Egy kis havat lekapartam a napelemek alsó részéről, ameddig elértem, mert nem akar termelni a hó alatt! hmm El is indult, 60W már :)))) nudli... Lényeg hogy így fel tud melegedni és lecsúszik az egészről a hó majd! remélem...:) r799
Persze, értelek és maximálisan egyetértek. Azt fenntartom, hogy akár 950 is LEHET februárban. Nem biztos, de a lehetőség akár megvan. Jóhír bármikor jöhet.
Ha azt mondom, hogy lehet, akkor jön pár okostojás és számon kéri rajtam! Technikailag felvázoltam a következő célt, de az első cél mindig a 61.8%-s ellenállása, mert ott várható egy korrekció, vagy konszolidáció. Ez fontos és nem a pingvinbe kell szerelmesnek lenni első látásra! Ahhoz, hogy a zöld pingvinhez eljussunk, kell 5 szakasz, jobb esetben 3! Az 5 szakasz esetén 2 korrekciós! Ahogyan alakul az első 2, úgy lehet kalkulálni a 3. ra! Ezt folyamatosan követem és számolom. Megvan hogy "meddig kell menni" egy szakasznak, de nyilván nem pontosan ott fordul, ezért a valós fordulós adattal számolunk a következő szakaszoknál! Egyelőre az elején tartunk, de a cél a zöld madár! Ha jön egy fundás hír, az átírja... Ezen kívül lehetnek rángatózások az év eleje felé, mert az alapkezelők is átrendezhetik a portfoliójukat!
A charton a piros vonal jelzi az 5 szakaszt felfelé, sacc/kb. Persze lefelé is van élet a charton, a kis piros madár jelzi alul! Igazából az első emelkedés mindig veszélyes. Nem mindegy meddig pattan fel egy lefelé zászlózás lehetősége miatt! Jelen esetben magasabbra ment már a lefelé zászlózás határértéknél! (ta elmélet szerint)
Appeninn topik