Fejezzétek már ezt be. Nem csapott be senkit, csak nem tudjátok értelmezni a chartokat. A " becsapás" szó használata ezt pontosan mutatja. Bele lehet mindent képzelni a rajzokba, aztán meg csalózni. Milyen qrva érdekes, hogy ezüstben ilyen vád soha nem érte. Inkább kérdeztünk és próbáltuk megérteni. Még az se megy senkinek, hogy a TA nem FA. Egyetlen rajzot sem láttam, ahol ne lett volna 2 lehetséges irány jelezve. És igen, a chartok változnak, új adatokkal módosítani is kell őket.
becsapta vagy becsapták saját magukat a zemberek? Ebben tény, nem vagyok otthon. Megint csak tanulság, lecke: legyen saját stratégiája mindenkinek. A másik, hogy én kit csaptam be? A vezíretek érdekes módon invitált a clubba, majd csodálkozik rajta hogy kiröhögöm, miután elég primitíven viselkedett. Jójó épp révületben volt a Mester, ezt mindig elmondjátok. Talán volt okom orrolni rá, mint ahogy arra is van ok, hogy ki van tiltva most a Mester, ami mondom, elég megkésett.
Igen, de ez a topik deklaráltan nem csak pü-i topic. KocsmaKlub. A gond ott van, hogy a vezír szakmai topikokat hoz létre hogy ott trollkodjon. Ha csak itt maradt volna senkit nem zavart volna, csak így meg neki volt uncsi , hogy Tortabevonóval beszélgessen csak, nagy egyetértésben (kicsit egyoldalú ez a szerelem ;-). Mindig ott volt a seggünk végében, minket idézgetett szakmainak látszó topikokban pár embert megtévesztve ...Farkasfunek készítettek lejárato szobát is a nevével. ugy gondolom ezt a szeretetet viszonozni kell.
Mint ahogy Toka trollkodását el kell utasítani, ugyanúgy ezt is. Nem értem miért lelitek ebben örömötöket egy pénzügyi fórumon. Na mindegy. Ovisok jobban viselkednek, mint ti.
A Mester követte az eklektikát a vallásban is, így a pogány állatszimbólum-imádat sem áll tőle messze. Ő ezt jelnek tekinti. Ugyanakkor az állati révedést nem a pszilobicintől éri el, mint pl. az indiánok, szerinte az isteni állapotot a jó öreg etanol hozza el...és hát mindenki tudja, hogy gyakorolta is az öreg minden napszakban ezen állapotot.
Csak Neked súgom meg, maradjon kettőnk között. Lehet Farkasfu és én visszük tovább a klubot a Nagy Etanol Elvonulása idejére, még erről zajlanak az egyeztetések. Most osztjuk el farkasfuvel a dolgokat. Ő végzi a szent keverést és a főzés, sütést, mert ügyesebb mint én, bár ő miben nem ügyes, ugye:). Én pedig utazok le Karosra mert közelebb van és adok fel rendszeresen tippmixet. Így osztjuk fel a Mester szeánszait.
Nézd végig a Waterlos App és ezen topicot: azt lopja a Mester amit farkasfuvel írtunk, persze gunyoros formában kb 2 perccel a beírás előtt. A Mester végtelen bölcsességével tudja, hogy csak a tehetségtelenek másolnak, a tehetségesek lopnak. És a Mester sosem vetette meg a játékos csipkelődést sem.
A Mester sosem hitt ezekben. Ő a jin-jangban hisz, mindenkiben ott van a másik is, és az egész jin-jang egyensúly egy Unicumos üvegben alkot egységet. Ő ebben hisz. Több utánajárást kérek ezen Szent helyre való belépés előtt.
Akko hagyományosan ma is a leggyengébb az 1 M HUF+ forgalmú részvényeknél, kicsit meggyorsította a Mester a kádárkocka-pakkok eladását. Nagyon készül a Nagy Etanol Elvonulásra.
Hu...Vertikal? Erről én kérdeztem nemrég és valaki volt olyan kedves összefoglalta. Megnézem a varázsgömbben. Uhhh, ez az a részvény aminek tetszik így az üzletpolitikája, de húlló kés. Áhhhh.... 2025-ben gyakorlatilag a halálkereszt alatt az árfolyama, mozgók zuhannak, nálam ez a bottal sem kategória (még). Lehet szép lesz jó lesz egyszer valamikor, de ha nem akarsz beragadni mint Akkoba sokan vagy 6+ évre 400 felett....szóval érted
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi