Azt kellene elkerülni, hogy ha valakinek bért emelnek, akkor kevesebb pénzt kapjon kézhez. Erre sajnos nem figyeltek a Bokrosék. Tehát nem úgy működött midig is. Kemény korszak volt és nagyon sokan emlékeznek rá. A svéd napilapok címoldalon hozták.
Mindig is úgy működött a sávos adózás. Az adórendszert egyébként sürgősen át kell alakítani, mert szélsőségesen torz. A minimum, hogy a teljes adómentességet megszüntetik. A béreket és a tőkejövedelmet tekintve is. Ilyen költségvetési helyzetben nonszensz, hogy egyesek semmivel nem járulnak hozzá a közös kiadásokhoz. Valamit kezdeni kell az elszabaduló magas nyugdíjakkal is. Egyrészt nyugdíjsapka, másrészt járulékplafon visszavezetése, és ugyanott egy azzal megegyező SZJA kulcs bevezetése. A tőkejövedelmekre a 15% egy korrekt adómérték. Nincs TBSZ, nincs kedvezmény állampapírra. Ezek amolyan minimumok normális adórendszer felé.
"kolostormalac" ? az tapintatos dicséret volt! :)) . az igazi neve az önkontroll nélkűl zabáló hizódisznó volt, akit, mint m.o. legtöbbet lopo tolvaját életfogytiglanra kell itélni! lölövel, matoval, tiborccal, .... meg a többivel együtt, ..... szijj, garancsi, jászai, rogán, lázár .... stb!
Nem értek egyet! A tisztelet nem jár, hanem ki kell érdemelni. És el lehet játszani. . Én is tiszteltem orbáncot 1994-1995-ig. De az első köpönyegforgatásával eljátszotta a bizalmamat.
Tökéletesen leírtad az adóterveket. Bokros úr alatt már sokan megérték, a fiatalok még nem ismerik. Csak nehogy megint a svéd adórendszerrel próbálják összevetni, mert az már akkor is hazugság volt. Svédországban egy bizonyos éves jövedelem felett, a feletti rész adószik pluszban. Előre szólok.
A mai napon véget ér egy korszak, és kezdetét veszi valami egészen más. Hogy mi, az egyenlőre titok, csak sejtések vannak. Azok viszont nem jók. Részemről Sazos Petit egy időre száműzöm, és amíg ő a miniszterelnök Magyar Péternek fogom hívni. Nem azért., mert megérdemli, vagy személye bármiféle tiszteletet érdemel. A tisztelet, mely kötelező Magyarország miniszterelnökének jár, És magam részéről nem vagyok olyan bunkó söpredék, mint a tiszások akik kolostor malacnak gúnyolták az ország hivatalban lévő miniszterelnökét, Orbán Viktort. De hangsúlyozom ez csak addig jár neki, amíg Magyarország miniszterelnöke.
Vegye már észre végre kenyeres elvtárs! VÉGE VAN! A templomok egereinél is szegényebb, hazudozó miniszterelnök meg bukott. A magyarok választottak és nem akarják már többé Orbánt, Magyarország miniszterelnöki székében látni. Ízlelgesse kenyeres elvtárs, hogy a miniszterelnöki székben mostantól Magyar Pétert fogja látni. Tudom, hogy nagyon fáj, de fölöslegesen erőlködik tovább. Vége van kenyeres elvtárs, nyugodjon meg, jobb lesz az önnek is.
„Én állok minden vizsgálat elébe. Már bocsánat, én egy becsületes ember vagyok, becsületesen elvégeztem a munkámat. Esküt tettem 1990 óta minden négy évben (…), ami úgy hangzik, hogy a jogszabályokat megtartom és megtartatom. És én megtartottam és megtartattam” ___________ pride ________ Orbán tiltotta be a Pride-ot, de a tiltás után tízszer akkora Pride lett belőle.
Látja Kenyeres Úr!......irány így az 5% alatti törpepárt....szegény influenszerek meg nem kapják a kozponti narrativát....tapogatoznak szegények......meddig vannak kifizetve...ki tudja....ingyen nem fognak ám dolgozni...bár ez a dolgozni szó erős volt.
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!