Topiknyitó: farkasfu 2025. 06. 03. 20:17

Appeninn topik  

majd később..
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Wolfalfa74
Wolfalfa74 hétfő, 20:19
Ezt lökte a ch gp 
Alapvető pénzügyi mutatók (legfrissebb adatok)

📈 Bevétel és nyereség
  • Bevétel (TTM): kb. 22,1 millió EUR (~8,8 mrd HUF) — nagyjából +6 % éves növekedés.  
  • Nettó eredmény (TTM): ~4,8 mrd HUF.  
  • EPS (TTM): ~100,9 HUF / részvény.  

👉 Ez azt mutatja, hogy a cég profitot termel, viszonylag stabil bevétellel és mérsékelt növekedéssel.
Ez nem rossz! 
hocus-opus hétfő, 17:39
Záró 725
Köszi annak aki   zároban1388 db-bal felhuzta 9Ft-tal!
Wolfalfa74
Wolfalfa74 hétfő, 17:36
Holnap 760 körül leszünk! Aki elakarta adni az eladta! 
tabularozy
tabularozy hétfő, 17:35
Z: 725 Ft (-31 Ft - 4,10 %)
Gyuri60 hétfő, 17:33
Előzmény: #6174  Wolfalfa74
Én sem, de a tőzsde szempontjából semmi jelentősége. Legalábbis negatív hatást nem várok.
Wolfalfa74
Wolfalfa74 hétfő, 17:24
Előzmény: #6171  Gyuri60
Én nem vagyok benne biztos , hogy a Tisza nyer🤣!
galbubu hétfő, 17:23
Előzmény: #6171  Gyuri60
Nem jól értelmezed az írást.
Azért dobálják ezeket a részvényeket, mert közeleg a választás, legfőképpen a NER közeliek estek ma, de remélem hogy holnap fordul.
Eisenburgprofesszor hétfő, 17:21
Előzmény: #6170  tmike
Jellinek Dániel a prímás. Ideje lenne villantani valamit. 
Abszurd ez a nemtörődöm hozzáállás. 
Amennyiben én vagyok a fő tulajdonos, akkor az a minimum, hogy tulajdonosként viselkedek. 
Az árfolyam a kisebb részvényesek számára a legfontosabb és persze az osztalék. 
Gyuri60 hétfő, 17:18
Előzmény: #6168  galbubu
Na, most akkor melyik az igaz? Azzal támadjátok Magyar Pétert, hogy NERes cégek, pl. Opus részvényeivel keres pénzt. Számomra értelmezhetetlen, hogy Nyílt részvénytársaság tulajdonosai között van esetleg olyan, akit Te NER közelibek gondolsz. Na és! Szerintem egyik fudeszt sem érdekli csak azokat, akik árgolyamot akarnak letörni, hogy olcsóbban vehessenek.
tmike hétfő, 17:13
Előzmény: #6167  Wolfalfa74
Én most kaptam 716-on egy  jó dagot,de nem tudok még egyenlőre tiszta szívemből örülni. Nem volt prioritás feltétlenül appot bővíteni, de ezt dobta a gép.  Holnap rá sem nézek. Nem tudom fog-e fordulni 
Gyuri60 hétfő, 17:12
Előzmény: #6166  galbubu
Tévedsz, de nem írom meg a farkasfu számát, ami lejjebb van. Rákrreshetsz, csak kb. Két nap visszanézés.
galbubu hétfő, 17:12
Ezért esik egyszerre az Opussal és a 4IG-vel:
Az Appeninn Nyrt. a magyarországi gazdasági közbeszédben és a médiában egyértelműen NER-közeli vállalatként van elkönyvelve, még akkor is, ha az elmúlt években jelentős változások történtek a tulajdonosi szerkezetében. Válasz Online +1A cég NER-be ágyazottságát az alábbiak határozták meg:
  • Korábbi tulajdonosok: Az Appeninn a NER "aranykorában" olyan meghatározó alakok érdekeltségébe tartozott, mint Mészáros Lőrinc (a Konzumon keresztül) és Tiborcz István (a BDPST-n keresztül). Bár ők 2020-ban hivatalosan kiszálltak a cégből, hogy "elkerüljék a politikai támadásokat", a vállalat megítélése továbbra is a rendszerhez kötött maradt.
  • Jellinek Dániel és az Indotek: A tulajdonrészt tőlük nagyrészt Jellinek Dániel Indotek-csoportja vette át, akit szintén a rendszerrel szorosan együttműködő, NER-közeli szereplőként tartanak számon.
  • Állami támogatások és hitelek: A cég több nagyszabású projektje élvezett jelentős állami vagy jegybanki hátszelet. Például a balatonaligai Club Aliga fejlesztéséhez milliárdos állami támogatást kaptak, és a cég aktívan részt vesz a Magyar Nemzeti Bank növekedési kötvényprogramjaiban is.
  • Vezetés: A cég menedzsmentjében is felbukkantak olyan szereplők, akik más NER-háttérrel rendelkező óriáscégektől (például a 4iG-től) érkeztek. 444 +5
Jelenlegi helyzet (2026):
Bár a tulajdonosi struktúra tőzsdei cégként változhat, az Appeninn továbbra is a kormányzati gazdasági holdudvar részeként, a "nemzeti tőkésosztály" egyik fontos ingatlanpiaci szereplőjeként jelenik meg a piacelemzésekben. A legfrissebb, 2026-os hírek szerint a cég továbbra is jelentős kötvénykibocsátásokkal és tőkepiaci műveletekkel erősíti pozícióját.
Wolfalfa74
Wolfalfa74 hétfő, 17:08
Előzmény: #6164  Gyuri60
Na kaptam ma 2 tételbe! 
galbubu hétfő, 17:04
Előzmény: #6165  Gyuri60
Én úgy emlékszem, hogy 750 alatt ugrik a pingvin és a Waterloo törlődik újratervezés lép életbe.
Ez akkor most bekövetkezett.
Gyuri60 hétfő, 16:05
Előzmény: #6163  galbubu
Igen, emlékstem rá! Farkasfu chartjai és várakozásai szerint 2027 második fele, de a fundamentumok előrébb hozhatják ezt a TA várakozást.
Gyuri60 hétfő, 16:01
Előzmény: #6153  Wolfalfa74
Tudom ám, miért dühösek és negatívol ak! Nem kis munkával és tranzakciós költséggel egymás között egyre lejjebb verték az árfolyamot, mi még ezt kihasználva csak úgy olcsón megvettük az övéket. Remélem rajtunk kívül még sokan megismerik és kihasználják a "tudjuk kik" manipulációs technikáját és mi rendes emberek nyerünk, nekik még úgy kell😁
galbubu hétfő, 16:01
Előzmény: #6162  Colombo
Nem lehet, hogy azt hiszik, hogy a mi kedves Danikánk NER közeli és azért adják ennyire?
Egyébként a Waterloo mikkor ignorálódik, valaki emlékszik rá?

Colombo
Colombo hétfő, 15:42
Előzmény: #6161  Gyuri60
Itt mindenki azt hiszi, hogy ez NER cég, de Tiborcz már réges régen kiszállt, ide nem ömlik az ingyen pénz.Ez a cég a piacról él.
Gyuri60 hétfő, 15:38
Előzmény: #6158  Colombo
Kormánybáltás? Öreg fidesz vagy fiatal fidesz a választék. Egyik sem a tőzsde ellen van.😅

Topik gazda

farkasfu
farkasfu
5 5 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek