ez a rinya már kb a delta/opus töméssel vetekszik, pedig ott aztán volt szakadás, itt meg 30%-ra már gyilkol mindenki mindenkit. Feljelentősdi már volt?
Van egy teljes dataset-em a cég indulásától kezdődöen napi szinten kötésárakkal, fundás adatokkal és technikai indikátorokkal, ha valakinek szüksége van rá, akkor jelezze és megpróbálom valahogy feltölteni! :) Használhatjátok elemzésre, én machine learning modellt próbálok ráépíteni több, kevesebb sikerrel :)
Ez mind igaz, odáig is voltam. Komolyan hittem az osziban. Nálam ez a cég akko lett. Spekázni jó lesz. Ezt sem tagadtam 660 alatt elgondolkodom, ha nem megy le az alá akkor az emelkedési ívben. Ettől nem láttam álszent, pénzt lehet keresni rajta.
Mindenféle logikával a 660 ás “alj” jön ki. Ha visszaemlékszek akár csak a tavalyi fórumozgatásra. 660 körül kezdtek az első optimista ( speka) fecskék megérkezni . Érdekes volt olvasni , amit írsz. Milyen háborút vívtál a Klubbal , mikor azt fogalmaztuk meg : valami gyanús . Tokáék nem hittek az osztiban , nekem meg csak túl irányított ám tűnt az árfolyam mozgása . De érdekes Te aki odáig voltál a cégért, erkölcsi aggályokat fogalmazol meg, én meg úgy döntöttem befektetek ide ..Érdekes dolgok👀
Ez valami brutális ami itt megy, én mint outsider max 10 percet rászánva írom, hogy ma200 fölött nem vennék, meg alakzatban duplacsúcsot látok bele ha jól emlékszem 650 célárral, mindezt 800 körül még. Nem látok felkérdezést a Shooting Staros nap záró után beírtakkal kapcsolatban, egyszerűsítettem a dolgokon, beírtam ezt a "waterloo"t rákeresésre, shootingos nap április 2, azt találtam amire számítottam, nincs figyelmeztetés a fordulós gyertyára napimines záróra kiúgró forgalommal amikor a bennfentes pakkokkal kitömték a losereket, a topicban is csak a szokásos, Stockholm szindróma, mint az OTT1-ben is SPQR-től várták a megváltást, minél kétségbeejtőbb volt a helyzet, annál jobban. https://forum.portfolio.hu/search/post/waterloo/and/2024-05-07/2025-05-07?oldal=1
Appeninn Holding Nyrt.