Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Szabolcsi57 2025. 06. 10. 19:49
-
hu gondoltam ebbe nem kellett volna belemennem. Röviden válaszolok, ne is reflektáljatok rá, hanem oldjátok meg ezt a problémát.
-
Fake, troll app szobák: ott mindenről volt szó csak osztalékról nem, utána létrejött egy kifejezetten gúnyolódó szoba, ahol non-stop személyeskedtek az ott jelenlevők, főleg ez a Toka bácsi vagy ki. Nyilvánvaló, hogy a többi szobából ki lett tiltva, ezért létrehozott egy személyeskedőt, objektív szobának álcázva. De mondom engem ez nem érdekel, ha nem tudod mi ebben a baj, akkor Magyarország tényleg menthetetlen, amikor egymást szidalmazzátok, mert láthatóan ez a Toka a szarkeverő, provokátor, ahogy a politikusok is ezt akarják elérni.
-
Ki szidalmaz kit: Egy nagyon találó mondás: hogy vissznyal a fagyi. Szóval igen, előfordul, hogy volt oka ha valakit szidalmaznak munkaidőben. Valószínűleg a Toka bácsi esetében meg visszaszürcsölt a fröccs, ahogy a kollega írta egy másik szobában szellemesen. Én ezt kevésbé látom problémának, mint azon tényt, hogy a fél forumot tönkre b@ca ez a Toka. Ha nem szakmai a forum, tegyék csak oda-vissza. Lehet most visszaadták a stílust azok, akik elszenvedték, ilyet jó párat olvastam én is. Sajnos ha a moderátor nem dolgozik vagy előfizetéseseket kevésbé dobnak ki, akkor ez van. Mondom az lesz a legjobb megoldás, ha az értelmesebbje nem csak a forumot, de az országot is ott hagyja és maradnak a tehetségtelenek meg a Toka-félék Magyarországon.
Marika113
Marika113 2025. 06. 10. 19:48
Előzmény: #17818  Valiz
Nem kötelező ide írni ilyen egyszerű. Én se írok pl. Ezustbe.
Valiz
Valiz 2025. 06. 10. 19:46
Előzmény: #17815  Nacky
Nem szelektív. Mindkét oldalnak szóltam először. 
Ugyanúgy elegem van a tyúkból, a stílusból, az állandó szemetelésből, mint ahogy írásod alatt Borisz kifejtette. 
Marika igazságtanságát sem,  a napi új topikokat sem, a club kitárgyalós ártatlankodását sem, Ff stílusát sem mindig, és az apposok szektás viselkedését sem szeretem, és most ide tartozik már a te személyeskedésed is. 
Befejeztem, több válasz nem lesz.
Egyszer rá kellene jönni, hogy egyetlen kispapírnak sem tesz jót ahogy kivájjátok- ismét mindkét oldal-  egymás szemét. Főként azoknak, akik már befektettek ezekbe.
Marika113
Marika113 2025. 06. 10. 19:23
Előzmény: #17815  Nacky
Pakk pedig jó srác. Nem tudom mi lehet vele.
Marika113
Marika113 2025. 06. 10. 19:22
Előzmény: #17812  Szabolcsi57
De app szobában mi a beteg. Többször osztalek igertek amiből nem lett semmi. Itt mindenki felbeszeli az appot. Sose lesz se otp, se mtel se nyomda.
Nacky 2025. 06. 10. 19:19
Előzmény: #17799  Valiz
Picit azért szelektív a memóriád 1 honapja beze meg pak biztos a képzeletbeli barátjával   vitatkozott az ezüst topikba 😁 nem ez a képzeletbeli figura mondta akkor hogy senki nem védi öt meg ,milyen bájos hogy most megteszed , én is ezt tenném ha annyit kerestem volna a discordos bulin . 😁 EGYÉBKÉNT  SZERETEM AZ EZÜSTÖS IRÁSAID OLVASNI 
Borisz 2025. 06. 10. 19:17
Előzmény: #17812  Szabolcsi57
Azzal a pici de nem lényegtelen korrekcióval, hogy félreértettél, én a hivatkozott analízist abszolut másvalakiről írtam. Amilyen ámokfutást én itt a mai nap folyamán ebben a topicban láttam a teljes munkaidő során megállás nélkül, az egész egyszerűen nem volt összeegyeztethető egy civilizált és mentálisan egészséges ember képével. Egészen más képet mutatott. Randalírozás folyt, fröcsögtek a személyes minősítések, alantas feltételezések, hogy ki milyen alkesz meg narkós, biztos azért megy Hollandiába, hogy kábszerezzen, és hasonlók, csak hogy értsd, mikre gondolok. Ilyeneket normális ember nem mond. Ha meg igen, akkor nagyon nem úriember. 
A mai randalírozást, verbális garázdaságot nem az általad említett személy vitte véghez. Ha szabad úgy fogalmaznom, akire Te ezt ráhúzod, annak ma pont a mai napra tökéletes alibije volt.
De egyébként ki vagyok én, hogy itt igazságot akarjak tenni. Hálátlan dolog is lenne, fogadatlan prókátornak lenni. Aki belga, azt nem szeretik se a vallonok, se a flamandok.
Csak a kellemetlen érzésemet, undoromat próbáltam kifejezni a mai ocsmánykodást illetően. Előzményeket nem vizsgáltam. Részemről több szót nem is nagyon érdemel a dolog.
Just my two cents.
Szabolcsi57 2025. 06. 10. 18:55
Hogy ne ezzel fejezzem be!
-
Hallom nálatok giga tüntetés van a Kossuth téren, ha már demokráciát emlegettél: Védjétek meg, ne úgy legyen mint a chartelemzés, másra várva. Remélem kint vagytok. Mindjárt be is kapcsolom.
-
Szurkolok Nektek, kár lenne az országotokért, országunkért! Ahogy a Toka-t, úgy a Tokást is b@cátok ki a fenébe!
Szabolcsi57 2025. 06. 10. 18:51
Előzmény: #17811  Marika113
Tényleg lezárom a témát, de egy fél gondolat.
-
Így is kellene: normális hangnemben beszélgetni. Max kedélyes egyetnemértés legyen. Egyet látok, hallok: ez a Toka rosszindulatú és ahogy analizálta itt valaki, beteg ember. Ez a kicsinyes fake App szobák legyártása valóban a beteges bosszujáról szól és igen, több mint ovis szint. A személyeskedéseiről nem is szólva. 
-
Aztán igen, visszaszürcsöl a fröccs, ahogy valaki írta egy szobában. Mondom, pár hete átfutottam volna az App-ban a lényeges dolgokat. Ez lényegében lehetetlenné vált. Akko ugyanez. Tipikusan elmebeteg, gyáva reakció, tekintve, hogy ezekben a szobákban ő önkényeskedhet. Számomra érthetetlen, hogy a szerkesztőség miért hagyja a létezését az illetőnek. Nem volt célom ehhez hozzászólni, csak jó volna nem róla olvasni mindenhol.
Marika113
Marika113 2025. 06. 10. 18:44
Előzmény: #17810  Marika113
Meg másét is ha normális hangnemben megírja. 
Marika113
Marika113 2025. 06. 10. 18:43
Előzmény: #17806  Szabolcsi57
Szerelmesek belé. Mi csípjük amúgy nem rossz "srác" meg itt demokrácia van. Elszokta fogadni a véleményemet is.
Marika113
Marika113 2025. 06. 10. 18:43
Előzmény: #17805  Valiz
Sose rajtam múlott, amikor békülékeny hangnemet ütöttünk meg akkor kilettünk tiltva egy szobából, pedig én semmi sértőt nem írtam abban a szobában, meg általánosságban sem szoktam. 
Borisz 2025. 06. 10. 18:38
Előzmény: #17804  Szabolcsi57
engem se érint. csak már bacta a csórömet erősen.
Laruska
Laruska 2025. 06. 10. 18:36
Előzmény: #17782  vaktyuk99
Köszönöm!
Szabolcsi57 2025. 06. 10. 18:34
Előzmény: #17805  Valiz
Nem lesz vége a műsornak tapasztalatom szerint. Lényegében minden harmadik szobában előkerül ennek a Tokának a neve, negatív kontextusban. Hetek óta ezt olvasom. Szerintem a megoldás egyszerű, ahogy más is javasolta: Írjatok a szerkesztőségnek és dobassátok ki a fenébe szerintem, ha ennyire toxikus a manusz. Mondom, én el vagyok vele, de nem is vagyok rendszeres forumozo. Illetve sokszor tök jókat írnak egyesek, de az ilyen Tokák miatt egyszerűen abbahagyják a publikálást. Jó lesz ez így? Szerencsére az adóbevallásos szobákban nem volt ott. Ezekbe az A betűs részvényes szobákba meg nem lehet megmaradni.
Valiz
Valiz 2025. 06. 10. 18:21
Előzmény: #17801  Marika113
Nem védegetem.
Hagyjátok már abba (mindkét oldal) ezt a műsort. 
Szabolcsi57 2025. 06. 10. 18:20
Előzmény: #17803  Borisz
Egyetértek és ebbe tényleg nem mennék bele. Nem érint. Csak egy fél gondolat. Megerősítve amit írsz és akire írod.
-
Pár hete azt tapasztaltam, hogy sokak panaszára ahogy írod Toka nevű user orvul létrehoz alibi szobákat, hogy ne tudjon a másik védekezni. De nem egyet vagy ötöt.
-
Nyilvánvaló a mentális problémája. Lemerte valaki írni bármikor, hogy esik a részvénye és a másik nem, rögtön ilyen, ahogy írod, ocsmány, alantas módszerekhez nyúlt.Emlékszem, mert engem érintett valamelyest az App, de egyszerűen csak fake szobákban olvastam. Hagytam is az egészet. Ez több mint bűn, hiba. Lévén nem igen befolyásol semmit vele, de ahogy írod megmutatkozott a valódi énje és átlátszó.
-
Én továbbra sem értem, hogy akkor ezt a Tokát miért nem moderálják ki véglegesen, ha mindenkinek egyöntetűen ez a rossz tapasztalata?
Borisz 2025. 06. 10. 18:09
Előzmény: #17795  Valiz
Ulátom ez már rég nem az ovis szintről szól. 
Jellembeli és mentális okokat vélek működni látni.
Szent cél, küldetéstudat, vérszomj. Mindenképp bosszút állni. Bármilyen genya módszerrel. Cél szentesíti az eszközt. Ilyesmik.
Legjobb akkor randalírozni és teleszarni az "ellenség" házát, amikor nincs otthon, és nem tud védekezni.
Ocsmány. Megvetem.
Szabolcsi57 2025. 06. 10. 18:06
Sziasztok. Én már jo ideje read-onlyban olvasgatok néha-néha, de egy gondolat ehhez a becsapáshoz: tapasztalatom, hogy a magyarok lusták. 
Mástol várják a sültgalambot. Pedig nem nagy was is das felvenni egy 200 és 50 napos mozgót ahogy más is írta. 
Ha zuhan a 200-as mint egy őrült, akkor most eső trend vagy nem eső trend? 
-
A hullámelmélet szerintem sok embernek félrevezető, mert nem kötelező sem a fel hullám, sem a kitörés. Csak egy lehetőség. 
-
A mozgók nem hazudnak. Azt nem tudni mi lesz, de azt tudni mi van. Látom az Akko népszerű és igen izgalmas a prekoncepció! DE: Igen, eső trendben van, ezen nincs mit magyarázni és 5 másodpercembe telt úgy hogy senki chartját nem néztem meg. Bármilyen rajzot mutathatnak , és bármilyen vezetőségi közlemény kijöhet, hogy de fel fog menni, nyilván nem veszek bele, mert van szemem.
Marika113
Marika113 2025. 06. 10. 18:02
Előzmény: #17799  Valiz
Én elég sok fórumozót ismerek. Rengetegen csinálták ezt. Nem kell védegetni. Érdekes egy OTP-t vagy egy MTEL-el nem foglalkozik. Csak a midcapeket bűvöli.

Topik gazda

Toka
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek