Valami linked van arra, hogy 2010 előtt a szocik be akarták volna vinni a fajtalankodást az ovikba és az iskolákba? Én nem hallottam róla. Ki kampányol Amerikában, ki ellen Sharia ügyben? Valami link?
Tavaly 26 csecsemő halt meg a kórházakban, mert annyira összeomlott az egészségügy, hogy nincs rá se ember se pénz, hogy születés után is teszteljék őket. Döbbenet, hogy még mindig az LMBTQ-n rugóztok. Remélem sok pénzt kapsz az itteni "munkádért", mert ha csak hobbi, akkor kereshetnél valami kevésbé gyomorforgató és undorító dolgot mint a fidesz foggal körömmel való megvédése.
...mondja az, aki tájékozatlan. . Ezzel szemben: Magyarországon 2010 előtt voltak megbeszélések, hogy mitévők legyenek, mert már akkor be akarták vinni az lmbt-t az ovikba, iskolákba. Az, hogy 2010-ben a fidesz nyert, az azt jelentette, hogy nem kellett már ettől tartani. Sokan szidják a fideszt, és nincsenek tisztában azzal, hogy mennyire visszatartó erő, és milyen ádáz harcot vív az EU-ban a baromságokkal. . Sharia-law: döbbenetes, hogy egyáltalán téma kell legyen az USA-ban, s most ráadásul kampányolni kell ellene. Mert nem értik mekkora veszély. Nem értik az iszlám mekkora veszély (a terrorcselekmények 98%-a muszlimok által okozott). Nem értik mit művelt az iszlám például Iránban (pedig azelőtt nem volt iszlamista Irán sem!)
Hogy neked egy Magyarországon nem létező problémák a nagy problémák, észvesztő. Azt meg nem tudod szerintem, hogy Amerikában vagy Nyugat-Európában az átlagembernek mekkora jelentőséggel bírnak ezek a gender vagy LMBTQ ügyek. A fajtalankodást meg nem viszik be z óvodákba, iskolákba. . Ez a shari ügy Texasban... azt se tudod, mit akarsz mondani, csak valami haloványra sikeredett liberálisok elleni támadás akar lenn. .. de irtó gyenge.
Hazudgál összevissza: 1. Nem 70% jött a Barátságon, hanem 90% 2. Valami hülyeségről beszél Bordiról, hogy az Észak-Nyugat Ukrajnában van ... A lényeg: egész Ukrajnában támadja az energetikai infrastruktúrát és mást is Oroszo. és Ukrajna is támadja Oo.-ban ugyanezt, tehát négy éve nem mondható biztonságosnak, hogy nem volt biztosítva egy másik útvonal arra, ha teljesen kiesik a Barátság. A kormány játszott az ország biztonságával. 3. Hazudgálja, hogy mennyivel drágább lenne a tengeri olaj és az Adria vezetékes szállítás. Az Adrián 20 Ft-tal lenne drágábba. A tengeri szállítás meg: Csehországban hogy -hogy még olcsóbb is az üzemanyag, mint nálunk, de mindenhol máshol se drágább az EU-ban, ahol leváltak. Persze az államnak le kellett volna mondania a MOL extraporit beszedésről. Erről nem akaródzik neki lemondania, de a több ezer milliárd Ft EU támogatásról lemond. 4. Az Adria vezeték szerinte nem alkalmas a két finomító ellátására. Mivel nem volt rendesen letesztelve még, nem lehet tudni mire alkalmas. A horvátok szerint alkalmas. Ha nem alkalmas, alkalmassá lehetett volna tenni, például a szivattyúk kapacitásának bbővítésével. 5. Tovább hazudgál: "De ha már diverzifikáció, a posztodból kimaradt, hogy a Mol eddig 170 millió dollárt költött az Adria-vezeték csatlakozásainak fejlesztésére, és újabb 500 millió dollárt a finomítók átalakítására. " Iózatos hazugság. Valójában MOL illetékes szerint a finomítók tengeri olaj feldogozása érdekében 80 milliárdot fordított és még kb. ugyaennyit kellene fordítani erre. 6. "Az olcsó orosz olaj hiánya a gázárat és a villanyárat is kilőné az egekbe." Mert szerinte ha az extraprofitból nem lehet a gáz és áram rezsicsökkentést fedezni (amúgy csak a felét fedezi ez), akkor ajaj.. Máshonnan is el lehet venni azt a pénzt ugye, van vagy 40 ezer milliárd forint bevétele az államnak vagy meg kellene egyezni az EU-va. 10. Hogy Ukrajna jogellenesen nem engedi az olajat. Az nem olyan biztos, lehet, csak nem igyekszik megjavítani a sérülést. Amikor háború van, amikor naponta bombázzák az országot, nem olyan könnyű találni kapacitást a javításhoz egy vele ellenséges ország érdekében. A horvátok nem engedik: témához: az orosz olajat nem engedik, mert az EU csak szárazföldi vezetékes orosz olajra adott mentességet. Nem orosz olajat szállítanának, dehát Orbánnak erőszakoskodni kell egy ilyen átmeneti időszakban is.
