Felesleges ut volt, stilizalt keretben nyomat....csalodtam de az elado mégjobban, feladtam a csarnokban a tippmixet meg ettem kolbászt, lenezek a presszóba 1et.
Ez is egy horpinto de nem itt fogyasztottam.Na elindultam, remélem jok lesznek a képek, s az amire gondolok. https://kepkuldes.com/image/texj2mi Ha hazaerek ezt a horpintot is meglesem.
Kicsit buszozok ma, ha már ingyen utazok, megnézek 2 képet, kaptam fotot rola de meglesem meg megveszem ha olyan mint a fotón.A buszpályaudvarok kornyékén meg be is dobok majd valamit.
z izraeli légierő csapást mért egy titkos bunkerre Teherán mellett, ahol Irán nukleáris fegyvert akart fejleszteni – jelentette be X-oldalán az izraeli haderő (IDF).
Toka ur ügyesen Ön ☘️ Bournemouth vs Brentford mind2 g és 2,5 OV Ev vs Burnley x Leeds vs sunder 2 meglepi Chesterf vs Colchester 2,5 g OV Southend vs Truro 1 félidő 1,5 g OV Doncaster vs stockport V döntetlen vissza
Nem mennék bele egy vallási vitába, de mintha a nagyapám testvérének a nagynénijének a szomszédja említett volna ilyet, hogy a gyermek nemét az Úr adja! Tehát akkor az uniós szekta megkérdőjelezi az Úr munkáját, ezzel azt sugallva, hogy az Úr selejtes melót végzett?🤣🤣🤣🤣😁😁😁
A nemrég elfogadott határozat szerint a transznőket teljes joggal nőként kell elismerni, miközben leszavazták azt a kiegészítést, hogy csak biológiai nők eshetnek teherbe..... ez felhaboritó🤣.. ha akarják akkor igy teherbe eshetnek...sok szerencsét nekik...
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi