A közkéz nem fogy, max egy kézből átvándorol egy másikba..! Múltkor pedig leírtam, hogy a kicsik kezében lévő közkéz 35-38%, ha kételkedsz, akkor bemész a céghez és kikéred a részvénykönyvet..!
Lassan, de nagyon lassan fogyóban van a közkéz, ha itt valaki venni akar, akkor nagyon a zsebébe kellesz nyúlnia ám. Nagyon közeledik április, az osztalékjavaslat ideje! Vajon van még 2 miliilió db részvény, ami a közkézen forog?
Szia! Jól emlékszel! 22'-ben volt, amikor szarrá szivatott Orbán a különadóival, Putyin a háborújával! Végül itt ragadtam. A pénzem jó részét elvesztettem, aztán úgy döntöttem velem nem cseszik ki senki és felálltam a pokol mélyéről. A kettős adóztatásos egyezményt felmondták az usával, úgyhogy nem tartottam annyira jó ötletnek az usás dolgot, és azon kívül annyira túlértékelt ott minden, hogy hagytam. BÉT, dax, fémek, néha olaj a fő profilom mostanság, de elkezdtem kiépíteni egy usás etf-et is, azt most nemrég.
Szevasz Beze, 2-3 éve olvasgattam hozzászólásaidat - amikor még volt OTP-m, MOL-om - OTP-s topic-ban. Emlékeim szerint akkor eleged lett a BÉT-ből, meg a Ricsiből is talán és azt írkáltad, hogy kiszállsz és viszed USA-ba a lét termelni. Hogy hogy mégis ismét BÉT-en van a pénzed?
Appeninn Holding Nyrt.