Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Szerintem nem olvassák ezt a topic ... de Én igen. Így egyhamar nem fogok visszamenni. :-) Azt Erste se hibátlan de régi Netbroker -Pro használható. :-)
kb 3 hete 1 órás késéssel látom az árf.adatokat... többször szóltam/email/telefonon nekik - okáról fingjuk sincs, sem arról, mikorra fog megjavulni (vagy érdemi válasz mikorra várható tőlük a panszaimra...) fu, nagyon szar ez az egész.
Alapbol kellett volna mukodnie amiket bele szenvedtek. De frissulni nem frissul magatol meg mindig, es nem tudni mi a real, nagyon nem 3 helyen 3 kulombozo van Meg mindig gyenge szar az egesz
És nem mondtak rá semmi érdemlegest? Nem lehet amúgy, h nem ebben (SM) van benne, hanem az is a sima OTP-s felületen van a dokumentumok között, mint oly sok minden más egyéb?
kérdeztem már többször is , igazából nekem már ez az egyetlen gondom, a készletpárosítás pipa, nekem alkalmazás megfelel, munkahelyről könnyebb is hasnálnom mint az asztalit régen . Szóval ha ez a reporting funkció menne azt mondom oké.
Próbálj meg sztem rákérdezni telón is és mailben is! Én is többször jeleztem a készletpárosítást is más egyéb mellett és megoldódott. Nem azt mondom, h ezért, és énmiattam, de az a tapasztalat, h jobb, ha inkább többször zargatja őket az ember, ha vmi gondja/baja van, akkor előbb-utóbb csak foglalkoznak vele.
Frissült az asztali verzió (lehet a telós is, nem tudom, mert azt nem használom). Már nem kell a készletpárosítás miatt kimászni a beállításokba, ha el akar adni az ember, ott is ki lehet választani. Egyelőre ennyi újdonságot vettem észre.
igen, bár ott meg nem lehet dokumentumra, csak dátumra szűrni...nekem feb 10-én került be, érdemes lehet arra keresni és ezen a néven fut: Kimutatás Ellenőrzött Tőkepiaci Ügyletből származó jövedelem megállapításához
Hát mert ott kell lennie a dolgoknak, ahol egyáltalán nem számít rá az ember (irónia) nem pedig ott, ahol logikus lenne. Jeleztem már nekik korábban is, de nem sok reményt fűzök hozzá, h meg is változtatják.
Beállításokban nézted? Ott lehet csak előre beállítani és variálni, ha szükséges. Nem úgy van, mint korábban volt, h eladáskor tudod az ablakban kiválasztani.
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni