Arról beszélsz amelyik a csuti fejét taposta nem is olyan régen? Utána meg elkezdett segget nyalni, arra gondolván, hogy azzal előrébb jut? Az ilyenféle embereknél nincs lejjebb szerintem, ezeknél még kenyereseket, realmadridokat, hekkiket is jobb embernek tartok.
"Fegyelmi eljárás indul a polgármester ellen!A városvezető Pintér Bence a Győr-Szol városi cég átláthatatlan gazdálkodása miatt kezdeményezte a testület feloszlatását. A javaslatot a fideszes többség elutasította, és eljárást indított a polgármester ellen. A Győri 22 fős testületben a Fidesz–KDNP 14 fős frakciója van többségben, az ellenzéki oldalon Pintér Bencével együtt öten ülnek. Rajtuk kívül három független képviselő is tagja a közgyűlésnek, köztük a város korábbi polgármestere, Borkai Zsolt."Összezárt a Fidesz Győrben, mert ég a lábuk alatt a talaj. Meg sem lepődtem, hogy az előző polgármester, az Adrián egy luxizás közben prostikkal szexelő Borkai is az új polgármester ellen szavazott. Az pedig a Győri emberek hibája, hogy ezt az embert ha képviselőnek is, de újra a képviselő testületben akarták látni. Azt hiszem, hogy Győrben most ásta el magát végleg a Fidesz."
Igen, a 2-3 milli ember Orbán ellen szavaz, arra szavaz, amit MP meg akar valósítani és ehhez képest kevésbé számít, hogy a múltja nem makulátlan. Ő megváltozott jó irányba. Orbán is megváltozott de rossz irányba. Van 2-3 millió ember, remélem kevesebb, aki Orbánra szavaz, arra az emberre, aki csak rossz irányba változik 16 éves, aki egy autokráciát, egy kleptokráciát csinált az országból, egy olyan emberre, aki folyamatosan hazudik, aki a közeli családtagjait, barátait tette gazdaggá, közben az ország lecsúszott az EU utolsó helyeire. Aki miatt már ezer milliárdos EU pénzeket veszítettünk el, miközben az egészségügyre, gyermekvédelemre, tömegközlekedésre, nyugdíjra nincs elég pénz. Van 2-3 millió ember, aki Orbánra szavaz.
Győri Képviselő testület feloszlatásáról szóló szavazás eredménye: Pintér Bence polgármester: IGEN 01. vk: Szeles Szabolcs (FIDESZ-KDNP) NEM 02. vk: Dr. Fekete Dávid (FIDESZ-KDNP) NEM 03. vk: Antal Imre (FIDESZ-KDNP) NEM 04. vk: Fűzy András (FIDESZ-KDNP) NEM 05. vk: Dr. Dézsi Csaba András (FIDESZ-KDNP) nem volt jelen ? 06. vk: Huszár Gábor (FIDESZ-KDNP) NEM 07. vk: Boncsarovszky Péter (FIDESZ-KDNP) NEM 08. vk: Kovács Tamás (FIDESZ-KDNP) nem volt jelen ? 09. vk: Borsi Róbert (FIDESZ-KDNP) NEM 10. vk: Dr. Nagy Richárd László (FIDESZ-KDNP) NEM 11. vk: Prédlné Németh Margit (FIDESZ-KDNP) NEM 12. vk: Diligens Tibor (FIDESZ-KDNP) NEM 13. vk: Dr. Balog-Farkas Renáta (Szentiváni Civilek) IGEN 14. vk: Dr. Laczkovits-Takács Tímea (FIDESZ-KDNP) NEM 15. vk: Szabó Jenő (FIDESZ-KDNP) NEM Kompenzációs listáról bejutott: Fodor Roland (Civilek Győrért) NEM Kósa Roland (TSZV-LMP-Momentum-MSZP) IGEN Szakács András (TSZV-LMP-Momentum-MSZP) IGEN Rosinger Timea (TSZV-LMP-Momentum-MSZP) IGEN Borkai Zsolt (Borkaival Közösen a Jövőnkért) nem volt jelen ? Hajtó Péter (Borkaival Közösen a Jövőnkért) NEM A BÁTOR fidesz képviselők beszartak....
Nyugodj meg, ennek a korrupt-tolvaj rendszernek én is a haszonélvezője voltam/ vagyok és valószínűleg jóval nagyobb mértékben mint ti. Nem véletlenül jöttem vissza ide több évtized kintlétem után...
Még videó is van róla, hogy a fidesz gyűlésen kiosztotta őket. Néhányan úgy nyilatkoztak róla akkori párttársai, hogy már előre tudni lehetett amikor megjelent, hogy valami nem fog tetszeni neki és ennek hangot is adott a gyűléseken. Úgyhogy nem kell kevernetek a kakit, önszántából lépett ki mert elege lett Tompikákból, Tónikákból, Csutikból és az egész bagázsból.
MP vel kapcsolatban amit írsz az nem igaz. Még 2024 elején is Lölönél kuncsorgott állásért, semmiféle összetűzése nem volt a fidesszel. Nekem MP=Orbán 2.0 Egyébként meg írdd már meg légyszíves milyen hazugságot osztok. Nem hazugságot írtam hanem a tényeket és a véleményem MPről. Bukni meg nem fogok, az életem és anyagi boldogulásom nem függ sem egyik sem másik oldaltól.
Egyetértek! Kenyeresek, realmadridok, hekik ékes bizonyítékai annak, hogy mit tett a fidesz az országgal és ezekkel a szerencsétlenekkel. Én is csak azért írok ide mert szeretem beállítani a vérnyomásukat a normális szintre. A választásról meg az a véleményem, hogy azt kapja az ország amit megérdemel a népe.
Igen, fáj az igazság, eddig se jöttem gyakran ezután se fogok. Nekem ez a topik csak egy "mentális hőmérő". Időnként benézek, hogy leolvassam az aktuális hőfokot.
Jó ez a topik! Ha valakinek kétsége lenne, hogy mit tett a Fidesz az országgal csak bele kell olvasnia. A morális és mentális lezüllesztés tagadhatatlan bizonyítéka. Őszintén gratulálok!
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!