Topiknyitó: Ender 2025. 08. 11. 11:13

OTP Singlemarket problémák, kérdések  

Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Ender
Ender 2025. 12. 02. 14:22
Előzmény: #1256  TElek
Egy ilyen új alkalmazás mindig sok gyermekbetegséget hordoz magában, tehát igenis az ügyfelek IS tesztelik, ilyen az élet. Érdekesség képpen elmesélem, hogy voltam olyan projekten, ahol úgy mentünk élesbe, hogy főleg a zöldmezős értékesítés volt tesztelve alaposan mert az volt a mondás, hogy egyelőre nincs is ügyfél aki mondjuk díjcsomagot váltana. A hóvégi számlázás is hátra volt sorolva, mert a számlázás csak egy idő múlva lesz esedékes. A behajtásí folyamatok meg jók lesznek több hónap múlva, hol vannak még attól a ügyfelek, hogy behajtásba kerüljenek. :D Persze ez rettenetes de akinek kára keletkezeik az azon kívűl, hogy itt kiventillálja magát szépen dokumentáljon minden egyes problémát és okozott kárt és adjon be kártérítési igényt.
stockaquariusspiritstyxjupiter 2025. 12. 02. 14:21
Előzmény: #1256  TElek
Teljesen egyetértek. A minimum az lenne szerintem is, hogy ingyen kapjuk az előfizetést legalább addig, amíg a direktbrókerrel egyező funkciókat nem biztosít a megoldás.
Mit értesz az alatt, hogy sok a webáruház séma? Mármint az alkalamzás megjelenése? Vagy mire gondolsz? Az a helyzet, hogy manapság így néznek ki az alkalmazások. Ha megnyit az ember egy bármilyen alkalamzást, hasonló megjelenésű az összes. Ők gondolom csak alkalmazkodnak a kornak megfelelő dizájnhoz. Ugyanígy néz ki a Revolut vagy a Lightyear.
12345 2025. 12. 02. 14:21
Előzmény: #1252  stockaquariusspiritstyxjupiter
Szégyen amit csináltak! Ezek szakemberek? Kókler fusi banda az egész csapat!
Shaun 2025. 12. 02. 14:21
Előzmény: #1247  stockaquariusspiritstyxjupiter
Mivel lennênek előre ???
Minek inditottâk el igy? Ember beszêlsz,össze vissza, mêg mi vagyunk a hibâsak? Amiêrt fizetünk használhatatlan dologért?
Figyelj kis pajtâs csütörtökön -1 ügyfele lesz a nagy Otp nek!
Én addig vártam…
TElek 2025. 12. 02. 14:12
Nem hiszem, hogy mi azért vagyunk a pénzünkért , hogy ingyen teszteljük azt ami nem jó.
Többnyire ilyenkor kártalanítás járna, az esetlegesen elszenvedett veszteségek miatt.
Amúgy a fejlesztők,  meg a tesztelők is tudnak tőzsdézni mi ebben a meglepő.
Elég gyanús, hogy "fejlesztők" még nem fejlesztettek tőzsdei alkalmazást.
Sok a webáruház séma.
Amúgy valószínűleg nem ők akartak beélesíteni egy félkész dolgot.
Ez gondolom valamilyen felsőbb vezetői nyomás lehetett. 
Nem csoda, hogy hallgatnak mint,  ... a fűben.
Zozo12 2025. 12. 02. 13:52
Ha onnan vagy ne tagadd hidd el lesznek kerdesek?
Zozo12 2025. 12. 02. 13:49
Nekem meg van egy olyan erzesem hogy te onnan irsz ! ;):) es egy mondat miatt arultad el magad
12345 2025. 12. 02. 13:48
Előzmény: #1250  stockaquariusspiritstyxjupiter
Csányi úr helyében pár embert úgy kirugnék hogy a lábuk sem érné a földet! Ekkora blamát szerezni az ország bankjának?
stockaquariusspiritstyxjupiter 2025. 12. 02. 13:47
Előzmény: #1251  Zozo12
Meglepődnék ha a sok panaszkezelés mellett, ami most rájuk zúdulhatott erre lenne idejük. :)
Zozo12 2025. 12. 02. 13:46
Előzmény: #1250  stockaquariusspiritstyxjupiter
Had kerdezzem mar meg te a singlemarketnel dolgozol ügyfelszolgalaton?
stockaquariusspiritstyxjupiter 2025. 12. 02. 13:36
Előzmény: #1248  Zozo12
De hiszen Te magad írtad ezt: "Irtam nekik a hianyosagokrol azt a valaszt kaptam lesz 10 könyv 4000ft ert meg ebben az evben!" - persze az üzenetből kiolvasható, hogy ezzel nem vagy elégedett, - megjegyzem jogosan -, hiszen az 5-ös könyvmélység egy valós igény, de azt ne állítsuk, hogy nem történik semmi, viszont az borítékolható, hogy a hiányolt funkciókat nem fogjuk megkapni 1-2 héten belül, pont ezért én például a váltás mellett döntöttem, mert nem tudom kivárni azt, hogy kétheti, havi(? - fene tudja) releasekben kapjunk egy-két új funkciót. Ezzel a tempóval egy ideig nem fog odaérni az OTP, ahova kéne. Egyébként az AppStoreon és PlayStoreon is frissült az alkalamzás az elmúlt héten, tehát nyilvánvalóan érkeznek a hotfixek a releaseken kívül is, de ez kevésnek tűnik még.
Zozo12 2025. 12. 02. 13:18
Előzmény: #1248  Zozo12
Mivel ezen mar tul vagyunk :) ezert kar volt beregisztralj:):) le se szarjak az ügyfeleket sajnos
Zozo12 2025. 12. 02. 13:16
Szerinted nem irtuk le ? Én meg a nyaron megirtam nekik a hianyosagokat összefoglalva azt a valaszt kaptam tudnak rola dolgoznak rajta ! Ennyi es ennek mar több mint fél eve! Es semmi valtozas!
stockaquariusspiritstyxjupiter 2025. 12. 02. 13:08
Előzmény: #1246  Ender
Két hete figyelem a topikot, mert számos bosszúságot okozott nekem is a singlemarket, de egészen fájdalmas ami itt megy. Ha az emberek abba tennék az energiát, hogy egy korrektül megírt panaszon keresztül összeszedjék az ismert hibákat és hiányosságokat, már előrébb lennének, mint azzal, hogy hirtelen mindenki is fejlesztővé vált és megmondja a tutit, és hogy megtudhattuk, hogy mindenki unokaöccse profibb alkalmazásokat fejleszt. Aki valóban látott már alkalmazásfejlesztést, az pontosan tudja, hogy ez sajnos így működik.
Az OTP ott hibázott, hogy előbb kivezette a direktbrókert a kelleténél. Ez vitathatatlan.
Ender
Ender 2025. 12. 02. 12:36
Előzmény: #1215  keeper
Szerintem te még nem láttál teszteletlen alkalmazást. :D Én tesztelő vagyok és tudom, hogy olyan nincs, hogy nem tesztelik, de az lehetetlen, hogy tökéletesre teszteljék. Na mindegy. Az elégedetlenséget maximálisan értem. Akkor kellett volna kikapcsolni a régit mikor az új már hozza azt a színvonalat és tudást.
cort 2025. 12. 02. 11:39
Előzmény: #1243  vnorbi
Beraktam eladásra két 20 darabos certi csomagot, két különböző árszinten. Nem hiszem, hogy komolyan befolyásolnék vele bármit is.
BT55
BT55 2025. 12. 02. 11:32
Sziasztok. többször leírtam, újra megteszem: ahogy valami gond van bármi, azonnal tegyetek panaszt. Hívjátok fel az ügyyfélszolgálatot és mondjátok be, hogy kártérítést kértek és csak ügyintézőnél akinek fel kell vennie a panaszt és ki kell vizsgálják! Eltart lehet 1 óráig de tegyétek meg. Utólag is bizonyítás miatt. 
vnorbi 2025. 12. 02. 11:32
Előzmény: #1240  cort
És arra nem kapsz figyelmeztetést, hogy tiltott piacbefolyásolás, amit éppen csinálsz?
nyehuma 2025. 12. 02. 11:27
Előzmény: #1236  Makim
Hat ezen lehidalok xd 
Aztan ha a rendszer eladja a regi papirjaidat hogyan bizonyitod h nem te akartad eladni?
Makim 2025. 12. 02. 11:24
Előzmény: #1239  nyehuma
Én is panaszt tettem a panaszkezelő oldalon de most kaptam egy e-mailt hogy forduljak a single market ügyfélszolgálatához ennyi leszarják

Topik gazda

Ender
Ender
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek