Egy olyan topikot, aminek a címe kb azt sugallja, hogy "Milyen jó, h szopn@k a hülye App tulajdonosok és kajálják a méghülyébb Farkasfu elemzéseit" szerintem lehet szarkupacnak nevezni.
Egyrészt mert itt tudtam a leghatékonyabban hivatkozni arra a hsz-re (amit remélem te is elítélsz). Másrészt bíztam abban, hogy a társai jobban elgondolkoznak a történeten, meg hogy mit szabad és mit nem...
Labanc Úr, nem a klubbra (itt gondolom Toka Úr klubjára gondol), hanem a szektás elnevezésű topikra, ahol azon élcelődnek, hogy hívő apposok most mekkorát szívnak (miközben kb én szívok közülük a legjobban jelenleg +25%-al). Itt próbálta a spekákra fogni az emelkedést, mert egy hónapja beírta, hogy a nyáron ez már nem lesz 800... Megpróbáltam elmagyarázni a hátterét, ha figyelt a közgyűlés regisztrációjánál, akkor feltűnhetett Önnek is egy nagy hal, akit aztán kis odafigyeléssel lehetett azonosítani a fórumon. Az ő beírásaira nagyon oda kell figyelni, nemrég írt egy nagyon fontos dolgot. Ilyenek miatt kell a közgyűlésekre járni, nem a nemlétező pogácsát enni vagy a szájkaratét hallgatni.
A legundorítóbb az egészben, hogy még be is álltak védeni a személyeskedőt ahelyett, hogy kicsit is elhatárolódtak volna tőle... Emlékezzen mindenki erre a napra...
Láttam Labanc Uŕ és jelentettem a nyomozó😇...megjegyzését.Döbbenetes, hogy ezt még páran védeni is próbálják, az elkövető meg mosakodik.A klubbra se értse a kupacát, tartsa meg magának.Kicsit kevesebbet vagyok mert Umagon vagyok.
Ma megint kitiltottak az app topikból az alábbi kommentem miatt: "Tisztelt portfolio moderátorok! A tegnapi (app topik, szerda 12:46) "szarkupac" kifejezés nekem szólt, amely úgy gondolom kimeríti a személyeskedés fogalmát. Hiába volt ugyanakkor jelentve, mindezt máig semmilyen retorzió nem érte. Amennyiben a későbbiekben sem teszik meg a szükséges lépéseket, azzal teret nyitnak az ilyen és ehhez hasonló kifejezések még gyakoribb használatának (korábban ennél enyhébb szavakért is járt még a felfüggesztés), ezért arra szeretném kérni Önöket, hogy biztosítsák továbbra is a fórum tisztaságát, amíg még nem késő. Kérem, döntésüket elsősorban a hivatkozott szövegek tartalma alapján, és ne feltétlenül a jelentgetések száma alapján hozzák meg! Előre is köszönöm, hogy továbbra is szigorúan és elfogulatlanul végzik a munkájukat! Üdvözlettel: egy fórumozó" Szerintem az, hogy egy ilyen hsz-t töröltek, az méginkább csak őket minősíti. Ráadásul azzal kezdtek el védekezni, hogy Colombo ezt "csak" a klubra értette, nem rám... Ezek után kérdezem én, kik is rontják valójában a fórum színvonalát?
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi