Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
wgl 2026. 02. 04. 09:21
Előzmény: #2955  Angelo
Ezzel a mostani "mentéssel " a hűtlen kezelés, hatalommal való visszaélés bőven megáll!!
.. előtte a vállalkozás miért ment tönkre az megint más kérdés: loptak, hülyék voltak, . . . stb.
Toka 2026. 02. 04. 09:20
Előzmény: #2957  kenyeres2
Noooo......senkit nem fenyeget a Tisza párt...az hogy aki lopott az bortonbe kell hogy menjen az nem fenyegetés, ez igazságszolgáltatás.Ha senki nem lopott akkor nem megy senki bortonbe, nyugodjon meg Kenyeres Úr.
wgl 2026. 02. 04. 09:20
Majd 3 millió embert salaknak nevezni, hát nem tom, pláne ha egy  fideszes agyhalált szenvedett slejmcsomó írja, és ők kritizáljnak másokat a hangnemért, amit a fidesz valójában 30 éve alkalmaz.
Szokásos: kend másra  saját szarod!
kenyeres2
kenyeres2 2026. 02. 04. 09:16
Tisza párt !KIK FENYEGETŐZNEK?KIK FENYEGETIK A FIDESZESTÁBORT?Ez az aljas ösztönök által vezérelt népességhányad, olyan történelmi kategória és mintázat, amely megjelenik ugyanúgy 1919 —ben a patkányforradalom idején Szamuelly Tibor kommunista pribékjeinek oldalán. Majd 1944.-ben Kun András/Kun páter nyilas keretlegényei között és most Magyar Péter Tisza párti szavazó, támogató bázisában.A Tisza párt mögött álló népességhányad a társadalom azon salakja, amelyet minden hosszabb idő óta regnáló, a nemzet javát szolgáló kormányzati időszak kitermel magából.Ezek mind- mind bukott elenyészett politikai formációk adminisztrációjának személyi állománya és e bukott pártok frusztrált hívei. Ezeket gyarapítja létszámban az a korlátolt belátási képességgel terhelt hordalék, akiket egyéni sikertelensége irigységgel nyomorít és tesz nemzetellenessé!
Angelo 2026. 02. 04. 08:42
Előzmény: #2953  kenyeres2

Az a baj, hogy ez nem gyerekes hazugság. Lali cége csődbe ment, hiába tömték tele milliárdos támogatásokkal.
Most meg jön Viktor és nemzeti érdekre hivatkozva, milliárdokat bele pakolva megmentik.
A probléma az, hogy ez nem csak a te pénzedbe kerül, hanem az enyémbe és a többi magyar adófizető pénzébe is.
kenyeres2
kenyeres2 2026. 02. 04. 08:26
Előzmény: #2952  Angelo
Gyerekes hazugságokkal most nem foglalkozunk!
Angelo 2026. 02. 04. 08:24
Előzmény: #2947  kenyeres2

Kenyeres kisfiam! 
A hazugságok osztogatása helyett, miért nem fókuszálsz például arra, hogy Kósa Lali cége csődbe megy és most az államnak kell megmenteni milliárdokkal?
https://www.youtube.com/watch?v=1xIJbQ496NE
Angelo 2026. 02. 04. 07:54
Előzmény: #2949  Toka

A legalkalmasabb ő lenne itt miniszterelnöknek, ez tény.
Őszinte, okos és kiemelkedően jó világszemlélete van, nagyon tájékozott ember.
Mondjuk az őszinteségére ráb@szott azzal, hogy kimondta a igazságot: "nincs olyan, hogy rezsi csökkentés"
A fidesz azonnal rávetette magát erre és erre alapozta a 2022-es választást, ami nagyban hozzá járult a győzelmükhöz.
Na most gondolj bele, próbáld ezt a "nincs olyan, hogy rezsicsökkentés" dolgot elmagyarázni és megértetni fideszesekkel, akik még együtt is képtelenek a legegyszerűbb matematikai feladatok megoldására.
Kenyeresnél nincs esélyed! 
Ráadásul ő még ki is emelkedik az átlag fidesz szavazók közül azzal, hogy gazdasági fórumon osztja a hazugságokat. Akkor gondolj bele, hogy hol tart a többi...
Toka 2026. 02. 04. 07:42
Meg kellene mutatni...hogy hol a pénz...nem pedig posztokat gyártani....
https://www.facebook.com/share/p/1YpQZpSbhF/
Toka 2026. 02. 04. 07:25
Marky Z P is nagyon jó, nem tudom ki hogy van de én szeretem a becsuletes embereket.
https://www.facebook.com/share/v/19wSDubaeB/
Angelo 2026. 02. 04. 04:10
Előzmény: #2943  Colas

Ne haragudj, de nem vagyok kíváncsi arra, hogy mit csevegtetek a pszichiátrián Napóleonnal.
Gondolom a háborúról is jól elbeszélgettetek, de ez a te ügyed és Napóleoné, rám ezek nem tartoznak.
Toka 2026. 02. 03. 19:32
Előzmény: #2944  Colas
Hat akkor vagja le a bocit, örölje meg azt szűrje le a tejet.A bocit ne száritsuk meg mert a finom tej elparolog.Colas Ur most megy Magyar P az atv-n utanna jon a győri polgarmester.Udvozlettel:Toka Ur
Colas 2026. 02. 03. 18:50
Előzmény: #2941  Toka
Nem a megőrölt bíbortetűt keverik a joghurtba. A bíbortetveket kiszárítják, majd kiforralva kinyerhető belőlük a kárminvav, a kárminvörös színező anyaga. Az a vegetáriánus, aki nem eszik állati eredetű terméket, azaz pl. tojást és tejet, az ezzel színezett terméket sem fog. De nem azért, mert szárított tetűt enne.
Colas 2026. 02. 03. 18:30
Előzmény: #2942  Angelo
Kisfiad az a fiúgyermek, akit csináltál ! Ez az átműtétes dolog a te baromságod, ahogyan emlegeted. Az USA-ban már jó néhány per van folyamatban, mert átműtött emberek orvosokat perelnek, hogy tinédzser korukban nem látták jól át a következményeket, és orvosok rábeszélték őket a pénz miatt (ugyanis ott ezt  államilag támogatták a magánorvosoknál is). A tinédzserek műtéte nem légből kapott téma, mert az a korosztály még keresi önmagát, lázad, és sok mindenre képes. Csak ezt az ilyenek mint te kifordították, hogy a Fidesz szerint óvodásokat akartak átműteni. El kell olvasni a törvény szövegét, azután hozzászólni a témához. Amikor az eu-s képviselők fel voltak háborodva azon a néhány mondaton, azt gondoltam én is Orbánékkal együtt, hogy nem értették a magyar szöveget, rossz fordítást kaptak. De kiderült nem. Nekik tényleg az a bajuk, hogy 18 év alatt közoktatásban, óvodában nem lehet előadást/oktatást tartani szülői beleegyezés nélkül homoszexualitásról, genderekről, nemváltásról. Ennyi. Én speciel az előző kettőnél 14 évnél húztam volna meg a határt, nem 18-nál. De miért kellett ezt korlátozni? Mert az USA után Európában is megjelent, hogy általános iskolásoknak, sőt óvodásoknak is tartottak ilyet szülők tudta és egyetértése nélkül, ráadásul nem szakemberek. Ennek a kiforgatása, és a hülyeség terjesztése pedig a ti baromságotok, vagy szándékos hergelés, mert a legtöbb ember nem jogszabályból tájékozódik, hanem a médiából. Azt gondolom azonban, hogy amikor a törvényt módosította a Fidesz, akkor más komolyabb témáról akarta elterelni a figyelmet, nem gondolta, hogy a gender aktivisták részéről ekkora felháborodás érkezik, amit az eu-s honatyák a parlament elnökével együtt felkarolnak, idehaza meg kiforgatják.
Angelo 2026. 02. 03. 17:15
Előzmény: #2940  Colas

Kisfiam! 
Ez az át műtétes dolog egy faszság!!! Nem is foglalkozok vele, ez a ti baromságotok és pályátok.
Toka 2026. 02. 03. 17:11
Előzmény: #2937  Colas
Háát nem tudom...a tejhez a tehenet nem kell megolni meg zúzni, szárítani...a karmin-hoz pedig csak igy lehet hozzáférni ..de amugy rengeteg lakktetüt is eszek mikor nem cigaretázhatok, cukorkát kapok be ..

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek