Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Nacky szerda, 07:28
Előzmény: #26396  Toka
Tv ha Samsungod van akkor kiválasztod a házikót a távirányítón ott kiválasztod az apps , ott be pötyögőd  a keresőbe ,hogy hbo max   ,majd telepités , utána vissza a házikó megint , alul lesz az alsó sorba a hbo max rá kattintasz belépés  ,kód és kész innentől kezdve csak házikó meg kattintás és indul is 😁😁😁
Josefernando79
Josefernando79 szerda, 07:21
Előzmény: #26395  Toka
Toka Úr, ha MP rendezvényén próbálna valaki rendetlenkedni, ott is azonnal jön pár 50-es karú fószer és kirakják az illetőt. A másik tábor legalább ehhez nem veszi a fáradtságot (a rendezvény széttrollkodásához). Ez a melyik rendezvényen voltak többen is fárasztó, annó az MSZP is mindig alulmaradt a számokban, mégis ők nyertek 02-ben és 06-ban. Inkább szavaztassa meg a klubbot a pártpreferenciákról, lássuk hol állunk!
Nacky szerda, 07:20
Előzmény: #26395  Toka
Azok a bőr szerkósok biztos a kék osztriga bárba mentek .🤣🤣🤣🤣🤣
Nacky szerda, 07:17
Donald Trump: Teljes mértékben támogatom Orbán Viktort újraválasztását miniszterelnöknek Erőteljes kiállást fogalmazott meg Magyarország miniszterelnöke mellett az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Donald Trump a közösségi oldalán kijelentette: A választás napja 2026. április 12. Magyarország menjen és szavazzon Orbán Viktorra. Ő egy igaz barát, harcos és győztes, és teljes mértékben támogatom Magyarország miniszterelnökévé való újraválasztását – húzta alá Trump.                                                                                                                                                                                                                       https://magyarnemzet.hu/kulfold/2026/03/trump-teljes-mertekben-tamogatom-orban-viktort
Toka szerda, 06:55
Előzmény: #26391  Nacky
Még a tv-n nincs rajt..nem tudom hogy kell, csak telon....szoltam mar egy fiatalnak rakja oda fel de ha ráert en nem ertem ra ha en ertem ra akkkr O nem....telon nézem teljesen megfelel.. csak ha valaki ajánl vmit hogy jo azt inkább megnezem mint válasszak random dolgot..sok film van nagyon...s volt hogy azt hittem jo azt elaludtam rajt vagy fel oraig neztem azt igen rossz volt..amit eddig ajánlottál azok igen jok voltak.
Toka szerda, 06:50
Előzmény: #26393  Nacky
Ezt nem értem, mindkét esemény ugyanott volt...Annyit még elarulok hogy a tegnapi napon a szinpad kb 15 m er a ter kozepe fele volt tolva(MP szinpadátol) s kb 4 szer akkora volt mint MP szinpada.Sokan voltak tegnap is, nem ketséges.Buszok, kisbuszok is erkeztek.Nagy mediafelhajtas volt az osszes mandiner, gazda stb ott volt.MP -n tobben voltak jóval, de engem ez nem érdekel hogy most itt voltak tobben vagy ott, főleg ha látni hogy a 2 tábor képes vmilyen módon🤣 nagy tomegeket mozgósitani.Az viszont erdekelne hogy kik voltak azok a bőrszerkos, kopasz legények akik itt termettek tegnap...
Toka szerda, 06:41
Előzmény: #26390  Nacky
Ezeket amit mondasz, egy tényre epitve pl öv a kamerával ....amit a kormanykozeli médiák is lehoznak....belekevered Kocsis M konteoját...hát érdekes hogy akkor most egy nadrágszíj miatt megy a felhajtás....ha pálinkafőzőt találtak volna meg 100 l pálinkát akkor meg az lett volna hogy ukránokkal szovetkezve tönkreteszik a magyar szszesitalpiacot..
Nacky szerda, 06:22
Előzmény: #26386  Toka
Nem jártam még Kanizsán de egyes híresztelések szerint az Erzsébet tér sokkal nagyobb minta a Szent István tér .🤣🤣🤣
Nacky szerda, 06:09
Előzmény: #26389  Toka
Bár egyesek szerint nem értek a politikához, de nekem ez egyértelmű volt: a DK is meg a Tisza is egy helyről kapja a fizetését, egy gazdájuk van, mind a kettő régi komcsi gyökerekkel rendelkezik, és mind a kettőben ott vannak a BlackRock-os pénzbeszedők. 😁😁😁😁
Nacky szerda, 06:01
Előzmény: #26388  Toka
Mind a 4 évadot megnézted ??
Nacky szerda, 06:00
Előzmény: #26387  Toka
A Direkt36 cikkére hivatkozva írod, hogy egy övbe szerelt kamera volt? Annak a Direkt36-nak, amelyiknek az újságírója egy hazaáruló, amelyik a Biden-kormánytól kapta a fizetését? Tipikus komcsi trükk: bedobnak valami baromságot, mint MP1G-t a kémtollal, hogy arra figyeljenek az emberek, közben arról nem beszélnek, hogy a Tisza Párt ukránok által kiképzett informatikusai ki-be jártak a budapesti ukrán nagykövetségen, meg arról sem beszéltek, hogy 2023-ban miért kellett Kijevbe utaznia a fiatalembernek, amikor már javában tartott a háború. A másik érdekes dolog az övcsattal: ez már nem először kerül elő, ez már 2024-ben is MP1G-vel kapcsolatban felmerült, hogy Győrben így figyelte meg a többi tiszást.
Toka kedd, 23:07
A Demokratikus Koalíció vezetése arról döntött, hogy több választókerületben visszalépteti az egyéni képviselőjelöltjét.
Toka kedd, 22:59
Előzmény: #26385  Nacky
Ez a lengyel film igen jo.1 rész maradt hátra Nacky.Van még valami jó?
Toka kedd, 22:12
Előzmény: #26384  Nacky
Ha Néked egy övbe házilag beleszerelt kamera haditeknikai eszköz akkor jo.Ennek van egy fogalma s ennek valo megfelelésrol egy szakértő dönt.Igen kétlem hogy megállapítana hogy az.Ha igen, akkor a biróság majd további szakertőket vonhat be.
Toka kedd, 22:10
Előzmény: #26385  Nacky
Nagyon rosszul vagy informálva mert elsetáltam arra.
Nacky kedd, 19:16
Előzmény: #26381  Toka
Mintha 1 vagy 2 emberel több lett volna most Kanizsán mint mp1g buliján 😁😁😁😁😁
Nacky kedd, 19:07
Hatalmas lebukás: ukránok képezték ki a Tisza Párt informatikusait A nemzetbiztonsági bizottság jelentéséből kiderült, a Tisza Párt informatikusai ki-be járkálnak Ukrajna budapesti nagykövetségébő l.A bizottság által közzétett dokumentumból kiderült, hogy a Tisza Párt ukránok által kiképzett informatikusai ki-be jártak  a budapesti ukrán nagykövetségből. A nemzetbiztonsági bizottság jelentése szerint, a Tisza Párt Direkt36 cikkben emlegetett informatikusai az ukránoknak dolgoztak, és rendszeres kapcsolatot tartottak a budapesti ukrán nagykövetséggel. A Direkt36 egyik írásában is szereplő, a Tisza Pártnak dolgozó két informatikusnál egy 2025-ös, NMHH-hoz érkezett bejelentés nyomán tartott házkutatást a rendőrség. A házkutatás során adathordozókat és illegális haditechnikai eszközöket foglaltak le. A rendőrség jelenleg engedélyköteles haditechnikai eszközök gyártásával gyanúsítja a személyeket.A nyomozás során emellett a jelentés szerint az is kiderült, hogy a Tisza Pártnak dolgozó két informatikus ukrán kapcsolatokkal rendelkezett, az ukránoknak dolgoztak, és rendszeres kapcsolatban álltak a budapesti ukrán nagykövetséggel, amely komoly nemzetbiztonsági  kockázatot vet fel. Emellett a nyilvánosságra hozott anyag szerint, a Tisza Párt megbízásában álló érintettek már régóta a hatóságok látókörében álltak. Az egyikük, M. T. ellen korábban többször indult 
büntetőeljárás informatikai rendszerekkel való visszaélés, számítógépes csalás és zsarolás miatt. A másik érintettet, H. D.-t egy külföldi titkosszolgálati személy  irányította. 2023-ban Kijevben kapcsolatba került az IT Army of Ukraine képviselőivel, később titkosított csatornákon kommunikált velük. Az informatikus emellett hackercsoportokkal is együttműködött és műveleteket hajtott végre Ukrajna érdekében.
Toka kedd, 18:28
Kanizsan most megy a bucsúbuli.

Topik gazda

Toka
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek