Igazából jó hír, lehet jön belőle az Alteonak visszatérítés, kötbér stb. 3500ig leesett 5500rol. Sajnos én 4500 környékén túl hamar szálltam be, de esélyem nem volt ezt látni, a cég fundamentumait néztem. Szerencsére a pannybol nagyságrendekkel több van és kárpótol.
Ha lehozzák, ha nem, akit érdekel a részvény annak tudomására jut. Ha másból nem, hát abból, hogy máris emelkedik az ára. (A tőzsdei ár a legjobb hírforrás!)
Örültél neki ugye, hogy kitiltottak egy hónapra? Persze nem azért, mert szidtam másnak az anyját, mint Te valamikor tetted az enyémmel valamely kommentem miatt, ami miatt akkor téged tiltottak ki. Én azóta nem foglalkozok veled, kérlek Te se tedd velem! Világos, érted?
Kösz az őszinteséget! Elfogadom a véleményed! (Valóban nem tudtam válaszolni, mert kitiltottak egy hónapra egy másik topikban elkövetett "személyeskedés" miatt -, ami persze sokkal enyhébb volt a tiédnél.) Remélem, hogy már nem sokáig leszek Panny tulaj, mert eladom a még meglévő részvényeimet is nagy haszonnal, hisz anno ezért vettem azokat.- Reméltem az nem bűn, hogy a Panny részvények vétele számomra egy eszköz volt céljaim elérése érdekében! Hajrá Panny!
Csak nem tudom, hogy engem miért mínuszolnak? Én is a vonaton ülök (ha már ezt a hasonlatot használod), csak kimentem ma utazás közben a vc-re kicsit könnyíteni magamon! Ezért mínuszolni? Nem a fosás jött rám, bízom továbbra is a Pannyban, de úgy gondolom, hogy azért van a vonaton vc, hogy akinek szüksége támad, az használja! Ezt tettem ma, eladtam pár részvényt. Aki írigykedik, az utánam csinálhatja! Volt 400 körül is - bár nem tegnap -, de én akkor is vettem. Másnak is volt rá lehetősége, persze elhullottak legjobbjaink a hosszú harc alatt, eladták a részvényeiket. Én is azért vettem, hogy eladjam!
PannErgy célár: 3.057 Ft
Felértékelődési potenciál: 37%. (2025.10.06.)