Jól megjegyezte a nevem 😉 nem akartam magamról a vertikalba írni! Nekem a masterplast meg a vertikal szerelem sajnos! Pont a jókat adtam el mol 4ig! Csak beindulnak ezek is 😉addig dolgozunk munkából élünk!
Szombaton az ország túlnyomó részén még fagypont körüli, többségében kevéssel fagypont feletti maximum hőmérsékletek a valószínűbbek. Az ország északkeleti, északi negyedén lehet nagyobb területen fagypont alatt a hőmérséklet.Nyugaton még D-i irányú a gyenge vagy mérsékelt erősségű légmozgás, míg a keleti országrész felett már KÉK-i irányúra fordul az áramlás, mellyel lassan elkezd beszivárogni a hidegebb, száraz levegő.Reggel, kora délelőtt többségében még párás, szürke, rétegfelhős az idő elszórtan szitálások valószínűségével. Napközben, az előző napokhoz képest határozottabban vékonyodhat a rétegfelhőzet, így nagyobb eséllyel alakul ki szűrt vagy zavartalanabb napsütés is. Az ország északkeleti felén várható tartósabb, zavartalanabb napsütés, míg nyugaton és délen egyelőre valószínűbb, hogy megmarad a rétegfelhőzet.
Az OTP Bank online felületén közölte, hogy fejlesztési okokból 2026. január 18-án vasárnap 0 órától hajnali 2:10-ig több szolgáltatásuk is elérhetetlen lesz. Ilyen például:
az internetbank,
a mobilbank,
a SingleMarket,
illetve az online termékigénylési funkciók (folyószámla, személyi kölcsön, áruhitel, értékpapírszámla).
Péntek estétől szombat reggelig az ország nagy részén borult, párás idő várható, helyenként köddel, szitálással, ónos szitálással, ami az éjszakai és hajnali órákban csúszóssá teheti az utakat – figyelmeztet a Magyar Közút.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi