Hatalmas bajban Oroszország, Putyin azonnali lépéseket vár .https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260416/hatalmas-bajban-oroszorszag-putyin-azonnali-lepeseket-var-830988?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator
Lavinaszerűen omlik az Orbán-rendszer: négy nappal a választások után a Belügyminisztérium elkezdte kiadni a gyermekvédelmi adatokat. Nocsak a kommunisták menekülnek már!
Maradt itt még bármilyen nyomorult Orbán hívő? Nem gyakran járok ide. ------- Amire most figyelni kell : "elszámoltatás, elszámoltatás ,elszámoltatás" -- Patkány propagandisták már elkezdték hergelni a tábort, vörösterrort emlegetve... minnél előbb el kell kezdeni a vizsgálatokat...
Azt nem értem, - pedig értem,- hogyan van, hogy valójában 1998-ban kiderült a fidesz alapvető politikája a hatalom megszerzése, gazdagodás, és ezért alap a karatregyilkolás és mindenki más mocskolása ezért folyamatosan hazudnak, mellette sokat lopnak. .. Sajnos a Zellenzéke képtelen volt ezt felismerni, hatékonyan reagálni, arra is képetelenek hogy kimondják amikor hazudnak, helyette : nem mondanak igazat. Alapvető kommuniációhoz is segghülyék !. . .Sajnos a Zellenzék tevékenyen hozzájárult ahhoz, hogy a fidesz azzá vált ami!Sőt, most MP megjelenésével amikor végre remény van leválltásra, elszámoltatásra, már MP-t támadják. Ilyen kretén balfaszokkal megyünk neki a fidesznek?? Brrrrrrrrrrrrrrrr!! .. van többszáz hasonló írásom az utóbbi 15 évből, miközbem az áeallenzéki szarhalom kenegette a szart nem tudott egy ütős mondatot összehozni,... Jött MP
.Gyerekkori barátom, aki felépített egy milliárdos vállalkozási birodalmat 80-as évek elejétől, nemrég halt meg. Kilopták alóla a vállalkozást, ügyészi, bírósági, APEH_NAV, stb hatalmi erőszagszervezetek összefogásával, harcolt, de a stressz miatti agresszív rák támadásába belehalt félév alatt. .. Másik gyerekkori barátom meg az egészségügy szétkúrása miatti ellátatlanságba halt bele: Délután rosszul lett bement nejével a sürgősségire, éjszaka még ott ültek 100ezren, szóltak baj van visszaszóltak: látták bejelentkezéskor mi a baj, nála nagyobb betegek is vannak, várjon, hajnalban megunta, hazamentek, leültek reggelizni, lefordult a székről, mire kiért a mentő nem bírták újra éleszteni. 2 éve Karácsonykor temettük.
fideszmaffia ami energiát és közvagyont hazudozásra és lopásra áldozott ha az ország javára költötte volna, ma Svájc is csak a hátunkat nézhetné! - na jó ez durva, de amit LOPTAK, CSALTAK HAZUDTAK az is nagyon durva, sőt bűntett !! 16 év alatt kb EGY ÉVI GDP 50-60%-ÁT.. és még ami ezzel jár: Ez évente lb. 3-5%, és ne feledjük a következményt: államadósságot háromszorozták, a kamat ktg több mint az ország egész évi EÜ költségvetése és mindenek a sikernek a következménye: EU közepéről MINDEN MUTATÓBAN LEESTÜNK AZ ALJÁRA. . A magyar történelem legnagyobb gazembereinek ámokfutásában tevékenyen részt vett - ill. nem tett semmit ellene,- az egyúttal kialakult legimpotensebb álellenzéki szarhalom. Ha én ezt 1x elmesélem a klubban!!Jut eszembe amit elloptak az is benne a GDP-ben!!!! Klass mi??
Te rohadék aljas hazaáruló gazember! Pandémiára hivatkozva rendkívüli állapot: - alaptűrvény módosítás, további stadion építés sporttámogatás, egyházak 100 mrd-os kitömése, határontúlra 100 mrd-ok lapátolása, önkormányzatok megzsarolása, megadóztatása, 5500 mrd gazdaságvédelemre hivatkozva hirtelen elmagánvagyonosodott és akkor a magyar történelem legnagyobb gazembere hőzöng?? Utáltam az átkost, de a fidesz ismeretében lassan megszeretem!
4+16 év hatalomban, plusz 12 év ellenzékiségben, -akkor is ártott amennyit csak tudott, --PUSZTÍTÓ ország és lelki, erkölcsi és gazdasági rombolás után Ocsmány Vigyor elérte: kijelenthetjük: a magyar történelem legártalmasabb klepto és cezaromániás szociopata elmebajos gazembere. Csau-t túlhaladta! Pont.
Elég későn ébredt, ezeket már az évek folyamán többször leírtam azzal a szummával: Fidesz: magyar történelemben egyedülállóan mocskos gazemberekkel felépített politikai szekta, két alapvető követelmény elérésre: mindenáron gazdagodni és ehhez a hatalom elérése, megtartása. . .Megtalálta a fidesz szekta a pápáját, legmegfelelőbb ocsmány hazaáruló aljadékát aki első pillanattól kezdve bizonyítja: hatalom és vagyonéhes, ehhez ő megfelel, mert klepto és cezaromániás szociopata ami alapvető követelmény. . Tragédia, hogy a magyar történelem legnagyobb gazembereivel szemben MO legimpotensebb ellenzéke alakult ki.
Kövesi Lura ügyész, hazájában 5 év alatt 9 korrupt minisztert és 21 képviselőt jutattott börtönbe. ( 2013–2018 között a Románia Főügyészi Hivatala keretében működő Országos Korrupcióellenes Ügyészség vezető ügyésze, 2019-től az Európai Ügyészség főügyésze.)
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!