt már sokan megérték, a fiatalok még nem ismerik. Csak nehogy megint a svéd adórendszerrel próbálják összevetni, mert az már akkor is hazugság volt. Svédországban egy bizonyos éves jövedelem felett, a feletti rész adószik pluszban. Előre szólok.
kenyeres2
kenyeres2 szombat, 17:48
A mai napon véget ér egy korszak, és kezdetét veszi valami egészen más. Hogy mi, az egyenlőre titok, csak sejtések vannak. Azok viszont nem jók. Részemről Sazos Petit egy időre száműzöm, és amíg ő a miniszterelnök Magyar Péternek fogom hívni. Nem azért., mert megérdemli, vagy személye bármiféle tiszteletet érdemel. A tisztelet, mely kötelező Magyarország miniszterelnökének jár, És magam részéről nem vagyok olyan bunkó söpredék, mint a tiszások akik kolostor malacnak gúnyolták az ország hivatalban lévő miniszterelnökét, Orbán Viktort. De hangsúlyozom ez csak addig jár neki, amíg Magyarország miniszterelnöke.
Heisenberg
Heisenberg szombat, 15:06
Volt egy bajszos szarunk (Áder) van egy szatyor fingunk ( Sulyok) és most már van egy gyáva szarunk is ( Orbán Viktor).
Angelo szombat, 14:37
Előzmény: #5778  kenyeres2

Vegye már észre végre kenyeres elvtárs! 
VÉGE VAN!
A templomok egereinél is szegényebb, hazudozó miniszterelnök meg bukott. 
A magyarok választottak és nem akarják már többé Orbánt, Magyarország miniszterelnöki székében látni. 
Ízlelgesse kenyeres elvtárs, hogy a miniszterelnöki székben mostantól Magyar Pétert fogja látni. 
Tudom, hogy nagyon fáj, de fölöslegesen erőlködik tovább. 
Vége van kenyeres elvtárs, nyugodjon meg, jobb lesz az önnek is.
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 12:41
„Én állok minden vizsgálat elébe. Már bocsánat, én egy becsületes ember vagyok, becsületesen elvégeztem a munkámat. Esküt tettem 1990 óta minden négy évben (…), ami úgy hangzik, hogy a jogszabályokat megtartom és megtartatom. És én megtartottam és megtartattam” 
___________ pride ________
Orbán tiltotta be a Pride-ot, de a tiltás után tízszer akkora Pride lett belőle.
Toka péntek, 23:04
Előzmény: #5777  Toka
Látja Kenyeres Úr!......irány így az 5% alatti törpepárt....szegény influenszerek meg nem kapják a kozponti narrativát....tapogatoznak szegények......meddig vannak kifizetve...ki tudja....ingyen nem fognak ám dolgozni...bár ez a dolgozni szó erős volt.
Toka péntek, 22:58
Előzmény: #5781  babo-lapat
Majd jön Buxmester Úr, az legalább termeli a sok málnát....majd csurran-cseppen egy kis málnapénz....vannak nagyon korai fajták is☝
babo-lapat péntek, 22:20
Előzmény: #5776  Toka
Kenyeres már nem annyira aktív elfogyott a támogatás az államtól :)

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek