Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Igen, nagyon hiányzik az, hogy a régiben évekre visszamenőleg ott volt minden lezárt/nyitott tranzakció és annak az eredménye. Egyelőre nincs más, mint kézzel vezetni, illetve ki lehet egyesével bogarászni a rendes OTP portálról a kapcsolódó dokument, ez mondjuk nem kézenfekvő de ott minden megbízáshoz és minden teljesüléshez van dokumentum, tehát meg lehet találni a pontos költségeket meg mindent ott is csak iszonyatosan körülményes így.
Üdv! Régi OTP-s ként én is a váltáson gondolkodok. (főként magas állományi díjak miatt) van lejáró 2020-as TBSZ számlám OTP és K&H nál is a. TBSZ-ek transzeferálsán gondolkodom a K&H értékpapír és ERSTE között. TBSZ -e nkőként befaktetési alapok és részévények inkább befektetéséként nem aktív kereskedésnek. Nekem a két bank kondiciói elég egyformák , van közöttük jelentős eltérés ?
Szerintem nagy bukta lesz! A régi felülethez képest ez netto katasztrófa! Nincs még reál sem! Nincs könyv, lehet vaktában tüzelni úgy, hogy a kötési díjak amúgy is az egekben voltak! Nem látom a korábbi tranzakciókat, nem tudom meg lehet-e egyáltalán adni, hogy eladásnál melyik cdomagomat adom el (azonos részvénynél, melyik korábbi vételt). Korábban azt írták, év végével vezetik ki!!
Meg lehet nézni ebben a fosban hogy mennyiért adtam el valamit ? Próbálnám visszakeresni a tranzakcióimat, de csak egy össszeget látok, semmi részletet..... a francért kellett kivezetni a direktbrokert ha ez egy rakás szarra se képes?
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni