Topiknyitó: Ender 2025. 08. 11. 11:13

OTP Singlemarket problémák, kérdések  

Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
rookie654
rookie654 2025. 11. 04. 12:35
Előzmény: #97  Donqatto
Ingyen látod a késleltetettet, 2400 az előfizu, akkor látható a real. 
rookie654
rookie654 2025. 11. 04. 12:34
Előzmény: #94  kockaveto1
Azért tolják az ember arcába, h a paraszt ne akkor szembesüljön vele, h nem regisztrált és nem tud bankolni. A regisztráció ingyenes, a real kerül pénzbe. Én is a direktet használom, nem fizettem még elő a singlere, csak néha be-be nézek, h van-e már könyv. Majd, ha megszűnik a direkt, akkor elő fogok fizetni a singlere a real miatt, aztán majd meglátjuk, mikor lesz könyv.
Zozo12 2025. 11. 04. 12:34
Előzmény: #95  rookie654
Onnan tudom hogy tegnap irtak levelet es irtak hogy tudnak a hibakrol a hianyosagokrol dolgoznak rajta de azt hogy mikor lesz azt nem tudjak ezt valaszoltak
Donqatto
Donqatto 2025. 11. 04. 12:33
Nah beléptem én is...érdekes lesz...2400 forintért 15 perces késleltett könyvet fogok látni?
Zozo12 2025. 11. 04. 12:32
Előzmény: #93  botics
Ha parhuzamosan nem tud müködni miert nem ezt irjak meg ? Miert azt irjak hogy tudnak a hibakrol es dolgoznak rajta? Nekem honapok ota ezt irjak 
rookie654
rookie654 2025. 11. 04. 12:31
Előzmény: #91  Zozo12
És azt honnan tudjuk biztosra, h nem tudták megoldani? Mi van, ha csak nem akartak vele foglalkozni, mert ejh ráérünk még....? Egyáltalán nem célom őket védeni, félre értés ne essék, de ahogy az előbb is írtam, azon nem fogok feleslegesen rágódni, ami elmúlt és nem tudok rajta változtatni. (egyébként se, mert nem én dolgozok ott, nem az én feladatom az új felület beüzemelése) Másik, h nem teljesen használhatatlan azért a single sem, mert ha ne adja Isten beütne tényleg a szar, akkor azért azzal is lehet eladni. Venni is, csak a könyv azért nagyon hiányzik. Lehet vele kereskedni (adni-venni) ezeket most is tudja. És még1x mondom, nem tisztem mellettük kardoskodni (nem is akarom védeni őket)
kockaveto1 2025. 11. 04. 12:30
Előzmény: #93  botics
de akkor minek tolják az arcomba erőszakosan  minden nap, hogy regisztráljak egy nem működő rendszerbe? Akkor döntsék el, hogy csak nov 18-tól él, akkortól kell átregisztrálni. Vagy csak nagyot akart a szarka, de nem bírja? 
botics
botics 2025. 11. 04. 12:27
Kívülről könnyű mondani bármit, de természetesen az tűnne logikusnak, ha a 2 rendszer működne párhuzamosan és utána lekapcsolják a régit, DE lehet hogy olyan problémákat okozna, amiket mi nem látunk. Lehet hogy a nov 17-ei hétvégén élesítik majd ezeket a funkciókat, mert ha nem akkor az OTP nagy presztízsveszteséget könyvelhet el magának.
kockaveto1 2025. 11. 04. 12:25
Előzmény: #90  rookie654
van egy határidejük, amikor váltani akarnak. Addig ha nem működik az új megfelelően, sok-sok ügyfelük távozni fog.  És ez az ország piacvezető bankja. Hihetetlen. Öreg Csányi ezt nem engedné, az biztos. Már be kellene jelenteniük, hogy halasztani fognak, mert már most el vannak késve. Két hét múlva az újban kellene kereskedni!!! Hol a beígért próbaidő, átmeneti időszak???  nem működő rendszerben nem lehet gyakorolni, ismerkedni! Ha belegondolok, hogy 2!!! éve a TBSZ újításakor már azt mondta az ügyintéző, hogy regisztráljak, és az újban kezdjek el kereeskdni, hogy szokjam! Vsz nem is tudta, miről beszél!  
Zozo12 2025. 11. 04. 12:23
Előzmény: #90  rookie654
Szerinted honapok alatt nem tudtak megoldani ezt a problemat akkor most két hét alatt megoldják? Hmmm 
rookie654
rookie654 2025. 11. 04. 12:20
Előzmény: #88  kockaveto1
Nem megengedő vagyok, csak abban reménykedem, ha már eddig bénáztak, akkor ezután összekapják magukat. Ami elmúlt azon már sem én, sem ők nem tudnak változtatni úgysem. Elkéstek, ez nem kérdés. De legalább még az esély megvan, h a nem oly távoli jövőben megcsinálják. Ebben azért sztem lehet reménykedni.
Zozo12 2025. 11. 04. 12:14
Előzmény: #88  kockaveto1
Egyetertek ! Ha fizetünk elvarjuk hogy legyen normalis szolgatatas . Azert kellene minel több embernek irni hogy lássák nagy a probléma es foglalkozanak vele ! Ne majd utolag vavy addig ne vezessek ki a smartbrokert 
kockaveto1 2025. 11. 04. 12:10
Előzmény: #87  rookie654
ne légy ennyire megengedő.Előtte kell felgyorsulnia. A megtakarításainkkal játszanak. És ha közben bedőlnek a piacok? Vagy a családi kassza? Egy jól működő szolgáltatást, amiért keményen fizetsz mind havidíjat, mind kötési költséget, és még állományi díja is, mi a f.. cserélnek ki egy nem működőre. Még ha jóindulatúan feltételezem,, hogy a jövőben működni fog. És a hangzatos szöveg, hogy regisztráljak, és ingyenes a próbaidő!, és hogy addig lehet az újban gyakorolni, ismerkedni. ??? mi van??? 
rookie654
rookie654 2025. 11. 04. 12:04
Előzmény: #86  Zozo12
Egyáltalán nem kellett volna idáig el sem jutni. Józan paraszti ésszel az lett volna a logikus, amit te is írsz, de vmiért mégsem így tettek. Ezért írtam, h hátha felgyorsulnak a dolgok a megszűnés után. 
Zozo12 2025. 11. 04. 11:59
Előzmény: #85  rookie654
De miert kellene nekik megvarni hogy a smarbroker megszünjön ? Pont az lenne a lenyeg hogy elöször legyen egy jol müködö app es utanna megszúntetni a regit ? Igy mi ertelme ha nem lesz jo megsem akkor kezdenek majd kapkodni? Akkor kesz káosz lesz az egesz ! Most kell mindenkinek irni nekik es hatha megertik ?mar en is sokszor irtam nekik egyet most hetvegen 
rookie654
rookie654 2025. 11. 04. 11:52
Előzmény: #84  botics
Az a baj, h hónapok óta csak ígérgetik. Csak én jeleztem már kb. 3x és akkor hol van még a többi ember, akik hozzám hasonlóan jelezték ezt nekik már hónapokkal ezelőtt és még mindig semmi. De remélhetőleg 1x majd csak megtörténik, lehet a direkt kivezetése után felgyorsulnak az események. 
botics
botics 2025. 11. 04. 11:24
Felhívtam az ÜGYFÉLSZOLGÁLATOT és nekem is azt mondták, hogy az új SingleMarket fogja tartalmazni mind a KÖTÉSLISTÁT mind az AJÁNLATI KÖNYVET. Tudnak arról hogy ez egyelőre nincs, mondta hogy folyamatos az átvezetés. Abban bízom h tényleg meg fog történni, ha nem megyek másik bankhoz.
rookie654
rookie654 2025. 11. 04. 10:55
Előzmény: #80  Zsigmond
Akkor annyira mégsem olyan hülye a rendszer, ha már ő is kételkedik abban, h érdemes-e MOL-t venni :D 
botics
botics 2025. 11. 04. 10:45
Előzmény: #81  botics
OTPDirekt-en adtam el és mutat valami hasonló összeget a SingleMarket
botics
botics 2025. 11. 04. 10:44
Előzmény: #79  jofej
Picit ránéztem bármennyire is vonakodom tőle én is, következőket tapasztalom. Ma eladtam részvényt, és a SingleMarket-en mutat egy elérhető összeget vásárlásra ami hasonlít arra amennyiért ma eladtam részvényt, de nem pontosan ugyanannyi (30%-os eltérés). (A folyószámlámmal együtt sem pontos az összeg). Könyv sehol. Katasztrófa.

Topik gazda

Ender
Ender
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek