Hát én már elengedtem az idei évet, akko szar, CiG szar, app szar, Richter sem akar felszúrni 10530-ra...épduferr is húzza ezt szaros "találmányt"... Pocsékba ment minden
Akkor mi van, ha az indítványt leszavazzák? Egyáltalán nem lehetetlenség a részvényesi szerkezetet tekintve. Avellino Holding Zrt. 24% Sequor Holding Zrt. 23.8% OTP 5.1% Közkézhányadból meg 5-10-15%.
Szerintem sem korrekt, de ez a világ nem arról szól, hogy mindenki gyorsan gyarapodjon (nekem még lassan sem nagyon megy :) Szerintem ezzel úgy vannak, hogy már úgy is ér annyit a cég jelenleg, illetve a jövőbeli tevékenységből adódóan valószínűleg egyre többet, szóval ha valaki csak most csatlakozott az elmúlt hónapokban, az nyugodtan várja ki a "sorát" és ne "stoppoljon" vagy ha igen, akkor gyorsan reagáljon, mert úgy is spekulál. Az bennem is felmerült, hogy egy-két százaléknyi részvényért ezt minek, de én már semmin sem csodálkozom. Az az igazság, hogy a közleményben még túlzottan nagy "hülyeséget" nem is állítanak, talán még hosszabb távon jobban is járnának a tulajdonosok (évekről beszélünk), csak a módszertana a dolgoknak szemét üzemmód. Sokkal korrektebb lenne azt mondani, hogy fizetnek valamennyi osztalékot, de a nagyobb részét új befektetésre szánják az éves nyereségnek.
Szerintem kár bármit mondani mostantól, kaszinó lett ez. Tétjeink vannak, de közünk sincs hozzá, hogy mi lesz, csak tippelgetünk. Kockázat megnőtt, így az árfolyam zuhan, majd közgyűlés után tudunk többet, hátha csökken a kockázat.
Nonsensz ez az előterjeszteés. A vezetőségnek a 90%-ot kötelező előterjeszteni, azt nem lehet szavazás elött lecserélni egy jöttment előterjesztésével. Nyugi, venni kell.
Appeninn Holding Nyrt.