Sokan fel fognak állni a tolvajgaleriből akik eddig nem mertek. Magyar Péternek sem volt egyszerű ez a döntés, érthető okok miatt, de lényeg, hogy kilépett a rabló, tolvaj bandából. Ha meg nem csak a hazug sajtóból tájékozódnátok, akkor az is a tudomásotokra jutott volna, hogy MP.-nek már régóta volt összetűzése a fidesz irányítóival és sokszor volt kellemetlen résztvevője a fidesz gyűléseinek mert többször is kifejezte nemtetszését ezeken a gyűléseken. Lényeg, hogy bukni fogtok, elég volt belőletek. 66-nap van még kenyeresek, realmadridok addig lehet még osztani a hazugságokat.
Van ebben az országban 2-3 millió ember aki Orbán ellen szavaz , egy olyan emberre aki egyébként Orbán seggét nyalta, saját bevallása szerint a ner első sorába tartozott , még 2023ban is elégedett volt a rendszerrel, az első sorban tapsolt Orbánnak a fidesz rendezvényeken, vagyonát a nernek köszönheti. Most arról beszél hogy 2022ben választási csalás történt de arról elfeledkezik hogy 2022ben Ő ezzel egyetértett, ott ünnepelt a választás éjszakáján. Azért lett áruló mert a válása után már nem kapott pénzt, állást a nertől. A baloldali, liberális értelmiség pedig ezt ünnepli, benyal neki, miközben tizenéven át gyalázta őket.
Tegnap este, elütésektől hemzsegő posztban nevezett “bohócnak” a Tisza párt miniszterelnök-jelöltje. Lehet, hogy csak a fáradtság volt az oka annak, hogy elragadtatta magát , de akkor is szeretnénk higgadt választ adni Péter Magyar kirohanására:Hahó, Péter Magyar!Több mint egy évtizeden át tapsoltál Orbán Viktornak. Több mint egy évtizeden keresztül akartál munka nélkül pénzt és karriert. Több mint egy évtizedig járattad le a jobboldalt.Még ez a több mint egy évtized is kevés volt, hogy megértsd mit jelent az emberek szolgálata. Minden gesztusodból látszik: fel szeretnél nőni Orbán Viktorhoz, de ez túl nagy feladat számodra.„Shithole”-nak tartod Miskolcot és az itt élőket “fogatlan proliknak”. Tudjuk, hiszen nem is rejtetted véka alá: lenézed a vidéket, és mélységesen megveted Miskolcot. Emlékszel, ugye? Mi igen. Szerinted a város – amely sok tízezer ember otthona – egy pöcegödör? Hihetetlen mértékű gőg. Ismerjük ezt a beképzelt stílust, és bármennyire is elvakít a mértéktelen hiúság, most te is érzed… érzed bizony!Nagy hibát követtél el!A miskolciak városuk iránt érzett szeretete nem pártpreferencia kérdése. Pontosan ezért gorombáskodsz itt, egy fideszes önkormányzati képviselő oldalán. Világosan látszik: fogalmad sincs arról, mi egy miniszterelnök-jelölt feladata.Az emberek szolgálata nem arról szól, hogy az egódat hizlald. Nagyon nem.Amint nincs rivaldafény, és azt hiszed, nem hall már senki, megmutatkozik az igazi éned. A szavazóidat „büdös szájúnak”, a Tisza képviselőit „agyhalottnak”, a miskolciakat pedig „proliknak” nevezed.Tudjuk, mert sokan hallották…Ahogy azt, ahogyan Miskolcról vélekedtél. És ezt Te is pontosan tudod, ezért vagy ideges. Lehetsz is!Nincs vége…Jó éjszakát Mr. Diktafon…
Hogyan, mivel van fogva Kapitány 2x is? húba+! nem semmi! Egzisztenciálisan szuper jól van, tiszta vagyonnal. .. Ha valaki fogva van akkor az Ocsmány Vigyor Putyin faszán lógva, plusz 35 éve albérletben 0 vagyon már az ország egyik leggazdagabbjává lopta magát.
Ne röhögtessenek már! Melyik mondana nemet Brüsszelnek? A mentelmi jogával fogott kétszínű, a benzinkutas Kapitány vagy a bajnaista Orbán Anita? Egyszerűen nincs benne a DNS-ükben.
"Kisfiam??? Én 77 éves vagyok,apuci." Szépöcsém! Én meg 107 éves vagyok. Hiába no, a kommentmező minden hazugságot elbír... Amúgy te honnan bújtál elő? A Digitális Demokrácia-fejlesztési Központból? Mert még nem láttam itt a nick nevedet a fórumon.
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!