a demokráciák egyik alappillére a szekularizáció, a demokratikus értékek védelmében nem szabad engedni hogy bármely vallás elvárásait helyezze elötérbe az állam a jogalkotásban és törvényhozásban. te ugy gondolod hogy a keresztény vallást kell védeni, én meg ugy gondolom hogy a demokráciát! elég nagy különbség, de régebben se akartad felfogni a muszlim vallás a leggügyébb, a keresztény annyival jobb hogy már 200 éve elfogadja (elviekben) a szekularizált államot. a saját véleményem meg speciel az, hogy az összes vallás az összes meséjével, maradjon a templomokba, (mecsetekbe) és persze tartsák el a hivők!
Csodálkoznék ha értenéd. Boszorkányégetésről senki se beszél, a Sharia law ellen viszont kampányolni kell Texasban is (pedig Trump az elnök az USA-ban), hogy megértsék: miért nem lenne jó. De a demokraták nem értik. . Te se érted, hiába magyaráznánk.
több ez sajnos, az előzményeket is érdemes nézegetni, usa szépen összeugrasztotta az oroszokat az ukránokkal, ennek következményeként az eu legtöbb országa levált az orosz energiáról, igy az eu még annyira sem versenyképes mint elötte volt, usa igy kikapcsolta egy lehetséges gazdasági-katonai konkurenciáját. (eu-orosz barátkozás) igy már koncentrálhat kinára, aztán elegánsan távozott/távozik a konfliktus közeléből. persze a seggét védő rakétaelhárító rendszereket itt hagyta kelet-eu keleti határainál.
Mindent elmond a fidesz és híveinek erkölcséről, szociális érzékenységükről, egy háborús agresszornak tömeggyilkosnak szurkolnak legyen minél több halott a másik térfélen. Köpedelem!
Elemi. hu impresszum nélküli hánytató média. .. Magukat sem merik vállalni, de hazudozni, mocskolódni na arra képesek, követőik szellemi színvonaláról mindent elmond. .. eddig nem hallottam erről a kamu szennymédiáról.
Bogarakról nem kellene vmit mondani.?A magyar ember a csülköt szereti, nem a bogarakat.Ami még fontos s Önnek érdemes fontolóra vennie azok a gólyák.Úgy tudom, hogy mikor nem nálunk vannak, akkor vadásznak rájuk.
Döbbenet. Nem gondoltam volna, hogy egyszer oda érkezünk: meg kell magyarázni ki a férfi és ki a nő, hogy 2 nem van és nem 72, hogy egy nőnek öltözött férfi ugyan ne menjen már be a női mosdóba, hogy egy nőnek öltözött férfi ugyan ne induljon már női sportban. Hogy a fajtalankodást nem kéne bevinni az ovikba, iskolákba, de az utcára se, s középületekre se kéne kitűzni ennek zászlaját. . De hiába magyarázod, nem értik. . Azt hittem nincs lejjebb. De van. Amcsiban (!), Texasban olvastam, hogy próbálják elmagyarázni az embereknek miért nem lenne jó ha a Sharia-törvényeket ott is bevezetnék a muszlim migránsok. És van aki nem érti ezt sem. Hiába magyarázod. (Azt végképp nem értik miért baj ha illegális migránsok jönnek az országba). . Teljes a sötétség azon az oldalon...
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!