Tegnap átnéztem újból a féléves jelentést, túl nagy varázslat nincs az egészben: 10 millió eur árbevétel, ebből 7 millió a profit, tehát éves szinten kb 14 millióval lehet számolni, ami az alaptevékenységhez köthető. Utána jönnek az ilyen-olyan felértékelések, devizaárfolyam különbözet elszámolása a termelő ingatlanokra (utóbbi a H2-ben is mínusz lesz, ezt az ingatlan átértékeléssel ellensúlyozzák majd szerintem, ahogy azt tették a H1-ben is). Ezt a kilátást tudná módosítani valami info, hogy milyen beruházásokat terveznek és attól milyen eps növekedést várnak. És ne feledjük, az első olyan év lesz, hogy nem fizet társasági adót és iparűzési adót!
Sajnos nem igazán értem a nagy érdektelenséget a vevői oldalon..! Többször átrágva mindig oda lyukadok ki, hogy aki tisztában van azzal mi várható, az már bevásárolt, viszont a többségnek még mindig fogalma sincsen mi lappang a háttérben...
Szerintem nincs új dolog amiért kellene írnia. Készített február végén egy új chartot, ha figyeltél ott leírta az általa vélt szcenariokat. Úgy gondolom az irány jó, az idő meg nekünk dolgozik.. nyugalom!
Appeninn Holding Nyrt.