Topiknyitó: farkasfu 2025. 06. 03. 20:17

Appeninn topik  

majd később..
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Josefernando79
Josefernando79 csütörtök, 10:05
Előzmény: #5836  farkasfu
A Sequornak - ahogy lentebb írtam - nincs más vagyoneleme, csak az APP részvények és a beszámolói alapján az egész Lombard hitelből van, amit a Gránit Bank nyújtott neki, ráadásul az egyik fele 2025 nyarán járt le, logikus lett volna az osztalék megszavazása, hogy tudjon törleszteni, ezt itt többen ki is számolták. A számok alapján 300 Ft-on szállt be.
Josefernando79
Josefernando79 csütörtök, 09:59
Előzmény: #5836  farkasfu
Volt még a Jandova és a Primount, mindkét cég nemmel szavazott az osztalékra, nekik sincs más a vagyonelemeik között, csak APP részvények, ahogy a Sequornak, tehát ezek is a csapat részei, ezek szerintem nem adják (vagy pont ők szórakoznak vele, mert a fű alatt vannak). Talán 3 millió rv volt a kettőnél. Jandova időközben nevet váltott. Volt még valami darus cég, akinek 1 millió db-ja volt. Innen a fórumból a beírások alapján 3 millió olyan db van, aki állítása szerint nem adja. Azért maradt bőven ezeken kívül is.
kockaveto1 szerda, 21:47
Előzmény: #5832  hocus-opus
"2026 legnagyobb kihívása a ciklusváltás feldolgozása lesz. A piac egy része még mindig nem árazta be teljes mértékben, hogy a 2015-2021 közötti időszak kivétel volt, nem pedig norma. A finanszírozási költségek tartósan magasabbak, a banki kockázati étvágy alacsonyabb, a szabályozási környezet pedig szigorúbb. Ez különösen ott jelent kihívást, ahol az üzleti modellek elsősorban eszközár-növekedésre épültek, valódi működési értékteremtés nélkül. 2026-ban várhatóan erősödik a restrukturálási nyomás, nem teljesítő hitelek, elakadt fejlesztések és kényszerértékesítések jelenhetnek meg. Visszatekintve elmondható, hogy az Indoteknél tradicionálisan jól szoktuk meghatározni a piac optimális belépési pontjait. A legnagyobb kihívás most az lesz, hogy a nemzetközi politikai és gazdasági környezet gyors változásaiból fakadó bizonytalanságok ellenére is pontosan ráérezzünk ezekre a pillanatokra, és a megfelelő időben hozzunk megalapozott döntéseket."
farkasfu
farkasfu szerda, 20:52
Előzmény: #5835  Jocek
jó hát..
és hol nyitott? 😫
Sosem az ilyen maxos záróra utaltam! 
farkasfu
farkasfu szerda, 20:47
Előzmény: #5834  farkasfu
Szóval van két nagy tulajdonosunk. 24 és 23.84%  Avellino Holding/ Indotek Group/ Jellinek Dániel és a Sequor Holding/ Törő Csabával. (Valamint az OTP 5.09%)  
Szóval kié, mié az app és tudna itt még valaki labdába rúgni? 
Ez meg csak úgy jött:

A Sequor Holding Zrt. közvetetten kapcsolódik Jellinek Dániel üzleti érdekeltségeihez. A cégjegyzéki adatok szerint a társaság az Indotek Group holdudvarába tartozik, amelynek Jellinek az alapító-vezérigazgatója és többségi tulajdonosa. 
Szerepe a cégbirodalomban: Az Indotek-csoport számos projektcéget és holdingot mozgat; a Sequor Holding Zrt. ezen struktúra egyik elemeként funkcionál a pénzügyi és ingatlanbefektetési műveletek során.
Jocek szerda, 20:44
Előzmény: #5830  farkasfu
Szerintem jó a maxos záró
farkasfu
farkasfu szerda, 20:17
Előzmény: #5832  hocus-opus
Csak ez nem az Indotek..:))
A többi jöhet.
hocus-opus szerda, 19:38
Jellinek Dani:
"Az Indotek Group számára 2025 pozícióépítő év volt."
Reméljük, hogy 2026 már Inkább az osztogatásról fog szólni.. 

https://www.portfolio.hu/ingatlan/20260121/mi-lesz-a-magyar-ingatlanpiaccal-2026-ban-megszolaltak-a-portfolio-ingatlan-top50-szakertoi-811981
hocus-opus szerda, 19:34

farkasfu
farkasfu szerda, 19:20
Előzmény: #5829  tmike
Hát úgy látom, hogy volt ilyen szándék, bár zavaros volt a vége! Valakinek, vagy az előtte lévő 775-s vevőnek, még kellett 100 néhány darab. Nem tudtam teljesen követni. Sok vizet nem zavar úgy sem!
Inkább nem írok a másikba, de Jocek még mindig nem tudja, csak hivatkozik, hogy a maxos záró, mikor és hogyan. 
Addig jó, mert a speka hozza a pénzt és ez nem csak az appra érvényes. :)
tmike szerda, 17:13
Előzmény: #5828  farkasfu
Kiváncsi voltam hogy megteszik-e mint tegnap pár darabbal?
farkasfu
farkasfu szerda, 17:10
Előzmény: #5827  tmike
akkor te akartad lenyomni a végét?
láttam volt egy kis cicaharc a záráskor...:))
z775
tmike szerda, 16:59
Tipp: Záró 768
Eisenburgprofesszor szerda, 11:45
Előzmény: #5825  tmike
Jól informált vagy. 
tmike szerda, 11:37
Előzmény: #5824  Eisenburgprofesszor
Az titok. Amúgy készítik az adásvételit azt hallottam :)
Eisenburgprofesszor szerda, 11:32
Mi történik itt? Lassan 1 hónapja csak esik. 
vizesember
vizesember kedd, 20:14
Előzmény: #5822  tmike
Tavaly már jan 15. felé indult az osztalék sztori, az éven az kissé késik vagy negatív irányban lesz.
tmike kedd, 20:05
Előzmény: #5821  vizesember
Ki jött egy közlemény az apptól. A kötelező minimum. Semmi több. Se egy cikk ,se egy elemzés vagy csak egy kósza jövőbeli elképzelés valaki olyantól aki nem itt a topikba írogat. Csak a nagy titoktartás... Amíg mi itt kisbüfik okoskodunk és próbáljuk megfejteni a világot addig itt nem fog történni semmi. Illetve de ez a lemorzsolódás. Én megvárom még a tavaszt ,aztán nálam eldől a sorsa a pakknak hogy marad vagy nem. Nálam még egy ilyen  év nem fér bele.
vizesember
vizesember kedd, 19:58
Előzmény: #5820  Wolfalfa74
Itt is volt story, nem is kicsi, mégsem ugráltak be ide milliárdokkal!

Topik gazda

farkasfu
farkasfu
5 5 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek