Topiknyitó: Ender 2025. 08. 11. 11:13

OTP Singlemarket problémák, kérdések  

Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
rookie654
rookie654 ma, 12:58
Előzmény: #1960  Donqatto
App-ot nem tudom, azt nem használom. Ajánlgatták már 1-2x, mikor hívtak hibabejelentés miatt, h használjam azt, de mondom, ha gép előtt vagyok, akkor miért a telót nézegessem?! Meg hát ugye, ha már adott az asztali felületük is, akkor hadd használjam már azt, ha nekem az a kényelmesebb.
Donqatto
Donqatto ma, 12:53
Előzmény: #1960  Donqatto
Illetve olyan lassú, hogy használhatatlan
Donqatto
Donqatto ma, 12:52
Előzmény: #1959  rookie654
Nekem akkor sem frissült, de ez nem mobilalkalmazás, vagyis nem arra gondolok
rookie654
rookie654 ma, 12:29
Előzmény: #1958  Donqatto
Én a legújabb frissítés óta manuálisan frissítgetek, mert ha nem frissíteném, akkor adott esetben akár 1órával korábbi értéket mutatna. Múlt héten a frissítés után már jeleztem nekik, továbbították az illetékesek felé. (ahogy szokták elvileg)
Donqatto
Donqatto ma, 12:11
Nektek sem jól mutatja a REÁL-t??? Elképesztő már...
Shaun ma, 07:16
Meg gondolom van par kozeli is, aki kereskedne de nem tud normalisan az új csodával!
Nem lennék meglepve ha kaptak volna kitűzött időt mukodjon rendesen!
Shaun ma, 07:14
Előzmény: #1955  mcbull
Vissza kell kapcsolni a régit
Még többen el fognak menni a banktol, csak faj mar! Fog is!
Akik napiztak certiztek stb
Most lofaszoznak! Mind kiesés lesz! Hajra!
mcbull ma, 07:10
Előzmény: #1954  Shaun
Csak érződik a blama! Nem volt köztük olyan ember,aki hozta volna az elvárható eredményt? Akkor még több hónapig semmi sem lesz?
koreck vasárnap, 21:25
Előzmény: #1948  keeper
"Az utóbbi időszakban az OTP Bank jelentős eredményeket ért el a digitális fejlesztések terén, különös tekintettel az ügyfélélmény javítására és a szolgáltatásbiztonság megerősítésére."
HZsooolt
HZsooolt vasárnap, 21:11
Előzmény: #1951  stolz
es ez a barátság vezeték elzaras?
stolz
stolz vasárnap, 20:55
Előzmény: #1950  HZsooolt
Nem követem aktívan, de ha ránézek a chartra, akkor még korrigálhat akár 3.500-ig is, miutá  újra emelkedni kezdene...
HZsooolt
HZsooolt vasárnap, 19:48
Előzmény: #1949  stolz
stolz te hogy látod a Molt a kövi napokban?
stolz
stolz vasárnap, 19:31
Előzmény: #1948  keeper
Remélhetőleg kibasszák azokat is akik ezt a fost fejlesztették...
keeper vasárnap, 17:12
Előzmény: #1947  kockaveto1
Beelőztél. :D
Azért ez mindent elmond. 
Szerintem megérezték, hogy elmentek tőlük az emberek (az év bankjától) , de a szövegezés zseniális, kimenteték magukat rendesen.
"az elmúlt évek digitalizációs sikereinek fenntartásához a működés egyszerűsítésére és hatékonyságnövelésre van szükség."
Az....
kockaveto1 szombat, 00:05
Előzmény: #1945  TrendMan
amikor a portfoliora rákeresel, akkor van ott felül egy fül, lehet váltani az értékpapírok és a pénzszámla közt.  Már ha a kereskedési felületen kérded. Mert a bankfelületen, ahol a folyószámlánál keresed nekem csak az egyik pénzszámlám jelenik meg. És ez bosszant. Az ügyfélszolgálat szerint mind ott van. De nekem nem jelenik meg. 
TrendMan péntek, 17:46
Bocsánat, ha ez a kérdés már felmerült:
Hol látni az új felületen az átvezetési pénzszámlát?
Hogy tudom megállapítani, hogy mekkora összeg parkol ott éppen?
Köszönöm!
Shaun péntek, 11:02
Előzmény: #1943  Shaun
Ugyesek ezek😂 mar megy ismet
Shaun péntek, 10:58
Technikai hiba, gyere vissza kesobb jelenleg 😂😂😂😂😂😂😂😂
Shaun péntek, 08:42
Előzmény: #1941  keeper
Annyit nem tudnak, 8:30 latszik a könyv.
Nâluk 9 töl talân
😂😂😂😂😂😂
Eletukben egy percet nem tözsdêztek ezek a szêgyen fejlesztők, akik csinâljâk ezt az egêsz kabarêt……
Gratulâlok az ifj Csânyinak! Remek minden! Djakat az otp nek. Ugyfelek meg majd szepen tavoznak👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻ugyes bravo👏🏻😂😂😂😂
keeper péntek, 08:16

A pofátlanságnak nincs határa.
https://www.portfolio.hu/befektetes/20260213/az-ev-bankja-2025-ok-lettek-a-nyertesek-mutatjuk-a-teljes-listat-817634
"Az OTP Bank nyerte a Mastercard - Év Bankja 2025 program fődíját. A magyar bankszektor egyik legrangosabb szakmai megmérettetésén a szakmai zsűri döntése alapján a Daily Banking szegmensben az OTP Bank, az Innovation szegmensben a Gránit Bank, míg a Beyond Banking szegmensben a K&H Bank nyújtotta a legkiemelkedőbb teljesítményt. Csányi Sándort, az OTP Bank elnökét a Mastercard - Az év bankára 2006-2025 Nagydíjjal tüntették ki. A díjakat csütörtök este adták át Budapesten - a program médiatámogatója a Portfolio Csoport volt."

Topik gazda

Ender
Ender
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek