Az eredeti MOL-csomagomnak a 64%-át eladtam, és ha felszúr az árfolyam, még lehet további eladás is. A pénzből vettem némi Vertikált 7 Ft-ért, a többin majd visszaveszem a MOL-t, valamikor...
OTP, Nyomda érdekes meg apróért Vertikál. Igaz nekem csak OTP-m van. Zwackot is kidobom előbb utóbb az 2 db ne éktelenkedjen, közgyűlésre nincs időm menni. :)
Ez így van . Ezért lesz fontos a türelem és a megfelelő tanulságok levonása . Ellehet a fórumon kaszinózni egymást ugratni ( nem rad írom),de abból nem lehet megèlni . A BÉt még inkább az OTPre fog épülni . Kimondhatjuk - a MOL sok jóval nem kecsegtet , mert gyengusz árszinten vagyunk még most is . A Richter egy bukás . A vertikális átmegy spekába ahogy írtam .. Akkoba sincs semmi vonzó per pillanat . A Multihome felspekázott szar volt mindig is . A splitelés kb ki is nyírta . Jobban fognak harapni a spekák a 800 ról ezer Ft-ra mintha 3ról 4 re menne . Mivel kis pénzű fillérezők is játékba jönnek . Megakrán Épsuferr fillérezők papírja . Nord , Nutex - elfogyott a balek . Alteo - felhős lesz a következő jelentés is . MHjb - az elmúlt 2 évbe volt benne egy egy spekafelhúzás , tömés- abszolút senkit nem érdekel azóta se . Ciget kinyírta az olasz meló. Bifet leírták az osztalék elmaradása miatt stb stb . Csodák nincsenek. Ha jön valahol egy hír arra mennek a spekák .. Úgyhogy nem mindig valós akkor sem az “ emelkedés”.. 👀
Ennek örülök! A lehetőséget ki kell használni! A mai nap általánosságban elég gatya volt! Néha van valami meghúzás, de gyenge. Egyre nehezebb lesz pénzt keresni.
Mai napom is egész jó lett . OTP emelkedett , kis pénz jött a Commerzbankból. Nyitottam egy kis gáz shortot - eddig jó.. Mol-t oszyaléknak tartom egyenlőre ..App esett 3Ft-ot ..
:), már nagyon kiismertél Pali! Nem véletlen vagy sikeres! Néha korábban eladok mint kellene, de beragadni sem hagyok egy pozíciót! A dh val csak azért szórakozom mert jött vissza egy kevés pénz és vettem érte pár darabot! Ne legyen konyha pénz! :)
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi