Köszönöm.Régen azt hittem hogy a csartok az én erdekemben(is) vannak....kb 2 éve nagyon megszivattak vele..Nacky dobbentett ra akkor mikor mondta, hogy a szulinapom kornyeken(április) nezzem végig a forumbeirasokat...hat igen sok appeninem volt..hittem a vaterloban...mikor bezuhant én kis butus probaltam megallitani az esest..még biztattak is..igy Toka Ur,..nagyon jo Toka Ur....vegignezheto....beirtam...ahogy ment le ugy vettem a vegén mar kozel 90m volt benne...hát ugy jartam vele mint 1 szer opusszal ...kellemetlenul mentem nyaralni....azota igen ovatos vagyok, a biztatast hogy allitsam meg az esest tobb személytől 1idejuleg kaptam.. ...
Igen, Timike Ur felrakta az uj Ff csartokat, ..szépek...de mintha most nem lenne rajt a nevem...azert jo vigyazni...Ff elott eladasba kell kezdeni, mar betankolhatott🙂
Van ha kevés is... technikailag most már érik egy beszálló... Milyen jó látni amúgy, hogy farkasfű még a partvonalról is milyen aktív olvasója a klubnak 😇
Nekem a norton aszondja, inkább ne menjek fel a radnaimárkra. Minyár előgyött bennem az összeesküvéssel méllet. Mi van, ha ottan csak mutogatnak egy ágyat két hétig, akik meg megnyitják, azoknak az ip címét szépen elmenti a rendszerük, oszt oda lehet majd küldözni online a sok szép politikai reklámanyagot? Ez így sokkal jobb lenne, mint bármilyen kibatov lista, mert ez teljesen aktuális és közvetlen azonnali elérést biztosít az érdeklődők irányába.
...hat figyi elmegy egy laborba...szednek tole egy hajszalat azt kiderul....ezek a hulye sejtetesek semmire nem jok csak hogy a taborotoknak legyen min elmelkedni.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi