Szerintem szakmák alapján ne itéljen el senkit-engedjen mindenkinek írni.Próbáljon híreket keresni a céggel kapcsolatban.Ma pl az alább linkelt allaskereses alapján sokmindenre lehet kovetkeztetni.Gero Úr akvizicios célpontjának egyike valószinuleg egy takarítócég lesz-ezen munkatars feladata a szerzodesek atvilágitasa, az akviuicioban valo reszvétel, illetve erdekes a start-up-ez mutatja hogy a neo rendszereit kell meghonosítani majd ott is.Szóval egy szo mint száz, próbaljon hireket keresni azokbol kovetkeztetni és az embereket pedig engedje beszélni.Mint forumgazdának erdemes az ott masok altal felrakott informaciok hitelességét is megvizsgálni-szukség esetén torolni.Most nézem a tippmix meccsem az eredmenyek.com on s kozben olvasok....zambia nyerjen az a lényeg, kis froccsom van még a palackban, meccs végéig kitartok.Nyugdij ugyben ugy gondolom erdemes takarekoskodni elore, nekem jó nyugdijjam van, én nem panaszkodhatok.
Toka Club/Labanc/Laruska/Vica71/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi