A vezetés talán nem ótvar, mert csak végrehajtók, de azért kicsit másképp kommunikálva azért egy jó 50%-ot meg lehetett volna menteni az árfolyamból és ezt nehezményezik itt sokan. Osztalék nélkül is 1200-1300-on kellene állnia, ha nincs a nyilvánvaló hülyének nézés a Trump adó/Covid2-es dumákkal. Annyit kellett volna mondani, hogy az osztalék ellen szavaznak, mert jó vételi lehetőségeket látnak a környező piacokon és a cél a 180-200-as eps elérése. Fele ennyit nem estünk volna.
az "ótvar vezetés és gané nagytulajok hibája" dologgal viszont nem értek egyet - az árfolyam meséjét azok írják, akik kereskednek ezzel a papírral - ha nem lett volna az a sok eladó tavaly április óta, akkor most sokkal magasabb árfolyamon lennénk
"mi" itt egymást tiportuk lefelé április óta (azért tettem idézőjelbe, mert én azóta is csak vettem és egy darabot nem adtam el) - aki pedig hitt a papírban az tudott venni a csalódottaktól
amikor valamit nagyon szeretnél, akkor minden közleményt a hiedelmednek megfelelően értelmezel - olyan ez, mint a szerelem - ha a szerelmed tárgya rádnéz, akkor azt gondolod, hogy Te is bejössz neki, pedig csak épp arrafelé tekintett a szemével - re: osztalék várakozások tavaly
a saját cégeimben én is csak akkor fizetek osztalékot, ha nem tudom a cégekben jól befektetni/forgatni a pénzt - ha be tudom fektetni jól megtérülő dolgokba (emberek, eszközök, motivációs költések, új üzletág stb), akkor nem fizetek semmi osztalékot
Most, hogy az a mondás, hogy kilopják a pénzt a cégből, meg elég, azért mert nem fektetik be megdőlni látszik, jöhet a management ótvarozása. Meg a gané nagytulaj, aki profit realizálás helyett a cég skálázására fókuszál.
Appeninn topik