Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Vica71/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka szerda, 23:33
Előzmény: #29899  simonzoli13
Szerintem szakmák alapján ne itéljen el senkit-engedjen mindenkinek írni.Próbáljon híreket keresni a céggel kapcsolatban.Ma pl az alább linkelt allaskereses alapján sokmindenre lehet kovetkeztetni.Gero Úr akvizicios célpontjának egyike valószinuleg egy takarítócég lesz-ezen munkatars feladata a szerzodesek atvilágitasa, az akviuicioban valo reszvétel, illetve erdekes a start-up-ez mutatja hogy a neo rendszereit kell meghonosítani majd ott is.Szóval egy szo mint száz, próbaljon hireket keresni azokbol kovetkeztetni és az embereket pedig engedje beszélni.Mint forumgazdának erdemes az ott masok altal felrakott informaciok hitelességét is megvizsgálni-szukség esetén torolni.Most nézem a tippmix meccsem az eredmenyek.com on s kozben olvasok....zambia nyerjen az a  lényeg, kis froccsom van még a palackban, meccs végéig kitartok.Nyugdij ugyben ugy gondolom erdemes takarekoskodni elore, nekem jó nyugdijjam van, én nem panaszkodhatok.
simonzoli13 szerda, 23:01
Toka Úr! A véleményére lennék kíváncsi, a frissen nyitott fórumomban elszabadult a színvonaltalanság! Szerintem, kizárólag postás, rendőr, utca seprő és biztonsági őr írogat! Pedig, kértem, hogy ők ne! Mit tegyek?
simonzoli13 szerda, 22:55
Előzmény: #29872  Toka
Lassan készülök nyugdíjba, valami elfoglaltság nekem is kellene! De nem építőipar. Egerből is elköltöznék, idén elválltam. A csípőm soha nem lesz jó, a nyes-t elindítom.
Toka szerda, 20:50
Toka szerda, 20:33
A MAVIR 17 és 22 óra között önmérsékletet kér az áramfogyasztásban. Ilyenkor tetőzik az ország fogyasztása, és ilyenkor a legkevesebb a tartalék.
Toka szerda, 20:32
Előzmény: #29892  Toka
Toka szerda, 20:32
Toka szerda, 20:31
Előzmény: #29890  Toka
Mavir.hu
Toka szerda, 20:31
Takarekoskodjunk.Minden szomszédos országból hozzánk áramlik a villamosenergia most.
Toka szerda, 19:55
Miniszterelnök Úr:Véget ért a kétnapos kormányülés első fele. 
Többek között a mostani energiaválságra is reflektálva átfogó energiafejlesztési tervet fogadtunk el: energia tárolókapacitások fejlesztéséről, hálózatfejlesztésről, szélenergia és geotermikus energia beruházásokról. 
Mindezt hazai és uniós forrásokból és magántőke bevonásával. 
A fejlesztéseket úgy valósítjuk meg, hogy azokból a magyar állam és településeink anyagilag is profitáljanak. 
Most pedig kezdődik a Védelmi Munkacsoport ülése. Rövidesen jelentkezem a részletekkel.
Toka szerda, 19:03
Most spórolj az árammal!
Toka szerda, 17:27
Tartsuk be a kérést, minimalizáljuk az energiafogyasztást.
https://holadelej.hu/
Toka szerda, 16:39
Előzmény: #29882  Toka
Toka szerda, 16:39
Előzmény: #29872  Toka
Aki gondolja az ezzel foglalkozhat....igazábol sok idot nem vesz el, legtobb helyen a blokkot kell feltolteni......nem hulyeség ám...nem sokan foglalkoznak vele...
Toka szerda, 16:33
Na ez már döfi....60 pályázatot megirtunk 4 en....1 óra mulva még csinálunk....péntekre ha törik ha szakad kész leszek..

Topik gazda

Toka
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek