Nekem 11kor indult a fiam meg az asszony Egerbe,valami hotelba!Péntek este jönnek haza!Én meg itthon tőzsde, motorok,autók,kondi,haverok,stb!Azt csinálom amit minden nap szoktam!Már voltam idén csomószor nyaralni,nem érdekel!Inkább alszok a saját ágyamba,úgy vagyok vele..
180 es 200 ezer kozt...szerintem..most furdok, vagyis most benyomok 1 froccsot...de akko belépett a top 2 be..értékben.. mol akko pannergy opusz...ez a sorrend elorol ...de a top 3 kb egyfirma ertékben...opuszt hogy kiadtam egy adagot az lecsuszott a dibogórol...
Ne menjunk ennyire elore, szerintem most a figyelem kozeppontjába került, valószinuleg a napokban tobbet megtudni majd rola.A nejem amugy most hetvegen volt, igaz nem volt jo ido, de alig voltak az utcákon.Voltam már rossz idoben ott de mindig voltak szepen.Tán ha valaki van innen Heviz kornyekerol az biztos tobbet tud mi a reáĺis helyzet.
Hát ez nagyon durva 😲!! Mit meg nem engednek maguknak ezek a neres patkányok 😟 Úgy öt- hat éve voltunk ott, kellemes meleg víz, szép környezet. Jövő héten újra terveztünk menni, de ezek alapján most is tuti kihagyjuk!!! Illetve a hévízi kifolyónál strandolunk amíg azt is le nem tiltják. Mert ne legyen kétségeink rövidesen le lesz zárva még az is!!!
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi