Szia Farkas! Sajnálom,hogy elhagytad a topikodat és vele minket is,-akik mindig nagyon vártuk a megszólalásodat, chartjaidat, egy-egy tőzsdei történés kommentálását. Most viszont valami miatt nem tudtad elviselni az illuminált beszólásokat, ócska, irigy támadásokat. Bízunk benne, hogy megnyugszol, átgondolod és visszajössz közénk.Addig is köszönjük az eddigieket!
Tudom láttam. Amíg tudom pár naponta beteszem. Ez az egész olyan mint az ország. Amíg a hangosabbak akarata érvényesül ez lesz. Talán így hogy lelép vége lesz ennek,bár a veszteség mindenkit érint szerintem.
nincs benne App, mind törölve már korábban. Én legalábbis egy ideje nem találom. Vertikalban le is írta, miért. Sajnos megint kitiltották, hagyta magát csúnyán felhergelni, de valszeg minden mindegy alapon már kiadta magából, amit akart. Sajnálom.
Köszönöm szépen! Közben már megtaláltam és be is követtelek. Köszönöm én is a sok segítséget, türelmet, jó szándékot. Ha a döntésed tényleg végleges (amit én nagyon sajnálnék), akkor jó egészséget kívánok Neked!
Farkasfu, Csatlakozom az előttem szólókhoz : nagy kár, hogy elmész!! Emberileg és tudásilag nálam az abszolút topon vagy és maradsz is! Köszi a chartokat!!
Appeninn topik