Topiknyitó: srinitai 2025. 06. 28. 22:25

Pride 2025  

sziasztok!🙂 ma volt a Pride! szuper volt! emberek 100 ezrei mozdultak meg!!!!! csak igy tovabb
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
krida
krida 2025. 07. 03. 11:50
Előzmény: #237  Peterbond
idegesítő, hogy az igazság kirekesztő, igaz? hogy kirekeszti a hazugságokat, a hamisságot, a szennyet? :)
Peterbond 2025. 07. 03. 11:12
Előzmény: #236  krida
Ja es kiemelnem a VALLALTAN nincs meleg szoveget. Nagyon sok ilyen csaladban pont hogy vannak melegek de a kornyezet miatt keptelenek megelni onmagukat es egesz eletuk a bulykalasrol szol.
.
Lasd meg Szayer Jozsef pl.
Peterbond 2025. 07. 03. 11:10
Előzmény: #236  krida
Van. Csak van az nem az a " normalitas " amit te kepviselsz. Szerencsere a normalis emberek tobbseg meg tudd elni agymosott szintu vallasossag es mas emberek iranti gyulolet es fobia nelkul. Legyen az meleg muszlim vagy mas etnikumu mint o maga.
krida
krida 2025. 07. 03. 11:06
Előzmény: #235  Peterbond
hihetetlen, hogy van még normalitás a világon, nem? :)
Peterbond 2025. 07. 03. 09:30
Előzmény: #234  krida
"Elég nagy a rokonságom, mert mind családcentrikusak vagyunk. S közöttünk nincs egy se."
.
Je nyiltan homofob, mely kereszteny csaladban ahol halalos bunnek szamit a melegseg nincs senki aki vallaltan meleg. Most meglepodtem. Kepzeld papiron egesz Szaud Arabiaban nincs egy se.
krida
krida 2025. 07. 03. 09:01
Előzmény: #233  szieszta

Elég nagy a rokonságom, mert mind családcentrikusak vagyunk. S közöttünk nincs egy se. Mi megcáfolunk minden statisztikát, 0 % a homo/transz/mittoménmi aránya. Akiket én ismerek, ott vagy kisfiuként erőszakoskodtak velük azért lettek azzé, vagy borzasztó családi háttérből jönnek. Nos, akármi is van, mi más szinten gondolkodunk. Az Ige azt mondja "változzatok meg elmétek megújulása által" - azaz a gondolkodásmódunkat is megváltoztatja az Úr. Ilyenmódon mi minden szexuális kicsapongást elítélünk - természetesen elsősorban a saját életünkben. Az Ige a házasságot, és a hűséget tárja elénk, és valóban ez a helyes út. Mint a folyó, mely gyönyörű ha a mederben folyik, de ha kilép, pusztító. Ilyen a testiség is. Mondhatja valaki akár azt is hogy ő hetero, neki is meg kell harcolnia, hogy mindenki más előtt bezárja a szívét, és csak egy ember előtt nyitja ki. Nem lehet semmiféle kifogást keresni. Mindenkinek meg kell harcolnia ezt, és ha győztes, átéli ennek áldását.
 A Biblia ezt mondja:
.
"Ami ugyanis megtudható az Istenről, az világos előttük, maga Isten tette számukra nyilvánvalóvá. Mert ami benne láthatatlan: örök ereje és isteni mivolta, arra a világ teremtése óta műveiből következtethetünk. Nincs hát mentségük, mert fölismerték az Istent, mégsem dicsőítették Istenként, s nem adtak neki hálát, hanem belevesztek okoskodásaikba, és érteni nem akaró szívük elhomályosult. Kérkedtek bölcsességükkel, és oktalanná váltak. A halhatatlan Isten fölségét fölcserélték a halandó ember, a madarak, a négylábúak és a csúszómászók képmásával. Ezért Isten szívük vágya szerint kiszolgáltatta őket a tisztátalanságnak, hadd gyalázzák meg saját testüket. Isten igazságát hamissággal cserélték fel, s inkább a teremtmény előtt hódoltak, mint a Teremtő előtt, aki mindörökké áldott. Ámen. Ezért szolgáltatta ki őket Isten a saját gyalázatos szenvedélyeiknek. Asszonyaik a természetes szokást természetellenessel váltották fel. A férfiak hasonlóképpen abbahagyták az asszonnyal való természetes életet, egymás iránt gerjedtek vágyra, vagyis férfi férfival űzött ocsmányságot. De meg is kapták tévelygésük megszolgált bérét. Nem méltatták az Istent arra, hogy megismerjék, az Isten is romlott eszükre hagyta hát őket, hogy alávaló tetteket vigyenek végbe. Tele is vannak mindenféle gonoszsággal, hitványsággal, kapzsisággal, ravaszsággal, tele irigységgel, gyilkossággal, vetélkedéssel, ármánykodással, rosszindulattal. Megszólók, rágalmazók, istengyűlölők, gyalázkodók, fennhéjázók, kérkedők, agyafúrtak, szüleik iránt engedetlenek, értetlenek, hitszegők, lelketlenek, könyörtelenek. Bár fölismerték Isten rendelkezését, hogy aki effélét művel, méltó a halálra, mégis ilyeneket tesznek, sőt a tetteseknek még helyeselnek is."
szieszta 2025. 07. 03. 08:29
Előzmény: #231  krida

Kíváncsi lennék milyen véleményed lenne, ha  a fiad egy srácba lenne szerelmes.
Én is kicsit homofób vagyok, azt én is úgy gondolom, ez a négy fal között kell, hogy maradjon. Én se szaladgálok az utcán hirdetve , hogy heteró vagyok.
Volt egy ismert gyermekgyógyász rokonom, ő mondta, hogy a homoszexualitást nem lehet irányítani. Ahogy a balkezességet sem lehet átcsinálni. Elnyomni lehet csak, de annak meg vannak a következményei, főleg lelkileg.
Ráadásul azt mondta, meglepődnénk, ha pontosan tudnánk, mennyi embernek van rá hajlama, ha ez nemcsak bevallás szerint működne, hanem mondjuk vérvizsgálattal ki lehetne mutatni.
Ha  a törvények, hit, meg az  ember által meghatározott erkölcs nem tiltaná, már nem lenne feltűnő, hogy az emberek 20%-a saját nemével érezné jól magát.
Az a baj, hogy itt mindenki csak a szexre gondol, hogy fúúúúj.
Ha tényleg annyira hívő vagy, azt is el kellene fogadni, hogy őket is Isten teremtette ilyennek. Ha azt is elfogadod, hogy a rákot is az Isten rendelte el, meg a meggyógyulást is. Ha valakit megmentenek, az Istennek hála, ha meghal, akkor meg Istennek hála.....mert magához szólította  az örök életbe.
zotlan 2025. 07. 03. 08:04
Előzmény: #229  Törölt felhasználó

A papok kimaradtak a felsorolásból. Ki meri rájuk bízni a gyerekét? Én biztos hogy nem.
Pedo fidesz ráadásul szépen kimosdatja azokat ügy. Máig nincs következménye ezeknek,
Álszent gyalázat amit művel a főpedofidesz.
Nem de!
Sok Bese atyákkal együtt.
Nemzetiek! LOL!
krida
krida 2025. 07. 03. 07:23
Előzmény: #229  Törölt felhasználó

Hát igen, először én is a külföldi sajtóból értesültem, hogy nálunk fasiszta diktatúra van (addig nem tudtam, egyedül a komcsi rendszerben tudtam hogy diktatúrában élünk). Majd Iványi Gábor interjúját olvasva a New York Times-ban döbbentem rá, hogy vannak akik nálunk is látják a diktatúrát (ő is annak nevezte Magyarországot), én mindezidáig abban a hiszemben voltam, hogy szabad országban élek, ahol lehet véleményem.
.
Szóval én vagyok eltévedve, fordult a kocka: ezek szerint a fasiszta diktatúrában nem verik szét az emberek fejét, nem lövik ki a szemüket, mindez a liberálisok felségterülete ma már, akik a "szabadság" nevében vernek szét (ld. Gyurcsány, Macron), s akik nem tűrik az ellenvéleményt. Karácsony is élesen meglátta, hogy a szerelem nálunk be van tiltva és büntetve van (meg a szabadság is) "Vajon mekkora tömeg kell még, hogy megértsék: a szabadságot és a szerelmet sem betiltani, sem megbüntetni nem lehet?”. Jó hogy a fiam nem politizál, mert lehet megijjedne, hisz most nyáron lesz az esküvője és szerelmes (nem tudja ő sem, hogy a szerelem be van tiltva ebben az országban). 
.
Jó, hogy vannak ilyen politikusaink, különben ezeket a dolgokat nem tudnánk, valahogy észre se vennénk. Kár, hogy nem a liberalizmus uralkodó per pillanat nálunk, mert akkor könnyű dolgom lenne: csak az ő véleményüket lenne szabad képviselnem, nem kéne állandóan saját gondolataimra támaszkodnom. 
hekki
hekki 2025. 07. 03. 07:17
Előzmény: #223  krida
A felmérések alapján a homoszexuálisok az átlagnál magasabb iskolai végzettséget tudnak megszerezni. "
Mert nem merik megbuktatni őket :)
Törölt felhasználó 2025. 07. 02. 20:42
Előzmény: #228  the_outsider
Egy a lényeg! Ha van kiskorú rokonod neked, vagy offshort kollégának, akkor hozzátok el. A pedóknak szükségük van rájuk a kamionokon. Kislányod, kisfiad, stb... Közben mi is témázgatunk...A lényeg a szabadság és a diktatúra eltörlése! Gréta is ott lesz!
the_outsider 2025. 07. 02. 20:31
Előzmény: #224  Törölt felhasználó

Azt lehet esetleg már sejteni, hogy a szervezők hány légy részvételére számítanak, és közöttük mekkora lehet majd a "szavazásra is jogosultak"/"összes légy" arány?           
Esetleg várható-e, hogy sötétedés után levetítik majd az 1981-ben Oscar-díjat kapott animációs filmet is, amely minden légy szívét egyként dobbantja meg?
offshort
offshort 2025. 07. 02. 20:30
Előzmény: #226  Törölt felhasználó
kevesebb m1, köztévé meg hir tv, .... ez "megelőzi a betegségek 70-80%-át"!  
:) 
Törölt felhasználó 2025. 07. 02. 19:38
Előzmény: #225  krida
Ők is csatlakoztak. Nem lehet elnyomni őket sem! A kicsik meg majd megszokják. Az oviban már lehet foglalkozni velük... De nehogy már itt bárki megmondja, hogy mit lehet és mit nem!
krida
krida 2025. 07. 02. 19:33
Előzmény: #224  Törölt felhasználó
És a pedofilok micsináljanak? Azok mehetnek? Hollandiában egy időben még pártot is indítottak (a liberalizmus jegyében), de azóta is próbálják a kéjvágyuk kiélése érdekében minél lejjebb vinni az életkorhatárt...
Törölt felhasználó 2025. 07. 02. 19:25
Szarevők tüntetés lesz augusztus 10.-én!  Kula csík felvonulás címmel. Akinek nem tetszik a jelenlegi kormány, csatlakozzon! Minket, szarevőket is megillet a szabad gyülekezési jog! Minket nem lehet csak úgy elnyomni! Szabadon akarjuk gyakorolni a vágyainkat! A hullabaszók már csatlakoztak! A mozgó kamionokon mindenki élhet szabadon a vágyainak! A gyermekeket megismertetjük eme csodás világgal! 
krida
krida 2025. 07. 02. 19:18
A következőt találtam, amire büszkék lehetünk! 🙂
A MELEGEK - HAMIS TÉVHITEK ÉS HIEDELMEK, KUTATÁSOK EREDMÉNYEI
 1. Vannak, akik homoszexuálisnak születnek A tudományos kutatások nem támasztják alá, hogy bárki homoszexuálisnak születne. Peter Bearman és Hannah Brückner, a Columbia és Yale Egyetemek kutatói kimutatták, hogy az egypetéjű ikrek csupán 6,7 százalékánál fordul elő a homoszexualitás mindkét testvérnél. A homoszexualitás kialakulásában sokkal nagyobb szerepe van a gyermekkori szocializációnak – állítják a kutatók.
 2. Az ember szexuális orientációját nem lehet megváltoztatni Férfiak és nők ezrei számoltak már be arról, hogy megváltozott a szexuális orientációjuk homoszexuálisról heteroszexuálisra. A felmérések alapján van, amikor spontán módon, és van, amikor szakszerű terápia eredményeképpen történik meg a változás. Dr. Robert L. Spitzernek 200 kísérleti alany számolt be arról, hogy nemi orientációjuk homoszexuálisról heteroszexuálisra változott. (Szexuális Viselkedés Archívuma 32/5 – 2003. október)
 3. Káros és etikátlan, amikor egy homoszexuális embernek segítünk heteroszexuálissá változni Nincs tudományos bizonyíték arra, hogy a változtatást célzó törekvések nagyobb kárt okoznának, mint maga a homoszexuális életmód. Egy 800 személyen elvégzett felmérés résztvevői közül csupán 7,1 százalék állította azt, hogy a reorientációs terápiát követően legalább 3 negatív következményt tapasztalt (összesen 70 potenciálisan negatív következmény volt felsorolva).
 4. A lakosság 10 százaléka homoszexuális Az amerikai lakosság kevesebb mint 3 százaléka határozza meg magát homoszexuálisnak vagy biszexuálisnak. A Nemzeti Egészségügyi és Társadalmi Élet Felmérés (National Health and Social Life Survey) szerint a férfiaknak a 2,8 százaléka, a nőknek 1,4 százaléka határozta meg magát homoszexuálisnak, leszbikusnak vagy biszexuálisnak.
 5. A homoszexuálisoknak nincs több pszichológiai problémájuk, mint a heteroszexuálisoknak A homoszexuálisok körében sokkal nagyobb arányban fordul elő az idegbetegség és a kábítószerezés, mint a heteroszexuálisok körében. 2008-ban egy kutatócsoport 13 ezer szakmai publikáció és 28 felmérés adatait összevetve a következő megállapításra jutott:A LESZBIKUS, A HOMOSZEXUÁLIS ÉS A BISZEXUÁLIS EMBEREK ESETÉBEN NAGYOBB A RIZIKÓJA AZ IDEGBETEGSÉGNEK, AZ ÖNGYILKOSSÁGI GONDOLATOKNAK, A KÁBÍTÓSZER-FOGYASZTÁSNAK ÉS A SZÁNDÉKOS ÖNPUSZTÍTÁSNAK, MINT A HETEROSZEXUÁLISOKNÁL. 6. A homoszexualitás nem káros az egészségre A homoszexuálisok körében elterjedt promiszkuitás és egyes szexuális gyakorlatok miatt a homoszexuális emberek jobban ki vannak téve a nemi és ehhez kapcsolódó más betegségeknek, illetve fizikai sérüléseknek. Az Egyesült Államokban az AIDS áldozatainak 68 százaléka homoszexuális férfi volt.
7. A homoszexuálisok által nevelt gyermekek nem különböznek a heteroszexuálisok által nevelt gyermekektől, és nem is válnak sérültekké Tudományos kutatások tömkelege támasztja alá azt, hogy azok a gyermekek kerülnek a legelőnyösebb helyzetbe, akiket a saját anyjuk és apjuk nevel fel, és ahol a szülők egy életen keresztül elkötelezett házassági kapcsolatban maradnak egymással. A homoszexuálisok által nevelt gyermekeken végzett kutatások súlyos módszertani problémákat vetnek fel, de még így is kimutatnak bizonyos különbségeket.
 8. A homoszexuálisok nem hajlamosabbak a gyermekek molesztálására, mint a heteroszexuálisok A Szexuális Kutatás Folyóirat (Journal of Sex Research) egy 1989-ben megjelent felmérése szerint a gyermekekkel szembeni szexuális visszaélések egyharmadát homoszexuális pedofilok követik el. Mivel a homoszexuálisok aránya a társadalomban kevesebb mint 3 százalék, ebből az következik, hogy a homoszexuálisok tízszer annyi pedofil cselekményt követnek el, mint a heteroszexuálisok.
 9. A homoszexuálisok hátrányos helyzetben vannak a társadalomban a diszkrimináció miatt A felmérések alapján a homoszexuálisok az átlagnál magasabb iskolai végzettséget tudnak megszerezni. 
 10. A homoszexuális kapcsolatok ugyanolyanok,  mint a heteroszexuális kapcsolatok, azzal a kivétellel, hogy a partnerek azonos neműek A homoszexuálisok ritkábban lépnek be egy elkötelezett kapcsolatba, kevésbé hűségesek a partnereikhez, és kevésbé valószínű, hogy egy életen keresztül elkötelezettek maradnak a partnerük mellett, mint a heteroszexuálisok. A homoszexuálisok körében nagyobb mértéket ölt a családon belüli erőszak is. Egy holland felmérés szerint a „stabil partnerrel” rendelkező homoszexuálisok évente átlagosan nyolc partnerrel létesítenek szexuális kapcsolatot.
offshort
offshort 2025. 07. 02. 18:08
Előzmény: #220  krida
sztem vlmelyiket válaszd ki : 
Létezik-e a kereszténység Istene?  vagy  
Jézus tanítása az új szövetség 

biztos van pár ember akit érdekelnek a vallási mesék vs racionalitás összehasonlításai!  
:) 
offshort
offshort 2025. 07. 02. 17:45
Előzmény: #215  the_outsider
jogos! 
bedobtam amit ajánlottál topikot meg egy másikat is! 
"jezus tanitása ..." kezdetű

Topik gazda

srinitai
3 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek