Az udvar szép volt nagyon, eleg nagy terulete van a szallodának...a sajat strandra kis traktor viszi le fel a furdozni vagyókat....de gyalog 4 perc séta....vannak saját nagy medencéi is es sok csuszda... https://kepkuldes.com/image/thbNrH7
Egyszer ettem Yvoire-ban (Genfi tó partján, a francia oldalon kis középkori gyöngyszem városkában) olyat, hogy ettem is meg nem is. Egy nagy tányért teleraktak csali méretű picike halacskákkal, szőröstül-bőröstül. Nem tudom hogyan lehetett elkészítve, talán párolva vagy inkább főzve, nem nagyon látszott meg rajta, hogy bármilyen elkészítési módban is lett volna része. Minden egyes halacska ártatlan, szomorú szemekkel nézett rám a tányérból. Én elég sok mindent megeszem, a csiga-bigát, polipot, kagylót, rákot is, de ez speciel így ahogy volt érintetlenül maradt. Valami savoyai vagy francia specialitás lehetett.
Reggel 8.20 kor szálltunk fel Antalyából és 10.30 kor érkeztunk Sarmellékre....már itthon vagyunk s az ebéd után kis pihenő...olvasgatok de lehet el is alszok mert 03.30 kor keltunk s 4.20 ra jott a transzfer.
Rendhagyó eseménnyel indult pénteken a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén, hiszen ünnepélyes tőzsdenyitó csengetésen keretében beszédet mondott Kármán András pénzügyminiszter, Varga Mihály jegybankelnök és Tóth Tibor, a BÉT vezérigazgatója. Kármán András pénzügyminiszteri minőségban ugyan korábban már beszélt a tőkepiacok fejlesztésének fontosságáról, de kifejezetten a magyar részvénypiac helyzetéről most először szólalt meg. A pénzügyminiszter két kiemelt kormányzati célt jelölt meg: a hazai vállalatok számára a tőzsdét természetes finanszírozási forrássá tenni, valamint a lakossági megtakarításokat hatékonyabban a tőkepiacra terelni. Varga Mihály, az MNB elnöke a versenyképesség javítását és a tudásalapú fejlesztések erősítését sürgette; Tóth Tibor BÉT-vezér pedig hangsúlyozta, hogy erős tőkepiac nélkül nincs dinamikusan növekvő magyar gazdaság, és a strukturális reformok finanszírozásában a költségvetés önmagában nem elegendő.
Jó reggelt Toka Úr! Most olvasom éppen:) Legalább az ár érték arány reális a bazár soron! Frissítésnek nem árt néha venni valamit,de én is a régi pólókban érzem itthon jól magam. Ruhát nagyon ritkán veszünk, csak a gyereknek! Lassan hordhatom a ruháit mert utol fog érni pár év múlva! Akkor pedig nem gyerek osztályon kell vásárolni! Jó utat kívánok hazafelé!
Ma egesz nap furodtunk Bull Ur.. este volt kis bazarozás, szeretunk igy nezelodni csak, bár azért par ruhadarab beszerzesre kerult.En megvagyok ám a tescos f&f es cuccokkal is....no de ilyen mindenféle Tommy Hilfiger, Gucci, Ralph stb pólók 10 eur-ert is vannak, jobb minoség 15 de a 10 is nem rossz minoségu...ezekbol vettem , rovidgatyak 15 tol màr vannak...ilyen hires replikák....amit soha nem veszunk az a parfum......barmilyen csabito is az ár...minoség alacsony...s vizbàzisu lehet....itt már 5 tol van...felfele a nagyon dragáig de amugy teljesen ugyanaz rossz minoseg...az erdetit meg sem kozeliti.....vannak viszont ilyen kis taskák ezek a bazarsor elott vannak...ilyen neszeszer félèk...hires divatmarkakkal feliratozva 1 eur tol mar van.Ma amugy a takaritokislánynak odaadtuk az 50 eur-t...igen boldog volt....delután kirakta az I love you feliratot torolkozokbol az ágyra...meg vmi madarakat a szélére....ami erdekes hogy most eleg nagy azsiai személyzet van itt....holnap az utolso nap itt...s szombaton már korán jon a transzfer nagyon...de már szombaton otthon ebedelunk.
Hát 2x 8 kg kezipoggyasz lehetett meg 2x 23kg lehetett feladni a gépre Schmidt Úr.Elég hezagosan pakoltunk de polokat vettem csak nejem meg par noi cuccot.Pár ajandekot vettunk még.Egy magyar csalad aki azon az emeleten van mint én 2 gyerekkel, na azok jol bevasaroltak.A minoséget is nezni kell.Amugy tegnap pont egy taskaboltban mondta az arus hogy itt 200 Eur tol kezdodnek a táskák es attol felfele ha olcsobbat szeretnénk akkor a belso teremben 30 tol indulnak.Alkudozni meg mindenhol kell, de amugy vannak fix áras boltok is.Cigi az torok 3eur, a pall mall az 4 eur.asvanyviz 0.5eur....kozben kiderult hogy a hotel wifije nem enged par oldalt elérni, szerintem a kepfeltolto oldal is ezert nem megy....ha hazaerunk majd felrakok képeket.Szép hotel nagyon...kozbem azert az etelek elég sematikusak...ismetlodnek...bar sok fajta van nagyon.
Köszönöm Kszsah Úr.Nagyon jó ez a kis nyaralás.Ma nem ebedeltunk lent, inkabb hoztunk a szobába pár dolgot es a csendes piheno alatt eleszegetjuk.Van már kb 2 napja egy kedvenc pincérem, kihordja nekem az italt...Pasának hív...kedves tőle, ha megerkezunk kihuzza nekunk a széket s rögton kerdezi mit iszunk....ahogy ürítem a poharakat, úgy hozza.....persze ezt nem kivánom hogy igy szorgoskodjon de jutalmazom is...ha végeztunk akkor kezet fogok vele, de a tenyeremben ott lapul a 5 vagy 10 euros.....pénteken adok neki egy 100ast a takaritinonek meg egy 50est...az is igen aranyos....amugy mindenki igen kedves....ma delelott is a parton voltunk s pihenes utan viszamdgyunk majd....de már szinte olyan fekete vagyok mint egy néger.Ajanlom mindenkinek ezt a hotelt, igen jók a szolgáltatások, gyerekekkel is johet ide bárki mert van pancsizo is, elég nagy de egy komoly csuszdapark is rendelkezésre áll.Güle güle:Toka pasa
Nos, tegnap eljutootunk Belekbe is, ház itt aztan lehet vasárolni, Polókat vettem azok egy uzletben 20 eur rol 10 be kerultek.Mikor megérkeztunk vettem egy sisát, ez 20 eur volt, s kozben neztuk a szallodai szinpadi musort.2 froccsot megittam a musor alatt, azt éjjel 1 fele aludni tértunk.Az étel-ital a nap 24 orajában elérhető.Tegnapi vacsorám amugy vagy fél kiló kagylo volt.Ma furdés, estefele pedig bazározás.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi