Terv szerint kellene már téged innen eltakarítani, valami borzalom egy idióta lehetsz te, kibaszott sírásaiddal van tele mind kettő fórum. Ja és nekem meger egy kitiltást, legalább nem olvasom a negatív, életképtelen bebofogeseid..Remelem megnézzük a 650 zónát is holnap, remélve hogy ugyanolyan szar napod lesz holnap is, mint az elmúlt összes év, amióta élsz!
Semmi gond. Ha jól emlékszem, a SZIT törvényben van olyan, hogy negyed évente kell egy felértékelést csinálni az ingatlanokra, de ez nem ugyan az a negyedéves jelentéssel és eddig nem is tették közre..
42 k-m van. Tavaly December és idén március között vettem. Azóta ülök rajta. És 2 hete szembesültem vele hogy nincs csak féléves jelentés. Ez van vállalom. De követem a rv-t lehetőségeimhez képest. Mind fundásan és általad TA-ban is.
Olyan kérdést tettem fel ami láthatóan másnál is felmerült. Sőt mint ahogy Colombo ,én is megnéztem az esménynaptárat,és miután nem találtam benne erről infót ezért mertem megkérdezni. Nyilván én (és ezek szerint más is) nem rendelkezünk akkora tájékozottsággal egyes részvényekkel kapcsolatban mint pl Te. De szerintem ettől még egy részvénnyel kapcsolatban lehetnek információim. Ha hosszú távra tervezel egy rv-ben azt gondolom hogyha nem tudod azt hogy félévente vagy negyedévente jelent nem túl nagy gond.
Appeninn Holding Nyrt.