Fatfire többször hangoztatta hogy neki nagy a cerkája NER ide vagy oda, az őszinte válasz kéne mekkora lenne a cerka ha nem lett volna NER meg ez az ingatlanőrület amit a kormány generált az elmúlt tíz évben?
Emlékszem, felvettem a filozófiát mint opcionális tárgyat, a tanár nagy Heidegger rajongó volt, viszont az én bal agyfélteke túlsúlyos agyammal nem volt egyszerű a lét értelmének megvitatása. Nem való minden mindenkinek.
Gyengébbek kedvéért ez nem jelenti azt, hogy ne olvastam volna Nietzschet vagy Heideggert. Hárman jártunk filozófia fakultációra a gimnáziumi évfolyamunkról:)
Valóban nagyon gusztustalan, hogy 16 évesen elolvastam a Józan ész trónfosztását. Nem vált káromra, ma is kultúráltan tudom kezelni az emberi butaságot.
A Tanácsköztársaság gyilkos népbiztosától szerzi az ismereteit, de nem ő az egyetlen komcsikon szocializálódott géniusz. Emlékszel, amikor Heller Ágnest és az SZDSZ leggusztustustalanabb figuráit védték többen körömszakadtáig? A vér nem válik vízzé...
Jó mondjuk speciel Zsoltika azt mond amit akar.Nem gond,ketten se jöttünk rá mihez is ért? :)) ...Aquila non captat muscas. De mikor itt "valaki" említette Lukács Györgyöt mint filozófust az általam említett Schopenhauer mellé akkor már nekem is leesett hányadán állunk, és merre van az arra 😉! .Az 1919-es Tanácsköztársaság népbiztosa volt. Az 1956-os forradalom idején a Nagy Imre-kormány kultuszminisztere lett.!!!! Aztán Kádár rendszerben meg szintén nagy ember lett megint,ha jól emlékszem Úgye a Lukács óvoda , meg a többi ....Mindig felül.. Zseniális......
Nekem az a véleményem, hogy aki felületetes információk alapján sarkos ítéletet alkot fórumtársairol, az nagy valószínűséggel ugyanígy jár el az élet más területein is. Így már érthető lehet a teljes portfólión elert értelmezhetetlen hozam. "All in , azt majd meglátjuk". Ez nagyon jellemző volt a kripto világra, kilátástalan anyagi helyzetben lévő emberek feltették a rulettre azt a keveset amiljuk volt és lass csodát, volt akinek bejott. Megertettem, csodálni illik ezt a tehetségét.
Nyugi. Nem kell bizonygatnod semmit senkinek. Elmondod és aki érti érti aki nem az így járt. Matulabácsi módszer. Ugrasztanak te meg ugrasz. Nem tudjuk kik vannak a nickek mögött. Nagyon ugranak a kádárfiókára tehát azért sejthető. Sokféle ember van. Aki örökölt és azt gondolja mindent tud. Olyanok akik kiszolgálták a komcsi rendszert majd kikunyiztak mindent aztán olcsón bezsákolták. Olyan is lehet aki felnőtt korban kezdi keresni a szülei által feladott identitását és persze a társadalom a felelős ezért. Sokan egész nap itt repkednek tehát még akár lakáshoz kötött élettel élők is lehetnek itt. Sokakat beraktak ide oda amoda még a régi kapcsolatok okán. Nem is kell ezeket kinyomozni. Beírod amit gondolsz, egy kis vérszívogatás belefér. Jó képességeid vannak és büszke is vagy erre ez sokakat irritál. ki a f..t érdekel. :) lazán. Az lenne az igazságos mindenki egyenlően hozzáférne az információhoz. Régebben és mostanában is azon csodálkozom. Azonos információk mellett az emberek teljesen másképp döntenek. Én is jó példa vagyok erre, mondtad az ezüstöt még tán 55nél..de nem ugrottam rá mert nekem rémlett a régi összeomlás a Hunt fivérek.. utána azon a színten ÁÁÁ itt már nem veszek..aztán még ment fel. Ez ilyen. Azért mondom amit látsz gondolsz beírod.. ha jön rá egy jó gondolat akkor összeveted a sajátoddal.. ennyi.
nem ismered a régi tanmesét? három vaknak megmutatják milyen egy elefánt. Az egyik megtapogatja a szemét és felkiált: Az elefánt olyan mint egy s'pilla! A második az oldalát fogja meg és felkiált: Az elefánt olyan mint egy pocika! A harmadik alányúl és felkiált: Az elefánt az kövér, tüzes! A tanulság sosem isnerhetjük meg minden megjelenési formáját, de bár különbözőnek látjuk sose vesznek össze a részek, és mindig egy irányba mozognak, egy gondolat mentén. Dehát ilyen csak a mesében van, ner is lehetne igaz.
ilyen alapon valami kriptóra is rácuppanhattak volna, amúgy, Fatfire és spiller Lacika írta hogy trivialis volt a dolog, akkor ti sügerek vagytok a szemében hogy nem vettetek időben ezekszerint?
Igen, ez valami borzalmas. Nem lehet nyugodtan népirtani mert előugranak ilyen szörnyetegek, nem is találok rá szavakat, és megtesznek ilyen borzalmakat. Felfoghatatlan. Még a végén kereskedelmi korlátozásokat is bevezetnek, pedig az aztán istenadta jog. Döbbenet. Komolyan, most hogy aludjon egy diktátor nyugodtan az összeharácsolt vagyonán, hát mi jöhet még vagyonelk.... Na nem, ilyen szavakat ki se ejtsünk mert még megvalósul. Horror!
Mert irreleváns hogy 1 év múlva béke lett volna vagy 10 év múlva sem. A lényeg hogy egy ország valutatartalekat a nyugati pénzügyi rendszer befagyasztotta. És ez a tett meglett, így már vissza nem vonható!!! Tovább nem magyarázok triviális dolgokat. Ha érted akkor örülök, ha nem akkor így jártál.
és azt is tudtad előre hogy nem lesz béke? es hogy ezen szankciók évekig fognak tartani?... ugye te se hiszed el komolyan hogy ez nem a szerencsédnek tudható be...
Nem az orosz USA proxy háborút láttam előre te nagyon okoska. Hanem azt a MAR MEGTOETENT ESEMÉNYT , amit tettek azbOroszokkaln2022 tavaszán 1)dollár alapu penzrendszerbol kizarzak Oroszorszagot 2) SWIFT elszámolási rendszerből rendszerből kitiltottak Oroszorszagot. És kb 300milliard USD külföldi devizavtartalekat 1 nap alatt, rekord gyorsasággal befqgyasztottak. Ezekből és más egyéb fontos események analiziséből valószínűségeket mérlegelve következtettem a gazdasági jövőre......... Tudom neked nem megy. De nekem igen . Na szevasz, menjél minuszolni, ahogy szoktál
F.I.R.E. életmód (általánosságban)