Nem meghal, csak egy absztraktabb tudatállapotba lép át. Sokak szerint most is abban van, de itt új kapuk nyílnak majd meg. A Mester egy olyan gondolatkísérletre is vállalkozik, hogy meg kell-e szakítani az ivászatot alvással egyáltalán? Azt hiszem, minden rajongó polcán kötelező darab lesz.
Biztos tud az öreg emlékiratáról, melynek címe: Az Utolsó Keverés. Rajongók itt szívükhöz kaphatnak, hogy jajj az Apánk abba hagyja az ivászatot? Talán nem spoilerezek, ha elárum, hogy nem erről van szó. Itt lényegében azt adja át a Mester, hogy azért Az Utolsó Keverés a címe, mert ez lesz a véget nem érő keverés. Itt a Mester arra vonatkozóan ad útravalót a tanítványoknak és rajongóknak, hogy sosem szabad kijózanodni. Valószínűleg Tortabevonót már beavatta a Műről. Valószínű ő kapja majd a bőborítású limitált példányt.
Először javaslom ezen hozzászólás elemzését: https://forum.portfolio.hu/topics/waterlos-appeninn/39331#9452215 . Ez így is fog alakulni vagy alakulhatott volna, ha a fővezér nem köt bele olyanokba akik hozzá sem szóltak. Ez teljesülni fog, ha Nem sérteget, személyeskedik; Nyitogatja a lejárató topicokat, forumtagok neveivel is. Látható, hogy okkal lett kitiltva, ami csoda hogy nem örökre szól, tekintve a megnyilvánulásait. Könnyeb lenne ha neki címeznéd ezt. Addig: Amilyen az adjon isten , olyan a fogadj isten. Ő pontosan tudja mikért kapja az ívet. Van sara az öregnek. Köszönöm.
Tisztelt Kommentelők! Ha kérhetem és lehetne, akkor gondoljátok át mielőtt ide írtok! Mindenekelőtt több tiszteletet tanúsítsatok Toka Úr irányába! Ezt a topikot Ő hozta létre! Nem kötelező itt megnyyilvánulnia senkinek, akinek nem tetszik a klub tartalma, stílusa az tartózkodjon a Toka Urat kritizáló negatív bejegyzésektől! - Köszönöm a megértéseteket!
A klubvezér pápátok nem biztos, hogy visszatér. Most írja emlékiratát melyet úgy kezd. "Megvilágosodtam! Az élet túl rövid ahhoz, hogy minden percét ne ivással töltsük" Lényegében egy visszatekintést ír, a nagy beborulásokról és szégyenteljes igénytelenkedésekről. Rájött, hogy a szent lélekkel csak a delirium tremens állapotában lehet találkozni és túl sokat elvesz ettől a szent küldetéstől a forum is. Lényegében egy filozófikus megközelítéssel bontogatja a lét értelmét és arra jött rá, hogy felesleges olyan dolgokkal foglalkozni ami nem etanolfogyasztás. Útmutatást is ad, pl. hogy miért kell reggeltől már inni, miért ne lehetne már hajnalban? Én úgy gondolom egy értékes hiánypótló írás lesz, amit remélhetőleg a lambériás klubtagok dedikálva is megkapnak.
tulajdonképpen már mindenkinek örültök, csak valaki idetévedjen , mi? Annyira "minőségiek" vagytok. Azért lett a teljes forum szétcseszve általatok, de főleg a fővezéretek által. Amugy sajna csak 30 napos a detox, nem 90 nap.
valójában ez egy dramatizált kocsmashow és a legjobb reklám a trash reklám a papíroknak is. Meg van mindenkinek a dinamikája. Pl. nekem életemben nem volt Appom se nem adtam el használtautót. Mégis app feléneklő vagyok aki használt autókkal kereskedik. Aztán hasonlót megkapják ezek is tőlem. Ez ilyen. Trashtopic trash papírokkal. A vicces az amikor ez egyeseknek nem esik le. Farkas magasztalása is szándékolt túltolás, hogy ezek rákapjanak mint a tyúk a takonyra, mert ezek mindent is bevesznek. Ez ilyen, sok értelmet ne keress itt.
Én örülnék a jelenlétednek, szoktam olvasni az írásaidat, értelmesek, értékelni szoktam őket :) A mínuszolókkal pedig ne foglalkozz, Toka felfüggesztése óta nagyon aktivizálódtak, valszeg az a céljuk ezzel, hogy ezalatt a 90 nap alatt lejárassák a topicot. Legalább van közöttük aki ezt a szándékot nyíltan vállalja :). De örülök neki, mert ez a topic a szórakozásról is szól, nem csak a részvényekről :)
Akko Nyrt topicba mehet az írásod, hidd el az itteniek is állandóan azt olvassák ahol farkassal írunk, lényegében csak velünk vannak elfoglalva. na meg a piával. Ha nem copy paste PR anyagot másolsz be, és nem spammeled szét a topicot hogy szárnyas akko, meg nem a piálásról esetleg kakkantásról beszélsz azt nem tűrik az itteniek. Neked is jó spekit. A mínuszt vedd inkább bóknak. Ez itt egy trash topic, ne vedd túl komolyan:)
Szerintem ne vedd magadra, ilyen színvonalú elemzést itt nem szoktak meg, de alapból a klubra jönnek a mínuszok nem Rád. :) Akko topic ez a hivatalos és trollmentes: https://forum.portfolio.hu/topics/akko-nyrt/39327
az öreg nem véletlenül könyörgött, hogy írjak a klubba, állítolag be is vett, fizetni meg nem akart a vén zsugori. Hitvallása szerint az kidobott pénz amit nem italra költ az ember.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi