Igen, pozi nélkül van így most mindenki, aki teheti, az kever egyet és kimegy a garázsba a kutyákhoz. Szerintem pár hónap múlva páran visszaszállunk, majd akkor gyere vissza. Köszi mindent és legjobbakat.
Igen ezt írtam, de az nem baj,hogy eladták!Most ezért cserébe nincs idegeskedés,álmatlan éjszakák,forgolódás, filózás,köröm rágás stb. stb... ennek is lehetne örülni.Nem?
Az Appra meg írtad, hogy nem fizet osztalékot, meg pénteken bejelentik a csődöt, ezért az összes fórumozó itt a topikban eladta. Kizárólag a te infóid alapján kereskedünk.
Lehetet tudni,hogy Nagy Márton a mai napra időzít!Csütörtökön,pénteken nagyon sok kérés jött,hogy szórjuk ki az OTP,Richtert,OPUS,4IG papírokat. Van egy szó!BÁRMI ÁRON!
Válaszolnál erre kérlek? Azt írtad: "Akinek van Opusa az szerintem adja.Belsős tipp.Ott a nagyok lassan menekülnek!" Erre kérdeztem, miért lécelnek belőle szerinted? Korábban 1000 fölé vártad az opit.
Találós kérdés: ki az a milliárdos akinek akinek a befektetéseinek nagyon nagy része ingatlan porfólióban vannak... Ha megvan a válasz abból lehet következtetni: miért fog menni ez a papír és kb. tartja magát most is és várhatóan fogja is. :)
Appeninn Holding Nyrt.