A röhögőfejezés már jól ismert libsi szokás. A 2022-es választások
előtt annyi röhögőfej volt az oldalainkon, mint még soha. Aztán érdekes
módon '22 április 4-én reggel már nem volt röhögőfej. Akkor már csak
síró Vadai Ágnes volt. Meg brühögő Szabó Tímea.
Ez ügyben sem. Most Trump miatt is nagy kuss van. Szégyen, hogy az erdélyi magyarok hátba szúrása után Orbán a felvidéki magyarokkal is ezt tette Benes dekrétum ügyben. Az még nagyobb szégyen, ha ezek után a határon túl bárki is a Fideszre szavaz.
„Ennek a kis nemzetnek, amit magyarnak nevezünk, csakis a szolidaritásban és a testvéries összefogásban van jövője” – mondta Katona Illés, aki szombatra a felvidéki magyarok mellett, a Beneš-dekrétumok megkérdőjelezését börtönnel büntető szlovák törvénymódosítás ellen kiálló tüntetést szervezett a szlovák nagykövetség elé.
A OV hívők csendben vannak. Nem jött eligazíás ez ügyben. Mit kell mondani.
Nálunk is sokan kiállnak Orbán mellett, pedig a lemaradást kaptuk tőle. Hogy miért állnak ki még most is? A propaganda hatása, ez lehet Venezuelában is, ott ráadásul még a cenzúra is beléphet a képbe.
Véleményeket is olvastam és azok, kivétel nélkül kiállnak Maduro mellett. Az usa vádjait hazugságoknak tartják. Az ilyen-olyan tépkedő és összevágott videóknak nem lehet hinni, főleg amelyek az usa-ból jönnek.
Beleolvastam a neten venezuelai lapokba. Az emberek ledöbbentek, hogy az usa egy szuverén országot rohant le és elrabolta elnöküket. Azt mondják, hogy hazudik Trump az elnökük elleni vádakkal és az USA csak a lítium, arany és olajukat akarja. Azt is mondják, hogy azok az országok sincsenek biztonságban akikkel Trump barátkozik mert ez a barátság csak egy félrevezetés, őket is kifosztani akarja az usa. Hatalmas a felháborodás Venezuelában és az emberek kiállnak az elnökük mellett.
Maduro hogyan lépte át a határt? Szerintem illegálisan. Hol voltak a határőrök? Hol voltál Te hogy tiltakozzál. Nézd meg Maduro pofáját. Tipikus latino. Semmi keresnivalója az USA-ban.
Trump viszont megerősítette a határokat, és most már illegálisan senki se lép be délről az USA-ba. A tengeren először elkezdte kilőni a drog-csempész-hajókat, s most egy kartell-vezért fogott el, "Trump Madurót egy drogkereskedelmi hálózat
vezetőjének nevezte, „ez a hálózat az Egyesült Államokba szállított
halálos mérgeket”. Donald Trump azt állította, hogy látta a
bizonyítékokat a venezuelai elnök bűneiről, ezeket megdöbbentőnek
tartja, azt is kijelentve, hogy a Maduro által vezetett szervezet
„olyanoknak a haláláért felelős mint a 12 éves kislány, akit New
Orleansban meggyilkoltak az utcán”. Az Egyesült Államok elnöke szerint
Maduróék veszélyes bűnözőket engedtek ki a börtönökből." . S persze hogy nem hagyja nyugodni ez sem: "a venezuelai hatóságok amerikai olajvállalatok vagyonát sajátították ki,
sok milliárd dollár kárt okozva, ezek olyan létesítmények, amelyeket mi
építettünk. Az elnök arról beszélt, készen áll arra, hogy háborúzzon
velünk, ezek a venezuelai olajipari létesítmények amerikai tudással és
pénzzel épültek, most visszakerülnek a vállalataink birtokába. Az
országunk történelmében ez a legnagyobb rablás volt, úgy vitték el,
mintha a sajátjuk lett volna. Nem fogja az amerikai kormány a jövőben
megengedni, hogy más kormányok elrabolják az amerikai cégek vagyonát." . Aki ismeri Trumpot, tudja hogy nem a levegőbe beszél, és hogy az amcsi érdekeket nézi maximálisan.
Sehmet, krida, kenyeres! Kiderült màr, hogy a Venezuelát lerohanó Trump most békepárti vagy háborúpárti-e? Néztem a miniszterelnök úr vagy épp Dzsudzsák Péter nyilatkozatát, de ott sem mondjàk ezt el. Reméljük, hogy ma megtudjuk vagy ti adtok majd tájékoztatást.
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!