Nem, én is figyelem. Egyre szomorúbb vagyok, hogy nem vettem vissza. Jól felhúzták és az anyját is :-) Renk-et nem tudom miért hanyagolják ma, nem jó ez a 60 alatti ár.
Tegnap nagyon gondolkoztam RHM eladáson 1950-60 környékén. Hiba volt nem eladni, mai nap arany kivételével minden piros. Tudja valaki mi ez a rossz hangulat?
Áprilisban Trump vámjainak hírére, amikor a pánik végigsöpört a piacokon - 30 %-kal nyitott, mindent likvidáltak. Most másképp hatnak az ilyen izmozások, lehet hogy épp ellentétesen.
Vakarom a fejem, Rhein certik kb. 50% pluszban. Várnék egy 1990 körüli árat a legjobb kiszálláshoz. Rv-t tartom. Renk is szépet ment ma, sőt, szebbet. Stabilabbnak tűnik.
Én utolsó darabjaimat kidobtam (későbbi visszavétel reményében) 1950-nél nemrég, ergo menni fog még, az esetek többségében túl korán lépek és klasszikus kicsiként nem bírom sokáig vinni a nyereséget. Ma azért az amerikai zárás miatt kicsit csalóka a dolog, holnap jöhet egy békülékenyebb nyilatkozat és korrekció. Hosszú távra persze érdemes tartani, de ebben mozogni szeretek.
Hadiipar-nukleáris-urán és minden ami hozzá kapcsolódik