Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Szerintem ennek az átállásnak a csili-vili a lényege, a korábbi webbróker, úgy nézett ki, mint egy könyvelő eszköz (én nagyon szerettem:-), ez meg úgy néz ki, mint egy ppt prezentáció. Szerintem a kis Csányi átvette az OTP vezetését és kiadta az ukázt, hogy az idők szava szerint ennek a felületnek látványosnak kell lennie. Ennek megfelelően van benne rengeteg (teljesen felesleges) vizuális effekt, ami feleslegese terheli a rendszereket, a memóriát, a sávszélességet etc. etc. etc
Ennyit kaptam tegnap.No comment.“ Köszönjük, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat. Sajnáljuk, hogy kellemetlenséget tapasztalt.Kollégáink folyamatosan fejlesztik a szolgáltatásunkat.Készletpárosítás tekintetében jelenleg a FIFO módszer érhető el. A további lehetőségek később kerülnek bevezetésre.”
Gyerekek kapcsoljátok ki a Dbrókert! Azonnal! ---De főnök nincs kész az új feleület a singlemarket! Semmi baj ,kikapcsolni azt mondtuk körlevélben megszűnik 18.-kától! Hisz magyarországon vagyunk!:))) Szerintem 17.-kei beszélgetés......
Én beszéltem velük telefonon és megkérdeztem, hogy miért kellett ilyen sietősen leállítani a DirektBrokert és a helyére tenni egy félkész tőzsdei felületet, miért nem várták meg, hogy kész legyen az új rendszer? Némi hallgatás után az volt a bizonytalan válasz, hogy üzleti döntés volt.
Akkor csak azt kellene tudnom, hogyan tudom eladni a meglevő részvényeim és kultúráltan rájuk csukni az ajtót! Magyarul rájuk b@szni a tetves qrv@ ....ra!
ha a singlemarketben rámentek a portfolio menüre nektek sem írja ki a lekötetlen felhasználható összegeket? nekem azt írja, hogy az egyenleg nem megjeleníthető....
Irjatok panaszos levelet az OTP Single Market címére. A Single Market felületén az e-mail és a hibabejelentés nem működik, de kaptam tőlük telefonon egy e-mail címet ahová írni lehet, én már megtettem, a cim: singlemarket@otpbank.hu Aljas dolog, amit művelt az OTP ezzel az új rendszer bevezetésével.
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni