Topiknyitó: farkasfu 2025. 06. 03. 20:17

Appeninn topik  

majd később..
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
botics
botics 2026. 02. 12. 13:54
Előzmény: #6064  farkasfu
Tisztelt Farkasfű! 
Figyeltem a kialakult helyzetet és csak meg szeretnélek erősíteni abban hogy mekkora érték vagy a fórumozóknak (emberileg is). Külön tisztelet jár azért amennyi munkádat megosztottad. Amit nagyon fontos szerintem látni itt az az hogy sok embernek a pszichéje nem úgy működik, nem tudja befogadni azt az információt ami kedvezőtlen a pénztárcára. Teljesen mindegy hogy igazad van-e vagy sincs, rád fognak mutogatni. Itt olyan erős FOMO-k és önigazolások vannak, hogy könnyen válik indulattá. A te helyzetedben inkább az lenne a kulcs az eltűnés helyett, hogy megérted a félelmi reakciókat tőlük és ezeket nem személyes támadásként érezni, hanem egyszerű és érthető idegrendszeri reakcióként.  
Colombo
Colombo 2026. 02. 12. 13:27
Előzmény: #6061  farkasfu
Sajnálom, hogy így döntöttél, de minden döntést felül lehet bírálni. Tudom, hogy neked a fórumozás egyben egy életforma is volt, remélem, hogy a felszabaduló idődben olyan elfoglaltságot találsz, ami örömöt okoz neked!
tomspice 2026. 02. 12. 13:14
Előzmény: #6063  farkasfu
Nagyon sajnálom hogy elmész. Köszönjük az eddigi segítő munkádat!
Visszavárunk!
Oxos 2026. 02. 12. 12:00
Nagyon sajnálom a döntésed, kezdőként számomra igen jó mankóként szolgálnak a chartok, bár főleg a magyarázatokból tudtam építkezni sokáig. Nem egyedüliként, bízom benne, ez a döntés még ha most véglegesnek is tűnik, a jövőben nem lesz az... Sok Sikert!
tmike 2026. 02. 12. 11:59
Sajnálom és megértem! Időnként a kerek számoknál vagy szinteknél visszanézhetnél. Csak úgy.. Üdv egy app tulaj
Wolfalfa74
Wolfalfa74 2026. 02. 12. 11:53
Dobálják a 4 est meg a Rábát! Na mostmár nekünk kell indulni! 
gemes.bp 2026. 02. 12. 11:49
Ez az állandó felfüggesztés óvodás szintű szarkeverés eredménye!
Wolfalfa74
Wolfalfa74 2026. 02. 12. 11:49
Remélem nem gondolod komolyan! 
bitte
bitte 2026. 02. 12. 11:48

mondják: ami nem öl meg, az megerősít.
remélem, Te is csak erősebb lettél ebben az eszement küzdelemben...
minden jót kívánok a továbbiakhoz, szorítok Neked, hajrá, hajrá...!
👽
kockaveto1 2026. 02. 12. 11:46
Nagyon sajnálom, ha ez lesz a végleges döntésed. Nyilván mindenki érezte, hogy ez nem normális, ami itt folyik. Én személy szerint rengeteget tanultam Tőled. Mióta alkalmazom ezt a tudást, sokkal eredményesebb vagyok. Ezt tudatosítsd magadban, hogy a célt elérted, aki akart, sokat tanult Tőled. Senki nem tévedhetetlen, ráadásul ez a tőzsde, ami csak azért is másfelé megy, mint sokan várják. Ez van. Örülök, hogy így ismeretlenül megismerhettelek. Köszönöm. 
Puller08 2026. 02. 12. 11:45
Én is köszönöm a sok elemzést és magyarázatot, amit eddig felraktál, ha bejött, ha nem, én új generációs kezdő tőzsdésként az elmúlt években sokat tanulmányoztam és olvastam őket sok más könyv és elemzés mellett, így akár nyerő pozíciók felvételében is segített. Bár mint tudjuk a végén a döntés mindig az adott személyé, de iránymutatásnak tökéletesek voltak az elemzéseid egy átlagos, éppen tőzsdézni vágyó fiatalnak.Továbbiakban nyugodt kereskedést kívánok mindenkinek!
kockaveto1 2026. 02. 12. 11:40
Gyuri60 2026. 02. 12. 11:31
Csatlakozva az előttem szólókhoz, köszönöm az eddigi segítő munkád és végtelenül elszomorít, hogy ez a topik is szét lett cseszve ide nem illő, de mégis ide "irogató" kártékony személyek miatt. Egészséget, és nagy nyereséget - főképpen az Appeninn részvényen - kívánok Neked!
Toten
Toten 2026. 02. 12. 11:24
Én is köszönöm a munkád. További sok sikert és jó kereskedést Neked.
pénzlesö 2026. 02. 12. 11:23
Ha nem is Waterlonál  ,de a Mohácsi csata környéken  nézzél mindenképpen vissza  ,pár nagyúrnak  essen le az álla ,ne a feje ,,, A sok hasznos infódat köszönöm amit eddig  írtál ,
baknyul
baknyul 2026. 02. 12. 11:08
Köszönöm  az eddigi munkád és sajnálom! Remélem még viszont látunk valaha!
farkasfu
farkasfu 2026. 02. 12. 10:42
tomato88 !
Ide teszek egy linket, ami elfog veszni/tűnni, ha nem másolod, vagy másolja át valaki egy következő hozásszólásba. Itt vannak/voltak a chartok, kb. 40 albumba, részvényekkel, több száz charton. Sokat töröltem már, mert 1000 felett voltak a folyamatos frissítés miatt és akadozott az elérésük. Ahogy jeleztem, nem valószínű, hogy frissítem már őket és javát már be is zártam, hogy ne legyen keveredés a régi chartok értelmezése miatt. 
Mindig akad pár, koati meg labanc, akik nem tudják olvasni, megérteni. Majd meglátom, hogy a hosszútávú trendeket felteszem e, mert azokat ritkábban kell frissíteni. Gari nincs rá.. 

Elvileg ezen a linken megfognak jelenni az albumok, azoknak, akik követik. Sokszor csak annyit kell tenni, hogy tikk a „legfrissebb” és „A-tól Z-ig” választásra!   

Ha meg jelszót kér valamelyik album, akkor a belépő jelszó „takony”! 
Kérdést már mellőzzétek, mivel részemről válasz itt már nem lesz többé. Még pár dolog és végeztem!
Ennyi.. 

https://pinguchart.imgbb.com/albums?list=albums&sort=name_asc
farkasfu
farkasfu 2026. 02. 12. 10:37
Előzmény: #6062  farkasfu
A Waterlooról csak annyit sokadszorra, de utoljára a gyengébbek kedvért!! 

Lehet fikázni egy több éves várakozást, ugyan úgy, ahogy a többi részvénynél a hosszú célárat. OTP, Telekom (ezek teljesültek már), Ricsi, MOL, 4ig, Vertikal, stb. ahol technikai alapon felvázoltam, hogy csak párat említsek. 
Szóval ezek is beetetés labanc? Sokat kell még tanulnod, de reménytelen vagy! 😊 Rossz irányba indultál el! 
Szóval ezek a hosszú célok, de az appnál is megmondtam az elején, h csak ATH felett élesedik és a fundának ki kell tartani! 

Van, ahol lefelé áll a zászló..! Vertikal a szakadék szélén, egy pici lökés kell csak (akkor úgy jár mint az Épdu). Az appnál a nagy korrekciót követően, emelkedő csatiban halad az árfolyam az ATH megdöntésére. Elsőre lepattant a közelében! Felette felgyorsulhat, de korrekció még várható ott is. A technikai ideje a Waterloonak 2027 év vége felé, de az időre sosem fogadunk, ezt már egy dedós is tudja. 
Van pár troll, aki ezen lovagol, persze még azt sem tudják megmondani, hogy holnap mi lesz. 

Még egy fontos dolog a technikai elemzésnél és ezt sok okoskodó troll, jól jegyezze meg! A ta az árfolyam mozgását elemzi, abszolút mindegy, hogy az árfolyam miért pattant fel, vagy fordult le, ezt úgysem tudni évek múltán, csak egy kanyar a charton a többi után…! Matek az egész, de van hozzá egy közel 100 éves elmélet, amit még mindig tanítanak!! Érdekes nem? 😊 

Sajnálom, hogy ide jutott ez a fórum. A 23 évem itt, az mégis csak 23 év, de nem fogok sírni utána!  Ezeket már leírtam egy hete, de kellett némi változtatást beiktatnom, törölni a szövegben.... 
Döntésem végleges!   
Sok sikert nektek!
farkasfu
farkasfu 2026. 02. 12. 10:31
Pár fórumozót kizártam ismét, de nem kizárólag az utolsó és egy megnyilvánulásuk miatt. 

Vannak, akik önként választották és én segítek ebben is. A többit a béke, vagy „menedékhely” miatt. (ezen majd csámcsognak megint a „clubba”…😊) 
Olyan is volt, akit a fórum motor nem engedett! hmm 
Nem magam miatt teszem, hanem miattatok és akik itt akarnak normálisan eszmét cserélni a jövőben. Természetesen nélkülem! Valaki vegye majd át a gazda szerepét, mert a trollokból sosem fogtok kifogyni, jönnek újak! Vagy új topik, vagy Joceknál folytassátok, ahogy gondoljátok, nem az én problémám már. Jocekot is kizártam, mert időnként ez a kettős játéka nem okés, másrészt a tegnapi szarkavarásnak is ő az oka, hogy hagyta és begyűjtötte a trollokat! Tegyen rendet a topikjában, vagy egye meg amit főzött a barátaival (bocsi Jocek).

Nem zárom be a topikot, mert valamennyire „mentessé” tettem már. A többi nem az én dolgom! Sajnálom, hogy pár régi topikost megint pihenőre küldtek. 
Nekem mindig azt mondják, hogy ignorálni! hmm persze…, most megteszem az egész fórummal! 

Ja és miért lépek le? 
Elég volt. A két clubbtag 70+s és a 25-s Toka/Labanc (ők mindig együtt támadnak) állandó támadása minden elemzés és esemény után elég volt, de az már tűrhetetlen, hogy a modi is melléjük állt! 
Nyíltan, személyemet megnevezve vádolhatnak hazugságokkal, rágalmazhatnak személyeskedve és semmi következménye. Bezzeg engem, már akkor kitesznek, ha csak böffentek, megemlítek, gondolok valamire, se névhez kötve, se hivatkozva rájuk! Gondolom most jön a következő, de végleges! Egyből jelentik, hogy rájuk gondoltam a hsz-ben és kitesznek. (ahogy látom közben, már nem csak engem) 

Na ezért nem fogok itt órákat tölteni az elemzésekkel, hogy nekik, vagy a többi fórumozónak jobb legyen.   Igazából, amikor problémám van/volt velük, majdnem „mindenki” homokba dugta a fejét, vagy elfordult, oldjam meg.., de azért jött a kérés, vagy üzenet amikor kiraktak, hogy kellene egy chart!! hmm persze…

Koatit és klónját gombóc-artúrt se hagyjuk ki, meg főleg labancot, akik kaparnak a feltett chartok után a szerveren, hogy mit is kéne most tenni. Itt meg játsszák a fejüket, trollkodnak, waterlooznak, sírnak mint az ovisok. Persze a chartot olvasni nem tudják. 
Tudom mindenki a saját gesztenyéjét kaparja ki, de azért elég vicces ez így!! Nem??? 
Akkor engem miért érdekeljen, hogy kinek mi a gondja/baja, vagy hogy több gesztenyét tudjon kikaparni… 
  (semmi személyes, csak az elv…) 
farkasfu
farkasfu 2026. 02. 12. 10:24
Megjöttem, de megyek is, csak van pár befejezetlen dolgom még és lépek! Pár szót, hogy ki is vagyok, vagy inkább voltam itt és miért. Nem akartam csak úgy lelépni ennyi év után. Lehet hosszú lesz, de majd törlik…  

~23 éve regisztráltam a fórumra. Akkor tanulni, tapasztalatot és főleg infókat szerezni jöttem ide a tőzsdével kapcsolatban, bár javában tőzsdéztem már és nem is az első tőzsdei fórumom ez. 

Ez egy normális fórumnak indult és az is volt jó darabig, nem úgy, mint manapság! Már csak pár százalékban szól arról a csevegés, mint akkor és amiért létrejött. Egymás csesztetése, átverése, fikázása lett mára a fő irányzat! A hosszú évek tapasztalatait próbáltam visszaadni a fórumra, amit itt és máshol megszereztem. Lehet hibáztam, amikor nem hagytam szó nélkül a beetetésre készülő fórumozókat! Chartokkal, elemzésekkel támasztottam alá, hogy átverésre készülnek egyesek! Talán hagyni kellett volna és nekem is hasznot húzni belőle, mert így jó pár ellenséget szereztem! 
 Egyre több rendszeres elemzést, chartokat tettem fel útmutatásként, hogy visszaadjak valamit segítségül azoknak, akik bizonytalanok, vagy éppen kezdők. Annak idején nekem is jól jött volna ilyen iránymutatás, amikor regisztráltam. Sok embernek nem tetszett és a mai napig is probléma, hogy ellentétes poziban ülnek, az éppen felkerült elemzés szerint és ez pont nem az ő trendjüket mutatja. Ezek az emberek egyből támadásba lendültek. Amikor netán úgy alakult, hogy kedvező elemzés került fel számukra, akkor én voltam a fasza gyerek! Vicces nem?? 😊   
Nyilván, az elemzéseknél sem jön be minden, de gondolom használható volt, mert egyre többen és többfélét kértek. A többszáz érdeklődés/nézettség is arról árulkodott, hogy használják a szinteket a kereskedésben! Ja és én is ezeket használom természetesen. Azért azt sikerült elérnem, hogy ne vakon menjetek bele egy vásárlásba/befektetésbe, vagy idő előtti eladásba. Már az is érdeklődik a ta után, aki eddig azt se tudta, hogy eszik, vagy isszák! Aki meg nem érti, az mindig támadni fogja, mint labanc és társai. 

Visszatérve, hogy miért töltöttem ennyi időt a fórumon az „utóbbi” időkben? 
   Úgy kb. 12-13 éve egy….. , na ezt a részt közben úgy döntöttem, hogy törlöm (személyes dogok miatt), mert látom, h mit művelnek a trollok megint a másik topikban. Csámcsogjanak máson… 
Amúgy gratula, az ismételt és „intézményi jóváhagyásos” szarkeveréshez és főleg Jocinak! 

….. előre is elnézést kérek, hogy az elemzések megszűnnek!!! Igazából ezt akartátok, sokan örülnek majd, hogy nincs kontroll az átveréseikhez. Azt meg ne kívánja senki tőlem, hogy kitiltva, kívülről nézve pásztázzam a topikokat, hogy kinek milyen chart, elemzés kellene. Nyilván készítek még chartokat, mert a kereskedést nem hagyom abba, de a fórum olvasását mellőzni szeretném. Hogy feltöltöm e a szerverre a chartokat, azt még nem tudom. Az igazság az, hogy magamnak készült elemzéseket nem kell feltölteni és úgy kidolgozni, mint amit fórumra feltettem a jobb érthetőség miatt. 
A másik probléma pedig, hogy egy képernyőfotós chart, nem sokáig „hiteles”, mert a kereskedés halad, de a fotón nem frissül az árfolyam mozgása. Sokszor láttam a fórumon, hogy a régebbi charton látottakkal számolnak hetek múlva is. Ha a tervezett és feltüntetett  szint felett, vagy alatta fordul az árfolyam, akkor a következő tervezett szint értéke, már változik, így a fotón lévő következő lépcső előkalkulációja, már nem lesz pontos. Tehát, amikor megvolt a fordulás, újra számolom és a helyes szintre, értékre módosítom már! (ezek a frissítések általában nem kerültek be a fórumba a sok csesztetés miatt, csak a szerveren láthatók és látják, látták, akik vették rá a fáradságot).  
Ez így van most a 4ig, Mol, Ricsinél, és a többi részvénynél is, amit még kedd-szerdán (26.02.11.) fogok. Ezt sokan nem értik, mert láttam, hogy az előzetes tervet várják, pedig csak logikusan kellene gondolkodni. Ezért állandóan frissíteni kellene a chartokat, ami nagy munka és felelősség ennyi részvénynél, amit már nem ígérek. 
A hosszútávú ta-s elemzések meg nem beetetés, ahogy a némelyik tudatlan troll állítja! Aki egy kicsit is konyít hozzá, ezt egy gyerektől persze nem lehet elvárni, az tudja, hogyan állnak fel a szakaszok a hullámelmélet alapján! Ez nyilván az elemzés pillanatában! Van, aki hasra bemondja, hogy ennyi lesz 2-3 év múlva az árfolyam. Igaz labanc? Na ez az átverés és butaság, hozzá nem értés! Nálam ilyen nincs, csak kiszámolva a lehetőségek a technikai elemzés alapján felállítva és az időt ez szerint kalkulálva hozzá, mert mindig ez volt a kérés, hogy mikorra várható?! Vagyis nem magamtól találom, találtam ki. Hogy közben lesz e covid, meg háború, válság, stb. az a jövő titka! 
Ezért is Gari nincs, meg azért se, mert ez technikai tervezet és a gyakorlatban van némi eltérés a fordulásoknál amiről már írtam a kanyaroknál fordulóknál! Ehhez jönnek még a hírek, fundás változások. Ez minden ta-s elemzésnél így van, nem csak nálam. Ugyan így a fundás elemzéseknél is, ahol hol a cégek módosítják az várható eredményüket, vagy az elemző csökkenti, vagy emeli a kiadott célárat.   

Szóval Gari nincs, ez már csak ilyen. Aki azt akar, kössön biztosítást….:))))) Persze ez nem azt jelenti, hogy csak úgy összedobunk valami elemzést, mert akkor senki nem lesz kíváncsi a továbbiakban rá és ezért is harcoltam a trollokkal, Labanc hazug vádaskodásaival.

Köszi a megértést..........

Topik gazda

farkasfu
farkasfu
5 5 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek