Hetekig szívatott engem is egyszer! Az investing weboldalát, állítsd vissza a nagyítást 100%-ra, vagy 90, ahol mükszik rendesen a böngészőben! Nagyítottad a weboldalt vsz.
mert nem azt nézem, hogy mi volt eddig! Az csak a kiinduló pont lehet az első számításnál. Az emelkedő trendből számolok, amikor már lehetséges! Ez a fontos, ha elindult az emelkedő trend! Hosszún meg ezt adta ki! Ezt kell megerősíteni a rövidnek és azon belül a még rövidebb trendnek! Vagyis ezt adta ki a matek! :) Ebbe azért sok számítás szerepel! A hosszuk az elmélet szerinti, a rövidebbek meg, az eddigi mozgás alapján lépegetnek és erősítik a hosszút! Hogy pontosan hol futnak össze, azt nem tudni még, de egy helyen az tuti! :) Az első nagyobb cél az ATH környéke! Utána begyorsulhat felfelé!!
Itt már nem kell nyomozni azt Ff megcsinálta, tulajdonképpen egy összefoglaló jelentést kell csak írni, aminek a lényege az, hogy mikor értünk célba, és ki ért el a célvonalig. :)
Ott a pötty : ) Vazulnéni a fia javaslatával. Opus előzés.Akkor is volt okoskodás.Ki is utálták az okoskodok. 113 az OTP topikban is okoska volt : ) Ő az aki mindenhez ért. Míg ki nem utálták. Akkor csinált magának OTP szakmait. De nem értem miért nem ott okoskodik.Helikopterrel most egymásra találtak. "zsák a foltját" Toka Opiban azért nem ilyen volt.Számomra csalódás. "Elöbb utobb kibujik a szög a zsákból." Napraforgók világában élünk.
Bocsánat hogy beleszólok a veszekedésetekbe, egy szakmai kérdésem lenne. Az Investing chartjaimon a fibo szinteken nem írja ki a %-ot és az értékeket, bárhogyan állítom. Mi lehet az oka hogy csak így jelenik meg? https://invst.ly/1971q3
A színeket nem ismerem, csak a pirost, meg a zöldet! Itt azok a menők! :) ..én csak azon csodálkozom, hogy ez megy már ~400 óta és nem unják még? Számoló gép sem kell hozzá, hogy duplázott azóta az árfolyam! Egyszer biztos lesz korrekció, vagy megint konszolidáció! na mindegy.. Most már én is kíváncsi vagyok az osztalékra, sosem az volt nálam a lényeg! Az Mtelekomot követjük szépen a mozgásban már 2 éve, szinte egyiknél sem volt érdemi korrekció! Szép osztit ígértek ott, talán itt is az lesz? Az árfolyam szépen emelkedik magas rsi mellett is, kicsi fékek mindig vannak! Talán tudatosan ?? Nem tom, de figyelmeztettem hétvégén, hogy nem minden az rsi és ez egy Appeninn...! hmm
A részvénykönyv alapján a 35-38% magánszemély kisbefektető azért valószínűleg folyamatosan ott lesz az eladói oldalon, emiatt sincsenek 10-15%-os emelkedések. Sokan 2-3 szoros pluszban vannak ezeken a szinteket és nem érdekli, hogy még mekkora potenciál van benne.
Appeninn Holding Nyrt.