Ott volt is egy kis zavar, amikor rakerdeztek, hogy okés, hogy jön a világvége, meg a tuti vételek, de akkor ezek hogyan lesznek eladva? Egyáltalán miért nincsenek még eladva?
Lófaszt fizet ez bármit is! Növekedésnek álcázott mittudomén van, de egy éve hirdetik a rossz ingatlanokat és kutyának sem kell. Kíváncsi vagyok egy portfólió tisztítás után mennyi lenne a valós érték, valamit sumákolnak. Igazából know-how az nincs is csak egy ingatlan vagyon, ami majd a keleti szeleknek vagy ellenáll vagy lefekszik. Megnézve a hattyúházat csodálom, hogy van még bérlőjük! Semmiről sem adnak semmilyen transzparens leírást, lásd projektcégek, tervek, bérlők szerződései stb. Távolról nézve nagy a kockázat. Ennyi energiával egy sokkal értelmesebb szívet melengetőbb befektetést is lehet találni. Én belefáradtam jelenik rapszódiáiba.
most pihi jön, nincs mit elemezni! A következő hosszú, felső célár már megvan, de még változhat! 1300-1400 környéke! Többet egyelőre nem lehet tudni, meg kell várni a fordulást!
Sajnálom, hogy így alakult, de most már a speka pénz nagy része kiment belőle.Vàrjuk a féléves eredményeket, meg valami beruházással kapcsolatos híreket.Ki kell magunkat pihenni és így kell dönteni a jövőről. Mondjuk én döntöttem , kivárom a jövő évi cirkuszt.:) Az ilyen szar napokat is el kell viselni, nekem a térkövezés most segített.:)
Kedves mindenki! Voltam én is úgy,hogy eladtam-kiszálltam egy papírból, méghozzá veszteséggel (nutex). De utána soha nem jártam vissza a fórumba fikázni a céget. Kérlek titeket, tegyetek ti is így!
Sajnos olyan személyek (a vezetőség) voltak ott, akik szemmel láthatólag nem voltak képben olyan jellegű kérdésekkel, amiket itt a fórumon megfogalmazták. A szigetelős talán ment volna, de az osztalekos pont után eljöttünk.
Jól olvastad, én ennek voltam a híve! Ugyanis az árfolyam mozgását kalkuláltam a a charton, vagyis technikailag terveztem meg! Az osztalék és a hozzá becsapódó hírek, azok fundás befolyások és ezeket nem tudom előre, hogy mik lesznek! Persze nagyon jó, ha a funda/osztalék erősíti a ta-s tervet, de el is térítheti sajnos, mint ahogy most alakult! Majd ha lecsillapodnak a kedélyek, akkor újra lesz tervezve, egyelőre nincs veszélyben a 2027-s Waterloo, de a gyorsított kék trend az necces lehet! Kicsit alacsonyabban fordult le korrekcióba, ez még nem problémás, de mélyebbre jött a korrekció, amitől a lendület visszaeshet! Erre majd később rátérünk, ha fordult az árfolyam felfelé már! Nagy durranás/hír kell, hogy utolérje magát a gyorsított kék trendhez képest! Amennyiben visszaforgatják a nyereséget, nő az eredményesség és a cég értéke! Az árfolyam meg felfelé fog haladni... Osztalék sehol sem volt akkor, amikor a célár meg lett határozva. Ez egy olcsó "papír" lett most! A jövőre meg azt mondom, hogy nem merik megcsinálni ezt a cirkuszt, mint most! Remélem legalább is! :))
Appeninn Holding Nyrt.