mivel kereskedő vagyok így euróban szamolok sok mindent is, és akkor ugye a brutto 100 000 euro pont brutto 40 000 000 huf volt... ezt nem tudom hányszor kelll még leirnom... nem is értem ebbe miért kell és lehet folyton bekekötni ..
szerinted azzal több vagy kevesebb vagyok jogy elmondom hogy van saját lakasom... egy indokot mondj miért kamuznék ilyet egy névtelen fórumon... szerintem te csak magadból indulsz ki. Orbán meglopta a fél orszagot oké, Magyar Péter az elvált feleségét felveszi mivel az az országgal érdekeivel szemben Tónikának falaz az meg oké... te aztán kettősmércéből oké vagy
Most már csak azt kellene megvizsgálni, hogy a fidesz éppen erre az adócsomagra építette kampányát, a kamu nemzeti konzultációt, amire súlyos milliárdokat dobtak ki az ablakon, közpénzből. Ezt a fideszen kellene behajtani, mint közpénzes pártfinanszírozás.
Beteg lelkek. Valahol sajnalom őket. Itt örjongenek anyak napjan. Pff. Egyetlen betut sem tudnak hozzatenni a a forumhoz. Mennyire gaz nem? Gyulolik a sikereseket akik kemenyen megdolgoztak ezert es persze csak fideszes neres belsokoros kehet az illeto.:) szanalom. Felmerul akkor miert nem mentek meg kulfoldre? Mert ott sem eleg a suket duma nyelvtudás es teljesitmeny kell. De hat itt az uj lehetoseg a tisza. Akkor majd most... Jaaanem lesz mert csak duma van. Ok a luser sc sportolói. :D
Ettől retteg már hónapok óta a 4. nickjét fogyasztó Ibiza Nudli zajec Spiller, de most se fogja elhinni, hogy hazugság volt még így sem, hogy maga az Index írta le, hogy hazudtak.
"attól hogy a 21 éves egyetemista gyerekeid nem erzik cikinek hogy veled nyaralnak, attól még a jellemző az hogy már nem szoktak szülőkkel nyaralni, " oké nem furát mondtál hanem cikit.
Nem nyert a kárörvendésed, teljesen leírod magad itt a beszólogatasaiddal, de te tudod, szabad világ, szabad fórum, mindent le lehet írni, az oltári nagy hülyeseget is. Mellesleg, akinek dolgozom, az nemcsak a határon túl van, hanem az óceánon is.
F.I.R.E. életmód (általánosságban)